- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke sadece hak edenlerin çocuğu olsa...
Ş....siz olunca böyle oluyor malesefben anlamıyorum ya, çocuğun suratı kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor kadın hala yumruk atma derdinde, hayat şartları seni buna zorlamadı sen kendin nikahsız evlendin ve nikahsız o iki çocuğu yaptın, pekalaka hayatına tek başına devam edebilirdin
Dini nikah i resmi nikahli olanlara yapiyorlar ama malesef bazi serefsiz imamlar ki kp derim de var adam evli ama 50 100 tl alip adama 2.hatun icin nikah kiyiyorlar burada kadin gozu acik olacak afedersiniz onune gelen her adami nimetten sayip imam nikahi kisvesi altinda zina yapmayacak hadi yapmissin be kadin cocuk niye resmi nikah kiysin diyemi hay yarabbim sen bilirsin o adamin da onlara nikahi kiyan hoca musveddesinin de o kadininda asilmasi yada muebbet yemesi lazim oyle olaylar donuyor ki devlet napsin diyorsun inan esimin dayisi ikinci hanimi adamin evli oldugunu cocuklari torunlari oldugunu biliyorda yinede asik oldum diye imam nikahiyla oturuyor Allahtan cocugu olmuyor gecen dedimki ya hicmi rahatsiz olmuyorsun neden olayim ki ilk karisi rahatsiz olsun diyor dayiya gelince bu karisi calisiyor 1500 tl ye hop cepe indiriyor diger karisi da oh esek gibi calisiyor biz yiyoruz diyorAynenChelzy , dikkat et böyle olaylarda bizlere sadece beddua etmeyi ögretmisler ve hepimiz sucluyu bulduk ya sükürler olsun yüklenin huurraaaa suclu o kadin.
Peki dini nikah nedir yahu ????
Dini nikahi mesrulastiran Devlet suclu degil ! Madem Imam nikahi Devlet destekliyor, o Zaman bu cocuklara o Imam nikahli baba acaba cocuk parasi veriyormu anneye ????
Öyle bir kanunda varmi ???
O kadin hükümetin ve dinin izin verdigi Imam nikahi le evleniyor ama baskada hic bir güvencesi yok. Iki cocuk oluyor Adam yok ortada. Eeeee nerde bu Adam ???? Onunda bu cocuklara sorumlulugu yokmu ??? Devletin sorumlulugu yokmu ???
Ben burada toplumu, devleti, savciyi, dini nikahli kocasini ve o cani anneyi hepsini suclu buluyorum.
Iste bu gibi imamlarada Devlet agir suc davasi acmiyor. Ceza vermiyor ve legalestiriyor. Arapülkelerde bu gibi seyler normal olabilir ama laik Türkiye`de buna inanamiyorum. Sene 2015 ve düstügümüz duruma bakin.ama malesef bazi serefsiz imamlar ki kp derim de var adam evli ama 50 100 tl alip adama 2.hatun icin nikah kiyiyorlar
devlet hangisini takip etsin aslında var ya haberi olan herkes şikayet etse ben şikayet edemiyorum çünkü kp der de akrabaları da bela bunun seneyle ülkeyle degil vicdan la akılla insanlıkla ilgisi var bence ne yapılır bilmiyorum ama bişey yapılmalıIste bu gibi imamlarada Devlet agir suc davasi acmiyor. Ceza vermiyor ve legalestiriyor. Arapülkelerde bu gibi seyler normal olabilir ama laik Türkiye`de buna inanamiyorum. Sene 2015 ve düstügümüz duruma bakin.