Oyle de anneme bu ılaclar cok kotu uyku yapıyor cok guzel bakıcagına emınım ama ne zaman kalkıp ne zaman uyuyucagı bellı olmadıgı ıcın cocuguma bakması ımkansız bı uyuyup kalsa cocugum catlar aglamaktan..annen de kv de depresif madem annen baksın
açık net sebep ne olursa olsun sen böyle kadına çocuk emanet et kadını bırak sana yuh olsun derim
olayın vehametini iyice görün diye dedim, kusura bakmayın:)Ayyyyyyy demeyın oyleee valla kusucammmm
Erkeklerı bu konuda bılırsınuzYaa Allah günah yazmasin yaslilikta bende çok tiksindim :s :s Midem kötü oldu gerçekten. Allah yardimciniz olsun da bende gerçekten kV nize çocuğu emanet etmek yerine kesinlikle başka bir çözüm bulmanizdan yanayım...Esinizle konussaniz ne degisicekki yani kendisi ne yapabilir? Demissinizki bakiciya bütçe ayiramam, yani para var da eşim kabul etmiyor bakıcı deseniz anliyabilirdim. Bu durumda esinizi bile mağdur görüyorum ben. Akli dengesi yerinde değilmiş gibi geldi bana hiç bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun okurken sıkıntı bastı bi de siz yaşıyorsunuz. Tövbeler olsun.
tıka basa yemeğimi yemişim elimde çikolatam yanımda kahvemve bu konuyu okumak gibi bir hata yaptım çok pişmanım ya...
bari boşa gitmesin diye de yorum yapayımkadını değiştiremezsiniz ama çocugunuzu emanet etmeyin sakın sakın. düşüncesi bile korkunc cocugunuzun yasaması daha korkunc ve bence akli dengesi de pek sağlam değil gibi günahını almayayım ama...
Aklı dengesını bılmıyorum ama normal olmadıgı kesın zaten..tıka basa yemeğimi yemişim elimde çikolatam yanımda kahvemve bu konuyu okumak gibi bir hata yaptım çok pişmanım ya...
bari boşa gitmesin diye de yorum yapayımkadını değiştiremezsiniz ama çocugunuzu emanet etmeyin sakın sakın. düşüncesi bile korkunc cocugunuzun yasaması daha korkunc ve bence akli dengesi de pek sağlam değil gibi günahını almayayım ama...
Calısıp maddı olarak toparlanmamı ıcın bı sure emanet etmek.zorundayım.Çocuğunuzu bu kadına emanet etmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
çalıştın maddi olarak toparlandın diyelim . . peki ya manevi olarak ? daha yaşamadan çökmüş durumdasın. .Calısıp maddı olarak toparlanmamı ıcın bı sure emanet etmek.zorundayım.
bu söylediğine gerçekten inanıyomusun ?bu kadın ilk defa çocuk bakmıycak sonuçta konu sahibinin eşinede o kadın baktı , bebeğe hijyenik bakar diye düşünüyorum bişey olmaz emanet edebilirsiniz bir süre.
Insaa canım benım yaaa..bu kadın ilk defa çocuk bakmıycak sonuçta konu sahibinin eşinede o kadın baktı , bebeğe hijyenik bakar diye düşünüyorum bişey olmaz emanet edebilirsiniz bir süre.