Bu kız isteme olayları hep mi böyle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi raiin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir daha gelişlerinde 10 yaşındaki kardeşini isterlerse şaşırmayın...

Ahah Babam onlar gittikten sonra "keşke benim 3 kızım var hangisini istiyosunuz isim verin diyeydim" dedi

Ben bu tip insanların oğulları olsam utanırdım ya kızı görünce .

bir daha gelişlerinde 10 yaşındaki kardeşini isterlerse şaşırmayın...

Ahah Babam onlar gittikten sonra "keşke benim 3 kızım var hangisini istiyosunuz isim verin diyeydim" dedi

Oğulları da çok farklı değil merak etme. Hatta bi tanesi uyuşturucudan içeri girdi. Yaaa böyle işte...

Aynen öyle..
Bundan sonra ayip mayip dinlemeyin o niyetle gelenleri kabul etmeyin.

yuhhh ohaa çüşşş
ilk defa duydum böylesini
baban bombaymış yalnız vede sabırlıymış
benimkini düşündümde napardı die
küfür kıyamet amannnn yaniii.

bunlar baya görgüsüz falan diil yüzsüzmüşşş
akşam akşam çok güldüm yaaaa
parmaklarına sağlık

bende de cok öyleleri.

misafirlige gelirler arada beni de begenip isterler
hele bir tanesi : annemle hamur işi bir seyler yapıyoruz adam pat girdi iceri tanıdıgımızmıs annemle sohbet ettiler falan neyse ben hic konusmuyorum tabi

adam demez mi bu senin kızın herlade benim oglana versek:44:
yok diyorum ben. adam ordan niye kızım oglum askerde gelince kuaför dükkanı acacagım ona. eviniz hazır.kollarını da suraya kadar bilezikle doldururum bilmem ne.
yok amca diyorum ben hem kücügüm hem okuyacagım (daha 18 19 yasındaydım)
adam diretti bayagı 1 saat konustu annemle ben olmaz demekten bıktık adam bıkmadı.
bır sure sonra ben kalkayım dedi ama sakın kızı kımseye vermeyesin haa gelip isteyecegım seneye diyor
gitmisti de kurtulmustuk

bizdede ablama gelen giden bitmezdi haftada bir gelen olurdu abartısız

birinide ben anlatayım yurtdışından gelmişler oğullarına istiyorlar babam dedi ben kızımı o kadar uzağa göndermem felan iki üç kez geldiler ama elinde çiçek çikolatayla sizinkiler hepten pinti imiş baktılar babam vermiyor komşu teyze demiş oğlum sen kızı ayart diye oğlan iş çıkışı ablamın karşısına çıkmış çiçekle bak sana çiçek aldım yirmibeş liraya demiş ablam acayip kızmış gıcık olmuş tabi ama ben duyduğumda gülmekten kırılmıştım ayyy

ablan 25 liraya tav olmamıs iyi ki
hey Allah ne insanlar var yaa

ahahahhahahhaha koptummm suandaa yerlerdeyimm
"bak sana cicek aldım 25 liraya "
sandalyeden düştümmm ahahahahha

çocuk acayip patavatsızdı yaa tam bi bombaydı onlar geleceği zaman ben çok sevinirdim acayip eğlenirdim çocuk her ağzına geleni diyordu yani acayip patavatsızdı daha neler neler varya şu an hatırladımda güleceğim geldi gece gece bide giderken komşu teyzeye demiş o kadar çiçek almıştım gidip diye

Oğulları da çok farklı değil merak etme. Hatta bi tanesi uyuşturucudan içeri girdi. Yaaa böyle işte...

Ayy hiç sevmiyorum böylesini ya sanki hemen tamam diyceksiniz de alıp gitcek gibi bi'halleri var bu insanların

Dimi ama bari çikolata getirelerdi iyiydi Çiçeğin parasını niye demiş ya sanki bak o kadar para döktüm boşa çıkarma der gibi

Bu şekilde kız isteme olmaz tabi ama ben sizinde cesaretinize şaşırdım doğrusu hiç tanımadıgınız insanlar kapınıza geliyo babanız evde yok içeri alıyosunuz hırlı mıdır hırsız mıdır Bu şekilde olmasına birazda siz sebep olmuşsunuz ne demek o şekilde kapıya gelicekler bide içeri giricekler. Bırak kız istemeyi bi tanıdıgımıza misafirliğe giderken bile önceden haber veririz müsaitmisiniz diye sorarız yani. Kapıya her geleni içeriye alırsanız işiniz var sizin.

Yok yanlış anlaşılmış o, gelenleri ben ve ablam tanımıyor. Bizim memlekettenler. Yani annemler tanışıklar. Hatta çocuğun annesi ve babası dışında gelen diğer adam babamın çocukluğunda vs beraber oynadığı adammış. O demiş biz onla beraber büyüdük gelin gidelim ben alırım Öküz manavdan meyve alıyo sanki

Aklıma lisedeki sevgilim geldi ben 16 o 20 falandı.

7aydan sonra çeşitli sebeplerden ötürü ayrılmıştım çocuktan. Bi'ara düzelir gibi olunca bu bana bileklik almıştı gümüş. Zar zor kabul etmiştim. Her neyse geri ayrılınca mesaj geldi: " Sana aldığım o gümüş bilekliği geri gönder 40 lira para saydım, onu almak için kaç gün yemedim içmedim"

Hmm anladım ama yinede o şekilde pat diye geldikleri için keşke içeri kabul etmeseydiniz çünkü gerçekten haketmişler yani öylesini kapıdan kovacaksınki haddini bilecek. Gerçekten o şekilde küt diye gelmekle büyük saygısızlık etmişler kabul edilir değil

Kesinlikle haklısın ama yanlarında bayan vardı annem de tanıyor. Bi'de babam gelene kadar hiç bir şekilde konusu edilmedi. Bi'ara kadın annemin peşinden mutfağa gidince kızların kaç yaşındaydı falan diyince annem öylesine muhabbet sanmış

helal olsun çocuğa bak para biriktiripte almış geri verdin mi bari

helal olsun çocuğa bak para biriktiripte almış geri verdin mi bari

Aldığı kuruttuğum çiçeklerden tut, kağıda yazdığı küçücük nota kadar kutuya koyup vermiştim. Mesaj olarak da bunların fiyatı ne kadar tuttu söylersen onu da gönderirim, bilmediğim için direk kendilerini gönderiyorum" demiştim

Anladım canım bu durumda size gelmekle emrivaki yapmışlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…