Kadının öyle aman aman bir davranışını görmedim.Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin?
Bence sorun sizde , kendinizi doldurup durmayın, halası yeğeni ile fotoğraf çektirebilir bu gayet tabii, önceden kinlenmişsiniz her hareketi batar olmuş belli ki ...Gorumcemle evlilik öncesi ve sonrası birtakım sıkıntılar yaşadık ancak yine de ben iyi olmaya çalıştım. Ancak görüyorum ki bir insan 7 sinde neyse yetmisinde de o. Dün çocuğumun bir yaş doğum günüydü biz çok güzel bir şekilde organizasyon yapmıştık. Görümcemin tavırlarına aşırı sinirli oldum. Yani kadında şu var benle yalnızken başka biri gelince başka görseniz çocuğumu almış arkadaşıyla resim cekmeler vs aşırı sinir oldum. Sonra aldım çocuğumu biz resim çekildik. Arkadaşının bize bakışını görseniz ilginç yanı. Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin? Sonra ikramda çay yaptık iki demlik işte "yok çayı az yapmışsınız" çıldırdım ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına
Aklın yolu birCildirmaya yer ariyormuşsunuz zaten cocuk cocuk hareketleriniz var
Ayyy ya yok alakasi yok benim anlatmak istediğim bu değildi aslında sanırım ben yanlış anlattım neyse siz bu şekilde bilin canınız sağolsunTeyzesi ile yapsa aynı şeyi bayılırsınız ama değil mi? Sonra halalar neden sevilmiyor derler. Şöyle çifte standart uygulayan insanlara cidden çok sinir oluyorum.
Senin hey heyler gelmiş tepene. Ortada elle tutulur bir şey yokGorumcemle evlilik öncesi ve sonrası birtakım sıkıntılar yaşadık ancak yine de ben iyi olmaya çalıştım. Ancak görüyorum ki bir insan 7 sinde neyse yetmisinde de o. Dün çocuğumun bir yaş doğum günüydü biz çok güzel bir şekilde organizasyon yapmıştık. Görümcemin tavırlarına aşırı sinirli oldum. Yani kadında şu var benle yalnızken başka biri gelince başka görseniz çocuğumu almış arkadaşıyla resim cekmeler vs aşırı sinir oldum. Sonra aldım çocuğumu biz resim çekildik. Arkadaşının bize bakışını görseniz ilginç yanı. Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin? Sonra ikramda çay yaptık iki demlik işte "yok çayı az yapmışsınız" çıldırdım ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına
Gorumcemle evlilik öncesi ve sonrası birtakım sıkıntılar yaşadık ancak yine de ben iyi olmaya çalıştım. Ancak görüyorum ki bir insan 7 sinde neyse yetmisinde de o. Dün çocuğumun bir yaş doğum günüydü biz çok güzel bir şekilde organizasyon yapmıştık. Görümcemin tavırlarına aşırı sinirli oldum. Yani kadında şu var benle yalnızken başka biri gelince başka görseniz çocuğumu almış arkadaşıyla resim cekmeler vs aşırı sinir oldum. Sonra aldım çocuğumu biz resim çekildik. Arkadaşının bize bakışını görseniz ilginç yanı. Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin? Sonra ikramda çay yaptık iki demlik işte "yok çayı az yapmışsınız" çıldırdım ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına
Biraz sakinleştirici almalısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?