Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kavga etmeye yer arıyor resmen adamı zorla kıskırtıyor üstüne salıyor gel bana cıkış agır sözler söyle diyor..majestemm ne guzel konusmissun bee bizim eslergibi olsaa napar acabaaa
Benm esi moyle yemek yapacakm osafir agirliycak bide alisverise gitcek hahahahahah diziyi acmiycam falaln bosaniriz bee trip trip bune boyleokurken tiribinden sıkıldım düşün yani
BravoooooAdam kestane bile kesiyor be:)
Isterseniz lokmalari cigneyip agziniza versin,siz zahmet etmeyin.
Ne kadar şımarıkça bir tutum.
Neden surekli ben haklıyım,ben yapiyorum cabasi icindesiniz?
adam dayanamayıp gecen whatsappdan engellemişti bunuBravooooo
Eski konularinida okuyun lutfenn
Ama o haklik
Adam evlenmese de olurmuş
ölü taklidi yaparsa ancak kurtulur herhalde .. allah sabır versin ilk defa bir erkeğe üzüldüm ha
Valla siz mi evin hanimisiniz yoksa esiniz mi ben anlayamadim kusura bakmayin ama.Muzu bile adam getiriyor mutfaktan yemek yapmasini gectim..
Derdiniz nedir anlayamadim.Yemek yapmis adam zaten,mutfagi tabi ki siz toplayacaksiniz.Utuyu de esiniz mi yapsin?
Yapilan isler evinizin isleri.Gece 2de yapmasaniz ertesi gun mutlaka yapacaksiniz.Adamin basina neden kaktiniz anlayamadim.Sen sunu yaptin ben bunu yaptim diye yarisiyor musunuz?
Hee biliyom ben gecen bi sinirlendim ok dedim adam eve kapandi avmmeye gitcektik gitmedi ok dedim diye bee cok bunaltirsann arkasina bakmadan kacarrradam dayanamayıp gecen whatsappdan engellemişti bunu
Hayyy cocugunun yanaklarini yiyim agzin bal yesin beeeÇoluk çocugunu evlendirirsen böyle olur işte.
Zart yaptı kırıldım.
Zurt yaptı kırıldım.
Kk'ya konu açayım da nasıl olursa olsun hesabı.
Şahsen biz sıkıldık, sen sıkılmadın.
Dua etsin ki adam kestane çizip pişiriyor.Hayyy cocugunun yanaklarini yiyim agzin bal yesin beee
adamın ruh haliÇoluk çocugunu evlendirirsen böyle olur işte.
Zart yaptı kırıldım.
Zurt yaptı kırıldım.
Kk'ya konu açayım da nasıl olursa olsun hesabı.
Şahsen biz sıkıldık, sen sıkılmadın.
dogruubak hicc unutmuyom 4 5ay once esim le oturuyoz bana CANIM KÜLLUK VERIRMISIN dedi ben sokkk oldum bana canim dedi adamm iki dk sonra adamda sok olduu ANAA BEN CANIM DEDIM NOLUYO DEDI dusun bizi,artikkk askim diye tlf acmayi geccctikk adam kole olmus bileekavga etmeye yer arıyor resmen adamı zorla kıskırtıyor üstüne salıyor gel bana cıkış agır sözler söyle diyor..
adam daha ne yapsn
bu kadarda bunaltılmaz ki bir insan vallahi adamcagz yine iyi sabırlıymış. bu ne ya. allah akıl fikir versin sanki 15 yaşında cocuk. şımarıklık başka birşey değil
Adam kestane bile kesiyor be:)
Isterseniz lokmalari cigneyip agziniza versin,siz zahmet etmeyin.
Ne kadar şımarıkça bir tutum.
Neden surekli ben haklıyım,ben yapiyorum cabasi icindesiniz?
Bravoookl vurdu gollllDua etsin ki adam kestane çizip pişiriyor.
Başkası olsa artık hangi kestaneyi çizerdi bilemem.