Bu kız isteme olayları hep mi böyle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi raiin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

offf ne insanlar var inanamıyorum 25 liraya almış bi de bakar mısın ? ayartma çabası takdire değer
umarım arada üyelik alıp buralarda fake konular açan erkekler okur bunları da annelerine böyle abuk subuk şeyler yaptırmazlar rezillik ya
iyi oluyor ama bize de eğlence konusu çıkmış oluyor

Kesinliklee!!

Ablam da artık şakaya vurdu anneme diyo: tüh ya yolladık ama ya çocuk çok yakışıklıysa" sonra kahkahalar

ayyy kizlar birkere kizkardesim benden buyuk gosteriyordu onu ismeye geldiler cocuk gormus begenmis annemler kucuk olmaz dediler aradan 3 yil gecti yeni bir semte tasindik bu sefer ayni cocuk beni gormus cicegini cikolatasini alip gelmisler tabiiki annemler unutmus ben hemen tanidim veletibir guzel kahve yaptim icine tukurdum kardesimde tanimadi abla yapma ayip derken cocugun anasi dedi tuzmu koydunuz kizzzz kahveye bizim oglan yemez o numaralari yok dedim ben direk tukurdum niye dediler saskin saskin yuzune surada tukuremem babama ayip olur is ortaya cikti onlarda unutmus sonradan hatirladilar cok ozur dilediler bikerede aksam karanliginda kari koca gelmisler annem babam saskin bunlar kim diye birbirlerine soruyorlar annem ben tanimiyorum dedi neyse yedik ictik muhabbet ediyoruz adam dedi benim icin sizin kiza talibiz oglum soyle caliskan falan birsuru laf tam o sira babam ya yuru git amca 2 lafi bir araya getiremiyon bide 15 yasindaki kizima talip olmussunuz sen boyleysen oglun nasil acaba dedi neyse usulca gittiler asil yandigim o kadar istemeye gelenler en sik cicek cikolata alip gelmisler benim gercek askimin ailesi kucucuk turk kahvesi paketi almislar sonrada dedilerki cicek cok pahaliymis gereksizmisanammmmmmm ah mi aldim oncekilerden dedim annem kesin geleni kovarsak ahanda direge tosladik demisti

Bundan 6 ay öncesi benim başımıda geldi bir tanıdıgımz var onlar bizim memlekette şehir dışında tandıkları varmış bunlar beni bi yerde görmüşler bizim memlekete geldiklerinde tabi neyse babama diyorlarki biz senin kızı istemeye gelcez babam diyorki benim kızım şehir dışına gitmez bizim memlekete 18-19 saatlik bi yol benide görmeye gelenler hep şehir dışından geliyor nedense neyse babam akşam işten geldi kızım böyle böyle oldu ben cevabını verdim dedi baba iyi etmişsin ben çok bir şehire gidemem dedim neyse aradan bir hafta geçti bir pazar günü kahvaltı ediyoruz babamın arkadaşı babama diyorki kapıyı aç biz geldik ben karşı tarafa haber verdim şehir dışından geldi babamdan önce erkek kardeşim sinirlendi biz bunlara ne dedik bunlar ne yapmış dedi neyse mecbur kapıyı açtık geldiler bizim gelme nedenimiz biliyorsunuz diyorlar babama babamda ben size gerekli cevabı verdim kız istemiyor zorla olacak degil ya biz istiyoruz diyor karşı taraf neyse bunlar çayları içtiler getirdikleri tatlıyıda çöpe attım valla sinirden bunlar evden çıktı gitti 15 dk sonra hem babamın cebi hemde ev nosunu arıyorlar kararınız ne oldu diye kızımın kararı aynı degişmez dedi babam tam 6 ay boyunca gece gündüz aradılar hem ev hem ev telefonunu pide sapıklar gibi gecenin 4 ne kadar arıyorlar telefonlar görüntülü ya ev telefonu falan 1 haftadır aranmıyoruz artık anladılar heralde geçen senede başıma gelmişti aynısı onlarda şehir dışından gelmişti bu tür insanları anlamıyorum kız istemiyor diyor biz isitiyoruz diyorlar.

Son düzenleme:

Ayyyy çooook güldümmm Ee son durum ne canım evlendiniz mi Kahve olayına bi'şey demiyim, evlendikten sonra yorum yaparım şimdi sen öyle deyince korktum

Ya işte bu emrivaki ve laftan anlamama durumu çok sinir bozucu ya zorla kovdurtcaklar işte kendilerini

Yazinizdan anladigima göre babaniz cok saygideger ve eli öpülesi bir adam, örnek bir baba. Gereken herseyi söylemis. Kiymetini bilin.

Yazinizdan anladigima göre babaniz cok saygideger ve eli öpülesi bir adam, örnek bir baba. Gereken herseyi söylemis. Kiymetini bilin.

Bilmez miyim. Üç kızı olmasından mıdır nedir evlenene kadar köyde yetişmiş biri olarak diğer kardeşlerinden çok farklı. Düşünün diğer amcamlar kızın okumasını gereksiz bulan insanlar (nasıl olsa evlenip gidecek mantığı) babam da öyle bir ortamda büyümüş ama bize felaket düşkün. Arada kızınca evlenin gidin der, ben de evlenmek istersek sen bizi ver(e)mezsin bence derim bi'sessizlik olur sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…