Bu kadın benı oldurecek!!!

Bu kadar anlattıklarından sonra kızıma o bakacak demen çok şaşırdım.

bence ne yap ne et ama çocuğuna kendin bak ne bilim elinden ufak tefek örgü falan geliyorsa onları yap çok zor durumdaysan ama çocuğunu böyle bi insana emanet etme okurken tiksindim aynı şeyleri senin evladınada yapacak elini orasına burasına sürüp mamasını hazırlayacak aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum maazallah evladın zaten pislikten ölür bu kadının yanında

Ne yapın edin çocuğunuzu bırakmayın böyle pasaklılıkta çığır açmış birine. Bebekler çok hassas, narin oluyor ve hastalanır çokça. Elini yıkamadan yemek yedirecek, hazırlayacak, altını temizleyecek vs ben düşündükçe kötü oldum.

Hasta filan da olabilir bence eşinle konuşmalısın ama çok sakin bir şekilde konuş çünkü erkeklerin en hassas noktalarıdır anneleri

okurken şok oldum yemin ederim. nasil katlaniyosun ben okurken igrendim migdem bulandi sen bide yasiyosun bunu aman sakin amann cocugunu ona buyutturme bak sakin ileride basin cok agirir.

kahvesi burnundan gelenlerden biri de benim

bakıcı kreş ihtimallerini maddi sıkıntı yüzünden istemiyorsanız bir düşünün etrafta böyle güvenilir akraba konu komşu yok mu? yaşlı temiz pak bir teyze olsa akrabalardan anneniz de ona eşlik eder bakarlar bir müddet
ya da hamilelik süresine doğum iznini de ekleyin önünüzde birkaç ay var bu süreçte apartmanda güvendiğiniz bir komşuyla samimiyet kurun iyice tanıyın güvenilirse derdinizi anlatın.
yemin ediyorum benim kapımı çalıp bunları anlatsanız kendi çocuğumu kreşe verip sizinkine bakarım o derece!

ekleme: ayrıca sizin yerinizde olsam çocuk doğduktan sonra asla bu kadınla yalnız bırakmam gözüm hep üstlerinde olur. hijyenik sebeplerin yanı sıra çocuk model alırsa bu davranışları vah ki vah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…