Bu kadın benı oldurecek!!!

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Bu kadar anlattıklarından sonra kızıma o bakacak demen çok şaşırdım.

bence ne yap ne et ama çocuğuna kendin bak ne bilim elinden ufak tefek örgü falan geliyorsa onları yap çok zor durumdaysan ama çocuğunu böyle bi insana emanet etme okurken tiksindim aynı şeyleri senin evladınada yapacak elini orasına burasına sürüp mamasını hazırlayacak aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum maazallah evladın zaten pislikten ölür bu kadının yanında

Ne yapın edin çocuğunuzu bırakmayın böyle pasaklılıkta çığır açmış birine. Bebekler çok hassas, narin oluyor ve hastalanır çokça. Elini yıkamadan yemek yedirecek, hazırlayacak, altını temizleyecek vs ben düşündükçe kötü oldum.

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Hasta filan da olabilir bence eşinle konuşmalısın ama çok sakin bir şekilde konuş çünkü erkeklerin en hassas noktalarıdır anneleri :KK43:

okurken şok oldum yemin ederim. nasil katlaniyosun ben okurken igrendim migdem bulandi sen bide yasiyosun bunu aman sakin amann cocugunu ona buyutturme bak sakin ileride basin cok agirir.

kahvesi burnundan gelenlerden biri de benim :KK57:

bakıcı kreş ihtimallerini maddi sıkıntı yüzünden istemiyorsanız bir düşünün etrafta böyle güvenilir akraba konu komşu yok mu? yaşlı temiz pak bir teyze olsa akrabalardan anneniz de ona eşlik eder bakarlar bir müddet
ya da hamilelik süresine doğum iznini de ekleyin önünüzde birkaç ay var bu süreçte apartmanda güvendiğiniz bir komşuyla samimiyet kurun iyice tanıyın güvenilirse derdinizi anlatın.
yemin ediyorum benim kapımı çalıp bunları anlatsanız kendi çocuğumu kreşe verip sizinkine bakarım o derece!

ekleme: ayrıca sizin yerinizde olsam çocuk doğduktan sonra asla bu kadınla yalnız bırakmam gözüm hep üstlerinde olur. hijyenik sebeplerin yanı sıra çocuk model alırsa bu davranışları vah ki vah... :KK43:

X