Devlet hangisinimi takip etsin ? Bu nasil bir soru.devlet hangisini takip etsin
vallahi sayenizde bi iki arkads daha var neredeyse vicdansız kadın düşmanı olarak anılacagım ben diyorum ki bu çocuklar 4 5 yasında neden yeni haberimiz oluyor neden susuluyor akraba ve komşuları için söylüyorum ben diyorum ki neyse ben ne desem yine cımbız la alınıp istediğiniz gibi yorumlayacaksınız bence tayyipi asak kurtulakDevlet hangisinimi takip etsin ? Bu nasil bir soru.
Devlet, hükümet ne icin var ? Kararlar, kanunlar olmali. Böyle vakkalar yasanmamasi icin önlem alinmali.
Ne vicdansiz bu hayat yaaaa ??? Cocuklari öldüresiye dövüyorlar, Imam nikahi problem degil, savci kadini saliyor problem degil, esi terk ediyor iki cocuklu kadini problem degil, acaba o es nafaka ödüyormu cocuklara problem degil.Ama tek ama tek suclu o döven anne.
Ne Kadar basit hersey hepinizin gözünde yaaaa ???
Bu nasil bakis acisi ???
Devlet, hükümet her vatandasinin iyi sartlar icinde yasamasindan sorumludur. Devlet ne yapsin ne demek ??? Devlet herseyi yapacak !!!
eger kimlikleri varsa alabiliyorlar yoksa çok zor önce babalık davası acılması lazım ki bu çocukların yanında baslarında aklı selim biri yok galibaImam nikahinda dogan cocuklar ayrilik oldugunda nafaka aliyorlarmi ? Bilen varmi ?
Devlet hangisinimi takip etsin ? Bu nasil bir soru.
Devlet, hükümet ne icin var ? Kararlar, kanunlar olmali. Böyle vakkalar yasanmamasi icin önlem alinmali.
Ne vicdansiz bu hayat yaaaa ??? Cocuklari öldüresiye dövüyorlar, Imam nikahi problem degil, savci kadini saliyor problem degil, esi terk ediyor iki cocuklu kadini problem degil, acaba o es nafaka ödüyormu cocuklara problem degil.Ama tek ama tek suclu o döven anne.
Ne Kadar basit hersey hepinizin gözünde yaaaa ???
Bu nasil bakis acisi ???
Devlet, hükümet her vatandasinin iyi sartlar icinde yasamasindan sorumludur. Devlet ne yapsin ne demek ??? Devlet herseyi yapacak !!!
Görüntüleri izlemedim. Üvey anne dehşetini üzerimden daha atamadım. Belki saçmadır düşüncem ama, üvey anne haberinde ülke ayağa kalktı, ünlüler bile tepki verdi. Öz anne olunca neden o derece tepki almadı bu haber? Ben mi takip edemedim,öz olunca tepki azalıyor mu ki?
Aynen, medya`nin bizim gibi sorgulamasi lazim. nerede gercek gazetecilik ? Burada anneyi hedef alirken asil, devletin ve toplumun suclarinida deginmesi gerek. Hükümetin bu gibi durumlarda sabitlesmemis kanunlarina deginmek lazim.Yapılan yanlışı yanlışla düzeltmemek lazım medyaya bu şekilde serviz edilmesini doğru bulmuyorum
Imam nikahinda dogan cocuklar ayrilik oldugunda nafaka aliyorlarmi ? Bilen varmi ?
Imam nikahinda dogan cocuklar ayrilik oldugunda nafaka aliyorlarmi ? Bilen varmi ?
büyük konuşmak istemem Allah afetsinEmam, haklisin ama devlet, salaginida, zekisinide, her türlü vatandasini kanunlarla korumali.
Madem Imam nikahi ile yasaniyor, eee cocukda olacak zamanla tabi, o zaman kanunlar kadini sefil duruma düsürmeyecek tarzda korumali, nafaka alabilmeli.
Insanlari kategörize etmeden, hak hukuk islemeli. Burada o kadindan cok hükümetin görevini sorgularim dogrusu.
Tabiki kadin burada cok suclu. Ama ne aciz durumda oldugu ortada,
Her cocuk, ister imam nikahli ister devlet nikahli zor duruma düsürülmemeli.
Arkasinda Güclü bir devletin korumasi altinda huzur icinde yasayabilmeli. Insallah o günleride görürüz bir gün.
Emam, haklisin ama devlet, salaginida, zekisinide, her türlü vatandasini kanunlarla korumali.
Madem Imam nikahi ile yasaniyor, eee cocukda olacak zamanla tabi, o zaman kanunlar kadini sefil duruma düsürmeyecek tarzda korumali, nafaka alabilmeli.
Insanlari kategörize etmeden, hak hukuk islemeli. Burada o kadindan cok hükümetin görevini sorgularim dogrusu.
Tabiki kadin burada cok suclu. Ama ne aciz durumda oldugu ortada,
Her cocuk, ister imam nikahli ister devlet nikahli zor duruma düsürülmemeli.
Arkasinda Güclü bir devletin korumasi altinda huzur icinde yasayabilmeli. Insallah o günleride görürüz bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?