Bu kez öz anne dehşeti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devlet hangisini takip etsin
Devlet hangisinimi takip etsin ? Bu nasil bir soru.
Devlet, hükümet ne icin var ? Kararlar, kanunlar olmali. Böyle vakkalar yasanmamasi icin önlem alinmali.
Ne vicdansiz bu hayat yaaaa ??? Cocuklari öldüresiye dövüyorlar, Imam nikahi problem degil, savci kadini saliyor problem degil, esi terk ediyor iki cocuklu kadini problem degil, acaba o es nafaka ödüyormu cocuklara problem degil.Ama tek ama tek suclu o döven anne.
Ne Kadar basit hersey hepinizin gözünde yaaaa ???
Bu nasil bakis acisi ???
Devlet, hükümet her vatandasinin iyi sartlar icinde yasamasindan sorumludur. Devlet ne yapsin ne demek ??? Devlet herseyi yapacak !!!

vallahi sayenizde bi iki arkads daha var neredeyse vicdansız kadın düşmanı olarak anılacagım ben diyorum ki bu çocuklar 4 5 yasında neden yeni haberimiz oluyor neden susuluyor akraba ve komşuları için söylüyorum ben diyorum ki neyse ben ne desem yine cımbız la alınıp istediğiniz gibi yorumlayacaksınız bence tayyipi asak kurtulak

Imam nikahinda dogan cocuklar ayrilik oldugunda nafaka aliyorlarmi ? Bilen varmi ?

Imam nikahinda dogan cocuklar ayrilik oldugunda nafaka aliyorlarmi ? Bilen varmi ?
eger kimlikleri varsa alabiliyorlar yoksa çok zor önce babalık davası acılması lazım ki bu çocukların yanında baslarında aklı selim biri yok galiba

ben bi akrabamız komsumuz cocuga vurmaya kalktıgında o çocugu dövesin diye vermedi Allah diyorum seni de görecegiz diyorlar eltim yenge iki tane patlat bak nasıl susar diyor oglum için malesef zihniyet bu

Ben çocuğumu öpmeye bile kıyamıyorum canı acır diye, nasıl mahlukat bunlar bir de kadınlar için Allahu tealanın merhametinden bir parça alınmış denir, bunların merhametsiz halini hayal bile edemiyorum. Aynı işkenceleri dayağı görmeden ölmezsin inşallah!

Ben diger konuda, su uvey anne vahseti konusunda babayi bu yuzden mantikli bulmustum. Goruntuler bile verildiginde mahkeme serbest birakiyor, hatta cogu zaman "bi kadin bi anne bunu yapmaz" gibisinden on yargilarla sikayeti ciddiye bile almayabiliyorlar. O yuzden babanin kamera koyup kayda almasi gayet mantikli bi hareketti. Babaya suc bulamadim pek o uvey konusunda. Hatta burada kayda ragmen salmislar disari :S

Devlet her seye yetisemez, haymena dogru soyluyor. Sen buyuk ihtimalle ozgurluk falan diyen birisin. Ama devlet her ise yetissin derken ozgurluklerinden vazgecmeye de goze alir miydin? Devlet her ise yetissin demek, devlet vatandaslari had safhada takibe alsin, had safhada kontrol altinda tutsun demekle es anlamlidir. Baya bildigin sosyalist devlet tanimi yapiyorsun gayet de. Eh boyle bir kontrol mekanizmasi icin de cok fazla sayida devlet memuru gerekir. Fazla sayida devlet memuru demek ekonominin kuculmesi demektir, ayrica yolsuzluk, rusvet, tembellik, yozlasma.. vs demektir. Parantez olarak belirteyim dedim.

Bunlari gecelim... Insanlarin kendi akli yok mu, iradeleri, karar verme yetileri yok mu? Ayrica gerizekali da degil bu insanlar. Hepsi ne yaptiginin farkinda. Buradan tutup da devlete pay bicmek komedi. Kadin tutup kendi istegiyle imam nikahi yapmis, kendi istegiyle cocuk yapip sonra kendi istegiyle dovmus. Devlet ne yapabilir burada yahu? Hepsine akli yetiyor ama devlet suclu, cevresi suclu oyle mi? E bu kadar da olmaz artik. Insanlar robot degiller, herkes kendi yaptiklarindan belli olcude sorumludur. Yapip yapip sonra da "devlet bize bakmiyir" demek akil isi degil.

Kadinlarin yuzunu neden gizliyorlar bende onu anlamiyorum bide cocuk annesi vururken seni sevmiyorum gibi birsey soyluyor orda icim yandi o anneyi akrabalar orda bi guzel pataklayacakti bide arkadan bi kadinin sesi geliyor vurma gozunu korkut diye gidip cocugu elinden alacagina

Imam nikahini Devlet nikahi olmadan kiyan hocalari agir ceza verilmeli. Ayriyetten Imam nikahi Devlet nikahi gibi nafaka ödeme mecburiyeti kanun olarak sabitlenmeli. Böylelikle erkeklere sadece Imam nikahi ile yasamalarini zorlandirmali.

Sonra bdv de niye bu durumda çocuk yaptın o çocuklara yazık değil mi deyince suçlu ilan ediliyoruz.

