• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez öz anne dehşeti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadin nikahsiz dim adam terketti ondan dovdum dese bazi arkadslar kadin hakli psikolojisi bozulmus ondan yapmis diyecek diye korkuyorum

Tehlikeli dusunceler bunlar. Umarim insanlar sizin bu gibi dusuncelerinize prim vermezler... derdim ama veriyorlar maalesef. Ilginc ya... cidden komik yani.
Ya en basit yorumda bile tehlikeli görünüyorum ya ne iştir ben anlamadım:KK62:
Basın bazen tehlikeli olabilir
Sadece bunu demek istemiştim
Siz iyimisiniz

Bu konunun nikahla ne alakası var anlamadım, nafaka alsa dövmeyecek mi?
Bu konuda mağdur kadın değil ki çocuklar.

Ya en basit yorumda bile tehlikeli görünüyorum ya ne iştir ben anlamadım:KK62:
Basın bazen tehlikeli olabilir
Sadece bunu demek istemiştim
Siz iyimisiniz

Evet gayet iyiyim. Benzer bi lafi kirbac cezasinda da yazmistin.

Anne cocugu olduresiye dovuyor ama ifsa edilmesin, anneye yaziiiiiikkkk... iyi de burada sen kotu olan tarafi korumus oluyorsun, magduru degil.

Diger konuda da evlilik ici aldatmaya kirbac cezasi gayet mantikli dedim, karsi ciktin. Orada da aldatani savunmus oluyorsun kisacasi, aldatilani degil. Yani sen kotu olani savunuyorsun, farkina var neyi savundugunun.

Kirbac cezasi da parantez acip belirteyim... Sahsen ben aldatmis olsam ve o cezayi alacak olan ben olsam... yedigim kirbacin acisini umursamam bile, hem 3-5 bilemedin 2 haftaya gecer acisi. Oyle bir durumda asil ifsa edilmek, ne mal oldugumun herkes tarafindan ogrenilmesi, karsimda bir suru ahlaksiz varken yakalandigim icin o ahlaksizlar tarafindan bile kucuk gorulecek olmam, oyle bir utanci yasamasi agir gelirdi, 3-5 kirbacin acisi degil. Yani o cezaya bu acidan bak sen, ok? Cunku kirbac ya da degnek cezasinda asil mesele o pisligi yapani ifsa etmek, insanlarin onunde utandirmaktir ve ben gayet olumlu bakiyorum bu duruma.

Lafini acmisken yazayim dedim...

Evet gayet iyiyim. Benzer bi lafi kirbac cezasinda da yazmistin.

Anne cocugu olduresiye dovuyor ama ifsa edilmesin, anneye yaziiiiiikkkk... iyi de burada sen kotu olan tarafi korumus oluyorsun, magduru degil.

Diger konuda da evlilik ici aldatmaya kirbac cezasi gayet mantikli dedim, karsi ciktin. Orada da aldatani savunmus oluyorsun kisacasi, aldatilani degil. Yani sen kotu olani savunuyorsun, farkina var neyi savundugunun.

Kirbac cezasi da parantez acip belirteyim... Sahsen ben aldatmis olsam ve o cezayi alacak olan ben olsam... yedigim kirbacin acisini umursamam bile, hem 3-5 bilemedin 2 haftaya gecer acisi. Oyle bir durumda asil ifsa edilmek, ne mal oldugumun herkes tarafindan ogrenilmesi, karsimda bir suru ahlaksiz varken yakalandigim icin o ahlaksizlar tarafindan bile kucuk gorulecek olmam, oyle bir utanci yasamasi agir gelirdi, 3-5 kirbacin acisi degil. Yani o cezaya bu acidan bak sen, ok? Cunku kirbac ya da degnek cezasinda asil mesele o pisligi yapani ifsa etmek, insanlarin onunde utandirmaktir ve ben gayet olumlu bakiyorum bu duruma.

Lafini acmisken yazayim dedim...
Hım anladım şimdi diyosunuzya kırbaç cezası unutulur unutulan birşeyin faydası nedir birde toplumun gözünün önünde taşlama kırbaç el kesme boşanan kadının eğer eşler pişman olursa başka biriyle nikahlanıp boşandıktan sonra tekrar eşine dönmesi bana bunlar ters evet tehlikeliyse tehlikeliyim

birde başkasının yanında rahatça dövüyor ve engel olunmuyor ben orada olsam o kadının ellerini kırarım!

