Bu kez öz anne dehşeti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arada yine olan çocuga oluyor malesef ya şimdiki kadınlarımız kızlarımız cin gibi ama...
Memlekette parası olmayan dava dahi açamıyor , ancak parasız yardımda bulunan avukatı bulacak dava açacak , parasız hiç bir iş olmuyor ,
şimdi anladıgım kadarıyla siz bu kadının nikahsız yasamasına çocuk dogurmasına onları dövmesine degilde devletin bu kadının neden hakkını savunmadıgına takılmıssınız dogru anlamışım demi

Ve bu babalık davalar yıllarca sürüyor , ki çoğu kadın içlerinde spikerler var, mankenler var mahkeme,mahkeme dolaşıyor çocuğun babasını onaylatmak için adamlarda kaçıyor , para ödememek ve varis bırakmamak için

evet anlatmak istediğimde bu sadece halktan degil göz önündeki kadınlarda aynı durumda malesef

Mahkemeler yanlış karar veriyor korumacı devlet ancak reklamlarda görüyoruz ,uygulamada malesef yok,

Mahkemeler yanlış karar veriyor korumacı devlet ancak reklamlarda görüyoruz ,uygulamada malesef yok,
kadıın kadının kurdudur derler 2. kadını getiren adamın ailesinden olan kadınlar kadın olsaydınla baslayan cümleler kurmaya devam ettikçe ve 2. kadınlar hali hazırda evli olan adamın yatagına döşegine girip bunu 1. kadınla savas haline rekabet haline getirip sırf saçma salak sebeplerle cocuk dogurmaya devam ettikçe isterse devlet hepsine özel korumalar versin nafile ...

Başka devletlerde barınma ve para yardımında bulunuyor buna sosyal yardım diyoruz bizim memleket bu gibi sosyal yardımlardan halen uzağız ,
dul veya eşine ölmüş kadın çocuklarla ortada kalıyor yapılan yardımlar çok yetersiz ondandır çoğu kadın dayak yiyip oturuyor mesleğide olmadığından

1.kadın dediniz ya böyle bir arkadaş var 3 çocuktan sonra adam bunu aldatıyor köyde evde kalmış kızı kandırıp hamile bırakıyor ama resmi nikak 1 hanımda olunca 1 kadına dövüyor parada vermiyor sonra boşandı bu adamdan

haklısın ama devlet imiz 100. yılı bitirmiş bi devlet ve hiç mi bişey yapılmadı kadınlar hep korkutuldugu için böyle malesef bende korkuyorum insanlar dan çevreden erkeklerimiz ve kadınlarımız malesef ar perdelerini yırtmışlar hamile ve evli oldugu her halinden belli olan kadınları bile taciz edenler var bi de dul oldugunu düşün... önce insanların degişmesi lazım o zaman zaten kanunlar a gerek kalmayacak kadın kadını vurmaya çalışmadıkca erkek dul bu nasıl olsa demedikçe zaten bişeyler düzelecek ama ....

işte adamda bitiyor iş olan kadına oluyor 2 sinede ama 2. kadın ların hepsi degilsede çogu biliyor veya ögrenince bırakmıyor adamı

şefkat ve kadın sıgınma evleri var ama kadın biriyle tanısır tanışmaz hoppp gidiyor eşimle boşanmayı düşünüyordum ama dünden beri düşünüyorum boşansam ne olacak ki ... eşimin kötü alışkanlıgı yok aldatılmadım da evet maddi olarak zor bi dönem geçiriyoruz ailesi hep ara bozma derdinde ama ya oglumm ona ne diyecegim yani kadınlarımız kadınlara yardım edecek

Yapılan yanlışı yanlışla düzeltmemek lazım medyaya bu şekilde serviz edilmesini doğru bulmuyorum

Tehlikeli dusunceler bunlar. Umarim insanlar sizin bu gibi dusuncelerinize prim vermezler... derdim ama veriyorlar maalesef. Ilginc ya... cidden komik yani.

Var öyle gerçek hayatta ondan yazdım biz senaryo üretmiyoruz gördüklerimizi yazıyoruz , ama durumu çok iyi olan inanmıyor , inanmamaya devam edin
Tehlikeli dusunceler bunlar. Umarim insanlar sizin bu gibi dusuncelerinize prim vermezler... derdim ama veriyorlar maalesef. Ilginc ya... cidden komik yani.

Doğurmuş ya da doğurmamış fark etmez bunlar anne sıfatına layık değil kesinlikle.

