Ne guzel bi yorumOfff ağır pismiş kaynana
Kendi ayak nasırını yiyen bebeğin mamasına b.kunu karıştırıp yedirir
Bakıcı baksın bence
En azından mikrop kapmadan yaşar bebecik
Midem bulandi ya,aç kalirim yinede ona birakmam evladimiMerhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..
Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...
Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
47 yasında canım bunama var mı bılemem ama utanma arlanma yok.. Esım bagırıyor laf soyluyor ama guluyor spastık gıbı saka gıbı..kaç yaşında bu kadın? bunama falan mı var acaba. aklı yerinde değil heralde.
kocasıyla birlikte olduğunu oğullarının yanında söyleyince onların tepkisi ne oluyor?
bence torununa bakmak annenin (kendi annen) psikolojisine de iyi gelecektir
tövbe yarabbim gencecik de kadınmış. hakkaten utanma arlanma kalmamış. çocuklar görerek öğrenir unutma. bebeğini huyunu sevmediğin birine emanet etme.47 yasında canım bunama var mı bılemem ama utanma arlanma yok.. Esım bagırıyor laf soyluyor ama guluyor spastık gıbı saka gıbı..
Ne guzel bi yorum
Afakanlar bastiii beni bu bdv yuzunden kac konu okuduysam mide bulandirdi kirk yilin basi bi bdv bakim dedim
Vallahi aynen bunları düşündümmmm ofofof yazık o bebişeOfff ağır pismiş kaynana
Kendi ayak nasırını yiyen bebeğin mamasına b.kunu karıştırıp yedirir
Bakıcı baksın bence
En azından mikrop kapmadan yaşar bebecik
Canım o bunu artık huy haline getirmiş,senin annenden çok bence KV depresyon tedavisine ihtiyacı var (annenin nesi var bilmiyorum ama ) yazık bebeğine bu kadına nasıl bırakacaksın çalışma dicem sen koklamaya kıyamayacağın bebeğini bu ellicekMaalesef canımm bı kac kere uygun bır dılle bellı edıp uyardım ama yuzune bakıp sırıtıyor hıc bısey yokmus gıbı gecıstırıyor..
Çocuğu isteyerek mi yaptınızAma yapabılecegım bır sey yok su anda kızıma ben baksam esımın aldıgıyla gecınmemız ımkansız evım kıra..
Benim çok hassas oldugum bir konu bu...Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..
Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...
Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...