- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Düşmeyecek canım pes etmek yok :) bu arada hoş geldin :*Merhaba ben de geldim :)
1.70 boy ve 68 kilo ile bugün itibariyle ciddi bir disipline girerek her gün spor ve diyet yapmaya niyetliyim. İnşallah bu motivasyonum iki gün sonra düşmez
Bende takılayımmı peşinize
Karatayda örnek menünüz varmı 1 günlük veya 1 haftalık ?Benim 3 gunde bir bucuk kilo gitti. Gitmeyecek kilo yok ama menunu yazmazsan yapabilecegim bi sey yok.
Geldim şu Karatayı bi denesekmi canoGel gel :)
Karatayı denemedim hiç ben en geç 7 de yemegimi yemiş oluyorum şeker yokKaratayda örnek menünüz varmı 1 günlük veya 1 haftalık ?
Benim şuan bütçem uygun değil ama sen deneyebilirsin canımGeldim şu Karatayı bi denesekmi cano
Ona bütçemi gerek o bendede yok maalesefBenim şuan bütçem uygun değil ama sen deneyebilirsin canım
Yok benim bu aralar elim darOna bütçemi gerek o bendede yok maalesef
Kan testlerini yaptır illaki bir yerde eksiklik vardır benim öyleymiş demir, d vitamini, b12, tsh,, t3 ,t4 ,insülin vsSadece 300 gr gitmiş inanabiliyormusun 12 günde 300 gr moralim bozuldu ilaçlar yüzünden mi gitmiyor ki
B 12 ve demir eksikliği ve anemi çıktı canımKan testlerini yaptır illaki bir yerde eksiklik vardır benim öyleymiş demir, d vitamini, b12, tsh,, t3 ,t4 ,insülin vs
Teşekkürler :)Düşmeyecek canım pes etmek yok :) bu arada hoş geldin :*
O zaman ben bu sabah iki kibrit kutusu peynir yedim. Domates salatalık yedim. Çay içtim şekersiz. Bu sabah 68.3 idim. Bakalım Pazartesi’ye ne olacak çok korkuyorum kilo verememektenKızlar yarından itibaren menüleri yazalım pazartesi de tartı günümüz olsun
Verirsin canım :)O zaman ben bu sabah iki kibrit kutusu peynir yedim. Domates salatalık yedim. Çay içtim şekersiz. Bu sabah 68.3 idim. Bakalım Pazartesi’ye ne olacak çok korkuyorum kilo verememekten
Canım dişine ne oldu? Beslenmeni de etkiler o bir an önce tedavi ettir, çok geçmiş olsun!..Diş sorunu yaşıyorum gece 5 e kadar uyuyamadımaz önc tartıldım 86.4 çıktım neyseki kilo almamışım :) vucudum davul gibi şiş
Diş etlerim rahatsız ve yarım damak yapılacakCanım dişine ne oldu? Beslenmeni de etkiler o bir an önce tedavi ettir, çok geçmiş olsun!..
Çok geçmiş olsunDiş etlerim rahatsız ve yarım damak yapılacak
Sagol canımÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?