- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Şuan gidişata bir bakacak. Nasıl davranıyor ilgili olacak mı dıye. Ben uyardım her konuda. Aile konusunun kafama cok takıldıgım ve sorumluluk almamasını söyledımBu evlilikte başına geleceklerin farkında çünkü dul kalmaya kadar düşünmüş, bu kız da ailesi kadar cahil sebep olmayın derim..
Hiçbirini yapamayacak ve bunu biliyor sonrada kızın üstüne atacak açıkça belli kimse kimseyi kandırmasın lütfen..Aynı ev falan kız kesınlıkle ıstemıyor. Ama bır kadın tutacak parayı ayarlar mı bılmıyorum.
Allah aşkına bu adam altından falan mi niye vazgeçmiyorŞuan gidişata bir bakacak. Nasıl davranıyor ilgili olacak mı dıye. Ben uyardım her konuda. Aile konusunun kafama cok takıldıgım ve sorumluluk almamasını söyledım
Kız çok cahil bu kafayla çok çekerYa insanlara ömür mü biçti gerçekten? Diyecek bir şey bulamıyorum artık.
Biraz şeyler. Ortak kasa var. Kimin ihtiyacı varsa o alıyor. Mesela ameliyat ıcın abısı 8bın aldı. Abısı 1ay ıse gelmedı. Ama gene kasadan para aldı tabıkı. İnternetten satıs yapıyor cocuk ek olarak. Eşime dedım ki. Tüm parayı o alıyor dımı satıstan gelenı dedım. Yoo ortak kasaya koyuyorlar, onlarda sen ben yok dedi. Ben olsam koymazdım dedım.Kaynana kayınbaba bitse kayınço elti başlar, aile bitmez o adamda.
İşte dıyorum ya dindar, Allah korkusu var. Bana zararı olmaz dıyor.Allah aşkına bu adam altından falan mi niye vazgeçmiyor
Zaten kız da dedı yapımız farklı. Ama ikimizde tolerans gösterirsek olur bu iş dedı. Yanı az ilgilense yeter gene bana dedıArkadaşınız ilgi seviyor.
Adamın yapısı öyleymiş eşinin dediğine göre.
Yazık yapmayın kimsenin başını yakmayın.
Şiir kalpli bir kadına
Kitap okumayı sevmeyen bir adamı yakiştırmak
Bir nevi intihar olur...
E vde hasta varken nasıl calısacakkı..Tüm hepsını söyledım dün. Olsun bana baksın kirasını falan versın sıkıntı degıl dıyor. Ben de calısırım dıyor.
Ayrı ev tutacaklar. Aılesı ıcın de kadın tutacakmışE vde hasta varken nasıl calısacakkı..
Bakıcı kadınlar bu hastalıkta kacıyorkı 3 gun sonraAyrı ev tutacaklar. Aılesı ıcın de kadın tutacakmış
Yazık bu kızı kimse sevmemis mi sizde böyle birini mi layık gordünüz arkadaşınıza tanıstiracakKız dıyor kı bana ılgı göstersin benı sevsın ben aılesıne bakarım da dıyor. Bunları sorun yapmıyor
Biz ne Allahtan korkanlar gördük... Gerçekten pes , çok cahil bir kız ne yaşarsa hakediyor..İşte dıyorum ya dindar, Allah korkusu var. Bana zararı olmaz dıyor.
Şimdi adam bi başına, aldığı göze batmaz. Ama anne babaya bakıcı tutacak, ayrı ev açacak, kızı çalıştırmayacak derkeeen kasadan ciddi bir meblağ çıkacak. Bu hiçbirinin işine gelmez. Evlenince o ev de bakıcı da mecbur iptal olur. Bol bol sevaba girer artık arkadaşın.Biraz şeyler. Ortak kasa var. Kimin ihtiyacı varsa o alıyor. Mesela ameliyat ıcın abısı 8bın aldı. Abısı 1ay ıse gelmedı. Ama gene kasadan para aldı tabıkı. İnternetten satıs yapıyor cocuk ek olarak. Eşime dedım ki. Tüm parayı o alıyor dımı satıstan gelenı dedım. Yoo ortak kasaya koyuyorlar, onlarda sen ben yok dedi. Ben olsam koymazdım dedım.
Bu kızı yakacaksınız göz göre göre...Biraz şeyler. Ortak kasa var. Kimin ihtiyacı varsa o alıyor. Mesela ameliyat ıcın abısı 8bın aldı. Abısı 1ay ıse gelmedı. Ama gene kasadan para aldı tabıkı. İnternetten satıs yapıyor cocuk ek olarak. Eşime dedım ki. Tüm parayı o alıyor dımı satıstan gelenı dedım. Yoo ortak kasaya koyuyorlar, onlarda sen ben yok dedi. Ben olsam koymazdım dedım.
Tamamda diger abinin de anne babası sonucta. Onlara bakmak ıcın alınacak para. Normalde korona yokken guzel para kalıyormuş dukkandan. Ama şuan işler durgunmuş. Kız çalışacağım dıyor. Çocuk tamam çalış demiş. Ama bana dedik çocuk ne işi var otursun evde çoluk çocuguna baksın dedi.Şimdi adam bi başına, aldığı göze batmaz. Ama anne babaya bakıcı tutacak, ayrı ev açacak, kızı çalıştırmayacak derkeeen kasadan ciddi bir meblağ çıkacak. Bu hiçbirinin işine gelmez. Evlenince o ev de bakıcı da mecbur iptal olur. Bol bol sevaba girer artık arkadaşın.
Valaa çok uyardım. Bak kolay degıl sorumluluk alma falan dıye. Ama kız vazgecmıyorBu kızı yakacaksınız göz göre göre...
Allah ıslah etsin ne diyeyim, yaşasın görsün anyayı konyayı..Valaa çok uyardım. Bak kolay degıl sorumluluk alma falan dıye. Ama kız vazgecmıyor
Konu sahibi aracı olmayı düşündüğünüz işteki sorunları biliyorsunuz siz olsaydınız o eve gelin gidermiydiniz... yada siz kızın düşmanımızsınız?Biraz şeyler. Ortak kasa var. Kimin ihtiyacı varsa o alıyor. Mesela ameliyat ıcın abısı 8bın aldı. Abısı 1ay ıse gelmedı. Ama gene kasadan para aldı tabıkı. İnternetten satıs yapıyor cocuk ek olarak. Eşime dedım ki. Tüm parayı o alıyor dımı satıstan gelenı dedım. Yoo ortak kasaya koyuyorlar, onlarda sen ben yok dedi. Ben olsam koymazdım dedım.
Hiç sevgilisi olmamis. Ve düzenimi kurmak ıstıyorum dıyor. Hatta dıyor ki. Evlenınce kpss calısırım memur olurum. O zaman belkı bana daha farklı gözle bakar dıyor. Çocuk iyi bırı disardan gördüğüm kadarıyla. Ama eş olarak bilmiyorum ilgili olurum dıyor kızaYazık bu kızı kimse sevmemis mi sizde böyle birini mi layık gordünüz arkadaşınıza tanıstiracak