Akıl ruh sağlığı yerinde olmayanlar çocuk yapamasa keşke

gitmiş adamın birinden bir değil iki tane doğurmuş

işkence ediyor pislik

Görüntüleri izlemedim. Üvey anne dehşetini üzerimden daha atamadım. Belki saçmadır düşüncem ama, üvey anne haberinde ülke ayağa kalktı, ünlüler bile tepki verdi. Öz anne olunca neden o derece tepki almadı bu haber? Ben mi takip edemedim,öz olunca tepki azalıyor mu ki?

acaba üvey anneninki daha mı şiddetliydi, onu da ben seyretmemiştim, gerçi bunun ölçütü olmaz ama insan psikoojisi işte

Allah belani versin. Insallah sende ayni hapsi boylarsin. Aminn.

Yapılan yanlışı yanlışla düzeltmemek lazım medyaya bu şekilde serviz edilmesini doğru bulmuyorum

Yapılan yanlışı yanlışla düzeltmemek lazım medyaya bu şekilde serviz edilmesini doğru bulmuyorum
Aynen, medya`nin bizim gibi sorgulamasi lazim. nerede gercek gazetecilik ? Burada anneyi hedef alirken asil, devletin ve toplumun suclarinida deginmesi gerek. Hükümetin bu gibi durumlarda sabitlesmemis kanunlarina deginmek lazim.
Basit, primitif haberler hic kimseye faydasi yok, ancak bela okumaktan baska bir yere varmaz, bununda kimseye faydasi yok.
Bu olayda cözüm üretilmeli, insanlarimiza, yargilarimiza, degerlerimize, deginmeli.
Cok üzülüyorum, nasil bir toplum olmusuz ? bela okuduktan sonra rahatliyor ve kösemize cekiliyoruz, yaptigimiz sadece bu.
Ne güzel herkes elini kolunu sallayarak tüm adaletsizligi yapiyor ve sesimiz cikmiyor.
Bu haberde o kadini serbest birakan savciya deginmiyor bile sayin gazetecimiz.
Eger böyle basit ve insanlara yarari olmayan haberler yapacaklarsa hic yapmasinlar. Okumam ve beddua okumamdan baska bir hayri yok kimseye bu haberin.

Çocuğun hakkını mahkene ,mahkene gezerek zorla alıyor, bunun içinde dna testi istiyor , kadın salak olduktan sonra gezsin ,mahkeme mahkeme bazıları ölümsüz aşka inanıyor böyle kadınlarada acımıyorum

Emam, haklisin ama devlet, salaginida, zekisinide, her türlü vatandasini kanunlarla korumali.
Madem Imam nikahi ile yasaniyor, eee cocukda olacak zamanla tabi, o zaman kanunlar kadini sefil duruma düsürmeyecek tarzda korumali, nafaka alabilmeli.
Insanlari kategörize etmeden, hak hukuk islemeli. Burada o kadindan cok hükümetin görevini sorgularim dogrusu.
Tabiki kadin burada cok suclu. Ama ne aciz durumda oldugu ortada,
Her cocuk, ister imam nikahli ister devlet nikahli zor duruma düsürülmemeli.
Arkasinda Güclü bir devletin korumasi altinda huzur icinde yasayabilmeli. Insallah o günleride görürüz bir gün.

büyük konuşmak istemem Allah afetsin
o kadında devlet e güvenip nikahsız yasadıgı adamdan çocuk dogurmayacak
devlet tamam biyolojik babsı nafaka verecek dese adam da şerefsizse ben bu çocugun benim olduguna inanmıyorum da der devletin işi gücü yok tek tek dna testi mi yapacak (ki hali hazırda çocuklar devlet korumasına alınmış )
kadınlarında az aklını çalıştırması lazım ya adam evli boyu kadar çocukları var
2. kadın ama karısıyla mutsuz muş gibi bi yalana inanıyor yada işine öyle geliyor
ki dini nikah ın tek başına zaten bi hük mü yok günümüzde
peygamberimiz zamanında kadın ve erkegin ilişkisi resmiyet kazansın diye yapılan bi uygulama
ki peygamberimiz bunu kalabalıkta yapmayı tercih edermiş
gizli kıyılmasın ve ahali bilsin duysun diye
şimdi kapalı kapılar ardında kıyıldıgına bakmayın
eşimle ben resmi nikahımızdan sonra gerdek gecemizin olacagı günün sabahı benim ve eşimin ricasıyla 50 -100 kişilik bi toplulukla imam nikahımızı kıydırttık
ben ki kocama deli gibi aşıgım 2. bi evlatın aşkıyla yanıyorum eşimle yoluma devam ederiz yada etmeyiz bilmiyorum ama sırf (nafakayı falan geçtim )çocuklarımın babasız kalmaması için tek çocukla ugrasmak ve anlatmak
2 3 yle ugrasmaktan daha kolay diye hamile kalmıyorum ki zor hamile kalan bi kadınım belki 2 3 yıl sonra saglıgım yüzünden istesem de doguramayacagım ama içim hep bi kız çocugun sevdasıyla yanacak fazla uzattım ama kadın milleti erkeklere güvenmeyecek körüne körüne ...

Memlekette parası olmayan dava dahi açamıyor , ancak parasız yardımda bulunan avukatı bulacak dava açacak , parasız hiç bir iş olmuyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…