Hayır baba çocuğu dna testine gerek kalmadan tanıyabilir. Tanımazsa annenin çocuk bir yaşına girene kadar mahkemeye başvurma hakkı var, o zaman dna ya gerek duyulabilir. Soy bağı kurulduktan sonra da evlilik birliğinde doğmuş çocuktan farkı kalmıyor nafaka için boşanmış aile çocuğuyla aynı prosedür uygulanır yani. ( konuya dalmış oldum kusura bakmayın görünce yazmak istedim. Dna testi konusuna genel olarak değindiğinizi baz alarak yazdım.)

Var öyle gerçek hayatta ondan yazdım biz senaryo üretmiyoruz gördüklerimizi yazıyoruz , ama durumu çok iyi olan inanmıyor , inanmamaya devam edin

Hayir sizin yaptiginiz kotulugu otelemekten baska bir sey degil. Insanlar embesil degil. Yaptiklarini ozgur iradeleri ile yapiyor bir cogu. O saatten sonra devlet yardim etsin demek sacma.

Digeri de (vedebu) bu kisiler ifsa edilmesin demis yahu saka mi ne? Kirbac cezasindaki yorumu da beni benden almisti. Ne soylediginden, neyi savundugundan haberi yok halbuki. Bizatihi kotulugu savunuyor ama aslinda iyiligi savundugunu falan zannediyor.

Ema senin sozlerin de garip. Yani insanlarin uzerinden sorumluluk alinsin demeye getiriyorsun bi nevi.

Bak toplumda genel bi dusunce vardir; "parasi olmayan, calismayan adam evlenmesin."

Bu gayey dogru bir dusunce. Hani multi milyarder olsun demiyoruz ama calissin, para kazansin, sorumluluk sahibi olsun erkek. O saatten once evlenip de yazik etmesin kimseye, ne karisina ne cocuguna...

Ama aynisi kadin icin de gecerli. Coluk cocuk triplerindekiler evlenmesin. Ya da nikahsiz cocuk dogurma pesinde olanlar. Cocuk dogurma da demiyorum, resmen yavrulamak bu. Once bi kadin tutup da sorumluluk sahibi olmayo ogrensin. Dogru duzgun gitsin nikah kiysin sonra cocuk yapsin. Cocugun yetisecegi ortami onceden ayarlasin yani.

He bunlari yapmasin gitsin nikahsiz adamdan cocuk yapsin, sonra devlet bize bakmiyir diye zirildasin ya da belki de zorla baba yaptigi adamin pesinde nafaka diye kossun...

Herkes kendi hayatindan belli olcude sorumlu ve herkes sorumlulugunu bilmeli. Ortamin uygun degilse yapma arkadasim cocuk falan. Yok yaptiysan da agalama bos bos. Sonuclarini az cok biliyordun ne de olsa. Kendi sorumsuzlugunu sosyal yardim adi altinda devlete yukleyecek yani diger insanlara... Tabi cocugun cekecegi sikinti da asil mesele. Sorumsuz anne babasinin sacmaliklarini cocuk cekiyor sonra. Bu durumda kadina da adama da uzulmem.

Beyni o kapasitede olmayan çok kadın var ,erkeğe kaçmayı çözüm sanıyor sonunu düşünmüyor herkes aynı kapasitede değil memeleri gelişmiş ama beyni gelişmemiş kadın çok

Yüce devletimiz resmi nikah zorunluluğu olmadan dini nikaha serbesti tanıdı.
Boşuna tartışmayın.
Resmi nikahsız bir erkekten çocuk yapan kadın zinakardır .Sonuçlarına da katlansın .

Yüce devletimiz resmi nikah zorunluluğu olmadan dini nikaha serbesti tanıdı.
Boşuna tartışmayın.
Resmi nikahsız bir erkekten çocuk yapan kadın zinakardır .Sonuçlarına da katlansın .

Dini nikaha serbestlik vermesi mesele degil. Bunu resmilestirmesi gerekir. Daha once de baska bi konuda yazdigim gibi cift hukuk olmali. Isteyen su anki medeni hukuk sartlsrina gore, isteyen de dindeki sartlara gote nikah kiyar. Ikisi de resmiyet tasidiktan sonra magduriyet falan olmaz ortada.

Beyni o kapasitede olmayan çok kadın var ,erkeğe kaçmayı çözüm sanıyor sonunu düşünmüyor herkes aynı kapasitede değil memeleri gelişmiş ama beyni gelişmemiş kadın çok

Oylelerin sayisi cok azdir. Cogu her seyin gayet farkinda.

ama yok işte.
kadının dini nikahta garantisi yok maalesef.
resmi olarak yok

Biz niye nikahi tartisiyoruz onu anlamadim ya bu kadin nikahli olsada aynini yapacak kapasitedede bi kadin nikah var yada yok onemli olan vicdan merhamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…