ilgilenmediğimi bildiği halde yaşı başı karıştırarak napsam sana mı paslasam demesi.Laf çarpma nerde?
Önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi.
Biraz alıngan karaktere sahipsiniz bir de bazen yanlış anlıyorsunuz. Üzerine düşündükçe olayı büyütüyor ve önemli bir sorun varmış gibi kendi kendinize düşünüyorsunuz.
Arkadaşınız laf çarpmamış geyik yapmış sadece.
ya belkide geyik yapıyor ama yeni tanıştığımız için ben alışamadım bilmiyorum yani ama diğer arkadaşlarımla niye geyik yaparken bunlara takılmıyorum. yani kızınki niye batıyo bana o zaman. kızıda seviyorum bi derdimde yok arkadaslıgımı ilerletmek istiyorum. acaba hani ben hayatıma yeni alıyorum diye mi çok gozume batıyor guvensizlikle ilgili bişey mi sizce
Bence siz bu arkadaşınıza takmışsınız. A dese batıyor. Ben burada bir laf sokma görmedim. Fazla alıngan davranıyorsunuz. 24 yaşta ne var?
Daha önce arkadaşlıklarınız da güvensizlik sorunu yaşadıysanız tedbirli olma amacıyla her lafını irdeliyor olabilirsiniz.
bencede bişey yok yaşımda ama bi insan niye sürekli yaş geyiği yaparki. yani vurgulamaya çalıştığı şey senden gencim çıtırım falan mı bunu anlamaya çalışıyorum
21 ile 24 arasında ne fark var ki öyle bir vurgu yapsın? Normal arkadaş geyiği işte hiçbir şey yok konuşmada
Sanmıyorum ya 21le 24ün arasında hiçbir fark yok bencebencede bişey yok yaşımda ama bi insan niye sürekli yaş geyiği yaparki. yani vurgulamaya çalıştığı şey senden gencim çıtırım falan mı bunu anlamaya çalışıyorum
Bence kötü niyetli değil sadece çocuk önceden size beğeni attığı için tereddütte kalıyor ve emin olmak istiyor bu kadar. Bunu da açık açık sormuyor da espriyle karışık yapıyor. Çünkü çocuğun size öncesinde beğeni atmış olması muhtemelen içsel olarak onu rahatsız ediyor.ilgilenmediğimi bildiği halde yaşı başı karıştırarak napsam sana mı paslasam demesi.
Bence kötü niyetli değil sadece çocuk önceden size beğeni attığı için tereddütte kalıyor ve emin olmak istiyor bu kadar. Bunu da açık açık sormuyor da espriyle karışık yapıyor. Çünkü çocuğun size öncesinde beğeni atmış olması muhtemelen içsel olarak onu rahatsız ediyor.
Ne bir laf çarpma var ne alınacak bir durum bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?