Madem Devlet dini nikhai Devlet nikahi gibi sayiyiorsa, ki sayiyor yoksa o hocalar sadece insanlara dini nikah yapmazlar.
Eger agir cezalar gelmez ise daha bir cok Imam, bir cok dini nikahlar kiyacak ve sonuclar böyle hüsranla bitecek.
A atlantistengelenkadin sana 100 % katiliyorum, fakat madem dini nikahla rahatca cocuk yapabiliyorsun o Zaman kanunen bu kadinlari korumayada almasini bileceksin Devlet olarak. Bence ...:KK53:
Yani ben sahsen dini nikahi destekliyorum ama ilk önce Devlet nikahi olur, o belgeyle Imam senin dini nikahini kiyar.
Fakat anladigim kadariyla simdiki hükümetimiz dini nikahida ayni kefeye koyuyorki, hocalara rahatlikla Devlet nikahi olmadan dini nikah kiyiyor.
Peki dini nikahlarda kadinin güvencesi nedir ?
Devletinkinde bari paylasiliyor mallar ayrilinca ?

Bir insanın yaşam tarzı pek çok şeyi belirliyor aslında.

Sevgilisinin ne olduğu belli olmasa gerek bu kadının. Bunu düşünmeden o adamdan 2 çocuk yapacak kadar sorumsuz biri.

Böyle insanların çocuklarını dövmek dışında da annelik yaptığını sanmıyorum.

Cok haklisin BenIpek BenIpek , ama aslinda sadece Imam nikahi olmaz, yani Devlet buna izin vermemeli.
Kanunen ilk önce Devlet nikahi sonrada dini nikah sabitlenmeli, bunada herkes uymali, uymaz ise büyük cezalar verilmeli., belki böylelikle bu gibi vakkalari ülkemizde azaltabiliriz.
Ama anladigim kadariyla sadece Imam nikahi ile evlenebiliyorsun, ve kimsede birsey demiyor, iste bunun zarari sadece kadina.
Demekki kadin bu iki cocukla ortada kalmis vaziyette. Cocuklarin babasida ortada yok, ona ceza falanda yok, nafaka falanda yok.
Ooohhh yine erkeklere yaradi bu Imam nikahi.
Bu arada Devlet nikahi olmadan dini nkahi kilan Imama ne demeli ???

Cok haklisin BenIpek BenIpek , ama aslinda sadece Imam nikahi olmaz, yani Devlet buna izin vermemeli.
Kanunen ilk önce Devlet nikahi sonrada dini nikah sabitlenmeli, bunada herkes uymali, uymaz ise büyük cezalar verilmeli., belki böylelikle bu gibi vakkalari ülkemizde azaltabiliriz.
Ama anladigim kadariyla sadece Imam nikahi ile evlenebiliyorsun, ve kimsede birsey demiyor, iste bunun zarari sadece kadina.
Demekki kadin bu iki cocukla ortada kalmis vaziyette. Cocuklarin babasida ortada yok, ona ceza falanda yok, nafaka falanda yok.
Ooohhh yine erkeklere yaradi bu Imam nikahi.
Bu arada Devlet nikahi olmadan dini nkahi kilan Imama ne demeli ???

Öyle bir mesaj yazmışsın ki sanki ben evliliğin imam nikahından ibaret olduğunu vurguladım.

Alakasız bir alıntı olmuş kusura bakma.

Kaldı ki ben kendim de evlenirken hoca önce evlilik cüzdanını istedi sonra kıydı. Tüm arkadaşlarımda aynı şekilde.

Bu ülkede artık elini kolunu sallayıp gidip imam nikahı kıyılıyor gibi bir görüntü vermek de yanlış. Yapanlar vardır ama eskiye oranla baya azaldı.

