- 16 Temmuz 2014
- 799
- 902
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calısıp maddı olarak toparlanmamı ıcın bı sure emanet etmek.zorundayım.
inanmak istiyorum acıkçası tabi ben olsaydım hıç duşunmeden ışı bırakır çocuğumun bakımıyla kendim ilgilenirdım veya biraz sıkıntıya girip bakıcı tutardım,çocuğumdan önemlı hıçbırsey olamaz özellıkle sağlık konusunda ama bebekte onun torunu sonuçta hasta olmasını istemez dikkat eder diye düşünüyorum inşallah öyle olur.bu söylediğine gerçekten inanıyomusun ?
konu sahibinin yorumlarını okudum . . sanırım yapacak birşey kalmıyor.. Allah yardımcısı olsun . .inanmak istiyorum acıkçası tabi ben olsaydım hıç duşunmeden ışı bırakır çocuğumun bakımıyla kendim ilgilenirdım veya biraz sıkıntıya girip bakıcı tutardım,çocuğumdan önemlı hıçbırsey olamaz özellıkle sağlık konusunda ama bebekte onun torunu sonuçta hasta olmasını istemez dikkat eder diye düşünüyorum inşallah öyle olur.
desene kızınıda kendi gibi yapacak kaynanan..eee körle yatan şaşı kalkar..Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..
Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...
Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..
Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...
Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..
Yok canım benım esım tam tersı bana cok duskundur annesının yaptıklarına da goz yummaz bı kac kere uyardı esım hatta hakaret bıle ettı benım yanımda guluyor umrunda degıl anlıcagın arsız bı kadın.Eşinle konusmayi düşündümü o ne diyo bu konuda.Erkekler annecidir sizin gorduklerinizi fark ettimi yoksa ona normal mi geliyo annesinin hareketleri