Bu kadın neyin peşinde?

Konunuzun orijinal halini de değiştirdiğiniz halini de okudum. Sizin acilen bir psikoloğa gitmeniz lazım hiç normal değilsiniz. Kocanız dayak atmış ama sorun ettiğiniz şey görümcenizin yeğeniyle fotoğraf çekilmesi, çayı az yapmışsınız demesi vs. Allah şifa versin.

Ben doğru mu okudum? Görümce için bile değil, görümcenin arkadaşı yüzünden eşinizden dayak mı yediniz? Ne hayatlar var ya, kadın dayak yemiş ama 4 demlik çay bitti diyor. Size tavsiyem kesin sesinizi oturun bir köşede. Görümcenizin arkadaşı üzülmezse siz de kocanızdan dayak yemezsiniz. Sorun kocanız değil elalem öyle mi?

Ya bir gidin Allah aşkına ya siz neyin peşindesiniz eleştiri yapmak icin yoeum yapmayın hafendi işinize bakın dilerim bu yaşananlarda sizi başınıza gelir ve post olarak açarsınız bu konuyu bende görürüm yani

Her gün başıma çevremdeki herhangi bir insanla şu yaşadığınız diyaloglardan fazlası geliyor. Dümdüz insan diyaloglarını yazmışsınız farkında mısınız? Şu diyaloglardan rahatsız olmak için bir mağarada insan görmeden büyümüş olmak lazım kusura bakmayın.

Eşimden dayak yedim kısmından önceside sonrasıda anlamını yitirdi,görümcenizden önce bu sorun üzerine düşünün derim,onun yüzünden olması fln farketmez eylemi gerçekleştiren kişi eşiniz siz eşinizi ve onun ailesini evinize alıyorsunuz,böyle bir durumda ben boşanır öz çocuğunun yüzünü bir kez bile göstermezdim şiddete meyli olan insanın yanında eşinin ve çocuğunun can güvenliği yoktur,bence asıl konu bu.

Koşuşturma içinde içinde insan stres oluyor sizinde görümceniz gözünüze batmış sadece yanlış bir tavır yok çay azsa gir mutfaga demle derdim ben o kadar takacak bir durum yok şiddet görmüşsünüz ona ne kadar takıldınız acaba böyle ufak şeylere sinirlenirken?

Eşinden dayak yemişsin ama sorun görümcen mi şimdi yani? Sorunun eşin olması gerekmez miydi?

Aynen aynen dayak yer gelir buraya yazarız bide bekle bakalım

Beddua ınsanın kendıne döner görürsünüz merak etmeyin

Geçen yengemlerin ev müsait değil değil doğum günü yapmak için ama yeğenime doğum günü yapmak istediğini söyledi gelin bizde yapın bizim salon büyük edim. Ama hiç bişey yapmam pastanı böreğini kendin yap dedim zaten istesemde yapamıyorum tatsız tuzsuz oluyor biliyor tamam dedi.
Yeğenimde hal diye bayılır bana. Ne gözünüze battı bu kadar anlamadım.
Halası yeğeniylenfotoğraf çekinemicekmi?
Gariplik sizde.

Konuda ki görümceniz açısından tek göze batan .

Kocanızdan dayak yeme sebebınız olan kadını davetsiz ve habersiz sekılde size getirmesi …

Evet bu kişi eşimin eski sevgilisinin arkadaşı oluyor
Bunu görümceme nasıl söyleyebilirim Allah aşkına tamm haklisiniz hepiniz ben kötüyüm çok sağolun

Ayy ya gidin Allah aşkına ya bu kadın kaynım geldiği zaman hep yapıyor kayinvalidemin yanında bu çay mevzusu yüzünden laf yaptı ya nasıl susabilirim ilk defa söylenen bir cümlesi değil onun emin olabilirsiniz

Arkadaşım güzel katdesim ben onda değilim tabi ki olay çok farklı benim gerildigim konu çok farklı bu sana normal gelir bana anormal belki ama mevzu resim değil asıl konu benim kaynimla beraber her gelmesinde bizim çay koyduğumuz zaman her bitmesinde bize laf yapması bunu bir kere değil kaç kere yapıyor kayinvalidemin yanında bunun lafını yapıp boş konuşuyor ben ondayim

Evet bu kişi eşimin eski sevgilisinin arkadaşı oluyor

Bunu görümceme nasıl söyleyebilirim Allah aşkına tamm haklisiniz hepiniz ben kötüyüm çok sağolun
Doğum günleri tatlı anılar biriktirmek için değil midir?
Siz çocuğunuzun unutulmayacak ilk doğum gününde eşinizden dayak mı yediniz? Çok acı ve üzücü bir hatıra olmuş.
Görümceyi, arkadaşını , çayı boşverin . Eşiniz hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…