Konya’da, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının "insan öz çocuğuna bunu nasıl yapar" dedirten dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.
Sitene Ekle

Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır mahallesinde bir evde meydana geldi. Cumhuriyet Polis Merkezine giden Havva K. (36)’nin yakınları 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ihbarında bulundu. İki yıl önce ayrıldığı dini nikahlı eşinden dünyaya getirdiği oğlu Ş.A.(5) ile kızı M.A. (4)'yı zaman zaman yakınlarının yanında döven kadın yakınlarının ihbarı üzerine gözaltına alındı. Havva K. poliste “oğlum itince düştü, alnındaki kızarıklık bu nedenle oluştu” diye ifade verdi. Bunun üzerine Havva K., ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

İŞTE O KORKUNÇ ANLAR (+18)

KALBİNİ YUMRUKLUYOR
Serbest kaldıktan sonra çocuklarına şiddet uygulamaya devam eden cani annenin oğlu Ş.A.’yı darp ederken yakınları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın kanepede oturan oğluna yaklaşarak yumruk atıyor. Ağlayarak acılar içinde kıvranan çocuğuna şiddet uygulamaya devam eden kadın oğlunun kalbine “öl” diyerek yumruk vuruyor. Başka bir görüntü de ise zanlı "yeter bıktım" diyerek oğlunu sopayla darp ediyor. Bu esnada yanında oturan başka bir kadının da "vurma korkut. Senden yüz buluyor, şımarıyor" dediği duyuluyor.

http://www.milliyet.com.tr/bu-kez-oz-anne-dehseti--gundem-2172501/
ALLAH bin belanızı versin.. :KK62::KK62:

Dini nikah i resmi nikahli olanlara yapiyorlar ama malesef bazi serefsiz imamlar ki kp derim de var adam evli ama 50 100 tl alip adama 2.hatun icin nikah kiyiyorlar burada kadin gozu acik olacak afedersiniz onune gelen her adami nimetten sayip imam nikahi kisvesi altinda zina yapmayacak hadi yapmissin be kadin cocuk niye resmi nikah kiysin diyemi hay yarabbim sen bilirsin o adamin da onlara nikahi kiyan hoca musveddesinin de o kadininda asilmasi yada muebbet yemesi lazim oyle olaylar donuyor ki devlet napsin diyorsun inan esimin dayisi ikinci hanimi adamin evli oldugunu cocuklari torunlari oldugunu biliyorda yinede asik oldum diye imam nikahiyla oturuyor Allahtan cocugu olmuyor gecen dedimki ya hicmi rahatsiz olmuyorsun neden olayim ki ilk karisi rahatsiz olsun diyor dayiya gelince bu karisi calisiyor 1500 tl ye hop cepe indiriyor diger karisi da oh esek gibi calisiyor biz yiyoruz diyor
cahillik her yerde cahillik:KK43::KK43:

Pardon BenIpek BenIpek , sana haklisin diyip sonrada kendi görüsümü yazmisim. Sanki senin söylediklerine hitaben olmus, degil aslinda. Araya bir bosluk birakip kendi düsncelerimi yazmam lazimdi. :KK48::KK48:

Kanunlar yerine göre yapilmaz ise, ara boslugu dolduracak cok eylemler olur. Bu gibi vakalar tabiki az bunu hepimiz biliyoruz ama yinede kanunlarin gelmemesine sebeb degil.

Neyse biz anneye bela okumaya devam edelim asil sorumlulari göz ardi etmek insani cok rahatlatiyor :KK66:

Allah belanizi versin emi, eliniz kirilasica, nasil kiyiyorsunuz bu cocuklara ???? :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kadın sığınma evlerinde mağdur kadınlar sadece 3 ay kalabiliyor sonra kendi evini tutacak iş bulacak ki mesleği yoksa zaten patronlar sigortada yapmıyor verdikleri parada ne kiraya nede yiyeceğe yetiyor bazıları boşanmış ise işe almıyor derdi çok verimsiz olur diye bizzat bu cümleleri eski patrondan duydum, hayat çok acımasız düşene vuran çok
şefkat ve kadın sıgınma evleri var ama kadın biriyle tanısır tanışmaz hoppp gidiyor eşimle boşanmayı düşünüyordum ama dünden beri düşünüyorum boşansam ne olacak ki ... eşimin kötü alışkanlıgı yok aldatılmadım da evet maddi olarak zor bi dönem geçiriyoruz ailesi hep ara bozma derdinde ama ya oglumm ona ne diyecegim yani kadınlarımız kadınlara yardım edecek

kadınlarda kafayı yemeye başladı..... herkez gücünün yettiğine şiddet uygularsa ohoooo......

