ayyy kizlar birkere kizkardesim benden buyuk gosteriyordu onu ismeye geldiler cocuk gormus begenmis annemler kucuk olmaz dediler aradan 3 yil gecti yeni bir semte tasindik bu sefer ayni cocuk beni gormus cicegini cikolatasini alip gelmisler tabiiki annemler unutmus ben hemen tanidim veleti
bir guzel kahve yaptim icine tukurdum kardesimde tanimadi abla yapma ayip derken cocugun anasi dedi tuzmu koydunuz kizzzz kahveye bizim oglan yemez o numaralari yok dedim ben direk tukurdum
niye dediler saskin saskin yuzune surada tukuremem babama ayip olur is ortaya cikti onlarda unutmus sonradan
hatirladilar cok ozur dilediler bikerede aksam karanliginda kari koca gelmisler annem babam saskin bunlar kim diye birbirlerine soruyorlar annem ben tanimiyorum dedi neyse yedik ictik muhabbet ediyoruz adam dedi benim icin sizin kiza talibiz oglum soyle caliskan falan birsuru laf tam o sira babam ya yuru git amca 2 lafi bir araya getiremiyon bide 15 yasindaki kizima talip olmussunuz sen boyleysen oglun nasil acaba dedi
neyse usulca gittiler asil yandigim o kadar istemeye gelenler en sik cicek cikolata alip gelmisler benim gercek askimin ailesi kucucuk turk kahvesi paketi almislar sonrada dedilerki cicek cok pahaliymis gereksizmis
anammmmmmm ah mi aldim oncekilerden dedim annem kesin geleni kovarsak ahanda direge tosladik demisti