- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Ac uyumadan kilo verilmiyor sankiDun gece aclikla mucadelem 2 ye kadar devam etti ama agzima bi lokma koymadim :)
Galiba :/Ac uyumadan kilo verilmiyor sanki
Kolay gelsin.Caya kahveye seker atmiyorum yaklasik 3 senedir
4 senedir tuzu cok az kullaniyorum
Ekmek tuketimi neredeyse hic yok
Ama yerlesmis kilolar olunca malesef gitmiyor
Ama vazgecmek yok
Meyve yi hiç yemem neredeyse tatlıyıda ayda yılda 1 yiyorum bakalım ne olacak cok zor kilo veriyorum malesefKolay gelsin.
Bir de meyveyi , tatliyi kes bakalim.
Sadece 300 gr gitmiş inanabiliyormusun 12 günde 300 gr moralim bozuldu ilaçlar yüzünden mi gitmiyor kiBen Karatayla kilo verdim. Su an Karatay i uygulamasam da :))
Bir kac gun menunu yaz bakalim.
Sadece 300 gr gitmiş inanabiliyormusun 12 günde 300 gr moralim bozuldu ilaçlar yüzünden mi gitmiyor ki
12 günde 300 gr çok azSadece 300 gr gitmiş inanabiliyormusun 12 günde 300 gr moralim bozuldu ilaçlar yüzünden mi gitmiyor ki
Yazamam12 günde 300 gr çok az
menülerinizi yazsaydınız keşke en azından bu kadar yavaş kilo vermenizin nedeni hakkında bilgi sahibi olabilirdik
Romatizma ilaçları ve antidepresanhangi ilaçları kullanıyorsun canım? benimde toplamda 15 kilo vermem lazım...
Benim bi yakinim da psikiyatri ilaci kullaniyordu doktoruna soyledi kilo yaptigini.. İlacini degistirince kilo verdiRomatizma ilaçları ve antidepresan
BelkiBenim bi yakinim da psikiyatri ilaci kullaniyordu doktoruna soyledi kilo yaptigini.. İlacini degistirince kilo verdi
Demekki diyet yapmasan kilo alcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?