Kadın sığınma evlerinde mağdur kadınlar sadece 3 ay kalabiliyor sonra kendi evini tutacak iş bulacak ki mesleği yoksa zaten patronlar sigortada yapmıyor verdikleri parada ne kiraya nede yiyeceğe yetiyor bazıları boşanmış ise işe almıyor derdi çok verimsiz olur diye bizzat bu cümleleri eski patrondan duydum, hayat çok acımasız düşene vuran çok
Haklisin ama bu kadinla o kadinlar arasinda bag kurmak bana anlamsiz geldi bakin bu kadin 4 5 yasindaki cocuklarini resmi nikahi guzel bir isi vs olsa doverdi kadinin suratindan pislik akiyor ben konunun icinde kanunlarin ve devletin sorgulanmasina anlam veremiyorum tamam beddua etmekte cozum degil ama bu kadin magdur bi kadin degil magdur ve gercek bi anne olsaydi yapilabilecekleri kanunu devleti konusurduk bu kadin sirf 2 dk lik zevki ve adami kendine baglamak icin 30 ve 33 yasinda bile isteye hamile kalan bi kadin hani 15 16 yasinda cahil olsa neyse tabiki kanunlari sorgulayacagiz ama bu konu dogru yer degil bencede bu kadin hemen asilmasi lazim mesela

Son düzenleme:
Konudaki dayakçı anneye gelecek olursak bence bu kadınında çocukluğu pek parlak geçmemiş en az 1 yıl piskolojik tedavi şart , çok çocuklu ve çok fakir ailede büyümüştür sanırım kendi anneside kendisini bir pislik gibi davranmıştır şimdide aynısını çocuklarına uyguluyor bu çocuklarda aynısını .çocuklarına uygulayacak ,bozuk ve kalitesiz nesil böylece çoğalıyor işte böyle neslin insanlara faydası olmaz
Haklisin ama bu kadinla o kadinlar srasinda bag kurmak bana anlamsiz geldi bakin bu kadin 4 5 yasindaki cocuklarini resmi nikahi guzel bir isi vs olsa doverdi kadinin suratindan pislik akiyor ben konunun icinde kanunlarin ve devletin sorgulanmasina anlam veremiyorum tamam beddua etmekte cozum degil ama bu kadin magdur bi kadin degil magdur ve gercek bi anne olsaydi yapilabilecekleri kanunu devleti konusurduk bu kadin sirf 2 dk lik zevki ve adami kendine baglamak icin 30 ve 33 yasinda bile isteye hamile kalan bi kadin hani 15 16 yasinda cahil olsa neyse tabiki kanunlari sorgulayacagiz ama bu konu dogru yer degil bencede bu kadin hemen asilmasi lazim mesela

Konudaki dayakçı anneye gelecek olursak bence bu kadınında çocukluğu pek parlak geçmemiş en az 1 yıl piskolojik tedavi şart , çok çocuklu ve çok fakir ailede büyümüştür sanırım kendi anneside kendisini bir pislik gibi davranmıştır şimdide aynısını çocuklarına uyguluyor bu çocuklarda aynısını .çocuklarına uygulayacak ,bozuk ve kalitesiz nesil böylece çoğalıyor işte böyle neslin insanlara faydası olmaz
Bu biraz yapiyla alakali galiba annem gayet sabirli ve sakin dir teyzemse asiri sabirsiz sinirli dir ama kolay bi evliligi yok malesef oysa ikisini de anneannem büyüytmus bende mesela annem kadar sabirliydim dir ama kizkardesim hic benzemez annem bi kere uf demis vurmus bir kadin degildir

Halende kızına ve oğluna farklı davranan aileler var oğlu daha değerli olabiliyor birde 3 kızın varsa yaklaşımın her çocuğada farklı olabilir bazı çocuklar fazla ilgi bekler daha duygusaldır
Bu biraz yapiyla alakali galiba annem gayet sabirli ve sakin dir teyzemse asiri sabirsiz sinirli dir ama kolay bi evliligi yok malesef oysa ikisini de anneannem büyüytmus bende mesela annem kadar sabirliydim dir ama kizkardesim hic benzemez annem bi kere uf demis vurmus bir kadin degildir

Back