bu karı benim değil

xsxulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
687
23
52
BU KARI BENİM DEĞİL

Kadının birinin başı çok ağrıyormuş. Demişler ki bir psikiyatrist var. Harika tedavi ediyor. Neyse, kadın gitmiş doktora, akşam eve gelince kocası sormuş; "ne oldu" diye. "Valla" demiş kadın, "oturup kafamı iki elimin arasına alıp sallana sallana "bu kafa benim değil, bu kafa benim değil diye bana telkin önerdi". Kadın 3-4 gün bu işe devam etmiş ve tamamı ile geçmiş. Ancak bu sırada kocasında bir sorun başlamış. Adamda tık yok. Geceleri sırtını dönüp yatıyor. İlişki milişki hak getire. Sonunda kadının da ısrarı ile adam da aynı doktora gitmiş.

Akşam eve gelince kadın "ne oldu?" demiş. Adam "bırak yaa" demiş, "bana da telkin önerdi ama ben öyle saçma şeyleri yapmam dedim" demiş ama, o günden sonra adam olmuş bir canavar. Eve gelince kadını hemen yakalayıp yatağa atıyor ve doymak bilmiyor. Durum felaket. Neyse herkes çok memnun ama kadın da bu işin nasıl olduğunu merak ediyor. Bir gün kadın eve gelmiş. Adam "hadi karıcığım demiş, sen hemen yatağa gir, ben bir banyoya gidip geleyim" demiş. Kadın gizlice adamı takip etmiş. Ne görsün. Adam banyoda klozete oturmuş, kafasını iki elinin arasına almış sallanıyor. "Bu karı benim değil, bu karı "BENİM DEĞİL"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…