Bu kez öz anne dehşeti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke assalar

Ben geçen günkü üvey anne vahsetinden sonra yeni yeni kendime geliyorken su görüntüyü açamadim,izlemem de..Allah hakkedenleri evlat sahibi yapsın diyorum.Bu savunmasız çocuklara da keşke o an öyle bir güç gelse de o canilerin eli inmese..

Keşke sadece hak edenlerin çocuğu olsa...

Halen devlet tutturuyor 3 cocuk diye. Bu cikarttiklari ceyiz yasasindan yararlanmak icin 27 yasindan kücük olman lazim. Niye? Erken evlenip, erken cocuk yaparsan o cocuklarin cahil, egitimsiz olmasinin sansi daha yüksek, bu'da daha cok oy demektir.

Ya Türkiyede halen saat aksam 9da ebeveynler uyariliyor, cocuklarini yatir diye. Bu o kadar aci birsey ki. Ebeveynleri egitmek, cocuk egitimi adina birsey yapilmiyor. Bdv yalnis evlilikler ve yalnis hamilelikler ile dolu. Kadinlar kendi vücüdünü tanimiyor, korunmayi bilmiyor ve sonuc, böyle sinirli, sapik insanlarinda cocugu oluyor.

Çocuklar annenin elinden alınmış .

biz doğurmadığımız bebeği düşürüyoruz aylarca depresyona giriyoruz. bu nasıl bir mahluk. küfür edesim geldi.

ben anlamıyorum ya, çocuğun suratı kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor kadın hala yumruk atma derdinde, hayat şartları seni buna zorlamadı sen kendin nikahsız evlendin ve nikahsız o iki çocuğu yaptın, pekalaka hayatına tek başına devam edebilirdin

Ş....siz olunca böyle oluyor malesef

Allahim kahhar isminin hürmetine kahret böyle vicdansizlari...
Senin merhametin gazabinin önündedir ama böyle kullarina merhamet etme rabbim.

ya beddua ediyorum ilk haberi 2 gün önce gördüm gözlerim doldu. hakikaten psikiyatrik testten geçsinler evlenecek çiftler ona göre çocuk yapar/yapamaz raporu alsın.

Öz anne ??? Vay beeeeeee, söyleyecek laf bulamiyorum !!!
Savci ilk ihbarda anneyi serbest birakiyor ??? Savcilardada is yok, ancak yakinlari görüntülü kayiti delil olarak sunduklarinda inanmislardir.
Peki ilk ihbarda, neden savci serbest birakiyor ? Neden bir cocuk doktorundan rapor istenmiyor ?
Neden bir cocuk psikologundan rapor istenmiyor ? Neden bu kadin ilk defasinda serbest birakiliyor ya simdiye Kadar dayaktan ölseydi bu cocuklar.
Heeeeyyyyyyy benim güzel memleketim, neden herseyin bu kadar ters ???????????????
Neyse biz yine lanet okuyalim anneye ancak bu kadarini yapabiliyoruz ama sorglama diye hic bi sey yok Türkiyede ???
O cocuklari aninda korumaya almalari gerekirdi.
O savcininda Allah belasini versin Insallah !!!

Tam da olayla ilgili o detayi yazmak icin girmistim olivia . Simdi savci serbest biraktiktan sonra cocugu olduresiye dovup cocuk olseydi ne olacakti?Sans eseri kurtuldu cocuk iste.Ulkede hepimizin sans eseri yasadigi gibi...

Aynen Chelzy , dikkat et böyle olaylarda bizlere sadece beddua etmeyi ögretmisler ve hepimiz sucluyu bulduk ya sükürler olsun yüklenin huurraaaa suclu o kadin.
Peki dini nikah nedir yahu ????
Dini nikahi mesrulastiran Devlet suclu degil ! Madem Imam nikahi Devlet destekliyor, o Zaman bu cocuklara o Imam nikahli baba acaba cocuk parasi veriyormu anneye ????
Öyle bir kanunda varmi ???
O kadin hükümetin ve dinin izin verdigi Imam nikahi le evleniyor ama baskada hic bir güvencesi yok. Iki cocuk oluyor Adam yok ortada. Eeeee nerde bu Adam ???? Onunda bu cocuklara sorumlulugu yokmu ??? Devletin sorumlulugu yokmu ???
Ben burada toplumu, devleti, savciyi, dini nikahli kocasini ve o cani anneyi hepsini suclu buluyorum.

Dini nikah i resmi nikahli olanlara yapiyorlar ama malesef bazi serefsiz imamlar ki kp derim de var adam evli ama 50 100 tl alip adama 2.hatun icin nikah kiyiyorlar burada kadin gozu acik olacak afedersiniz onune gelen her adami nimetten sayip imam nikahi kisvesi altinda zina yapmayacak hadi yapmissin be kadin cocuk niye resmi nikah kiysin diyemi hay yarabbim sen bilirsin o adamin da onlara nikahi kiyan hoca musveddesinin de o kadininda asilmasi yada muebbet yemesi lazim oyle olaylar donuyor ki devlet napsin diyorsun inan esimin dayisi ikinci hanimi adamin evli oldugunu cocuklari torunlari oldugunu biliyorda yinede asik oldum diye imam nikahiyla oturuyor Allahtan cocugu olmuyor gecen dedimki ya hicmi rahatsiz olmuyorsun neden olayim ki ilk karisi rahatsiz olsun diyor dayiya gelince bu karisi calisiyor 1500 tl ye hop cepe indiriyor diger karisi da oh esek gibi calisiyor biz yiyoruz diyor

ama malesef bazi serefsiz imamlar ki kp derim de var adam evli ama 50 100 tl alip adama 2.hatun icin nikah kiyiyorlar
Iste bu gibi imamlarada Devlet agir suc davasi acmiyor. Ceza vermiyor ve legalestiriyor. Arapülkelerde bu gibi seyler normal olabilir ama laik Türkiye`de buna inanamiyorum. Sene 2015 ve düstügümüz duruma bakin.

Iste bu gibi imamlarada Devlet agir suc davasi acmiyor. Ceza vermiyor ve legalestiriyor. Arapülkelerde bu gibi seyler normal olabilir ama laik Türkiye`de buna inanamiyorum. Sene 2015 ve düstügümüz duruma bakin.
devlet hangisini takip etsin aslında var ya haberi olan herkes şikayet etse ben şikayet edemiyorum çünkü kp der de akrabaları da bela bunun seneyle ülkeyle degil vicdan la akılla insanlıkla ilgisi var bence ne yapılır bilmiyorum ama bişey yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…