Bu kadın benı oldurecek!!!

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...

yorumları okuyamadım da kayınvalideniz kaç yaşında acaba?

Eger cocugunuza kaynananiz bakacaksa onun kucuk bir kopyasi olavak haberiniz olsun.

Hayret
Yok işte pis dediğin kadın senin kocanı büyütmüş yok o senin kocanın annesi diyen olmamış ...

Çok zor Allah yardım etsin size

Madem kp iyi anlasiyorsunuz burda anlattiklarinizi ona anlatıp yardım isteyin.Belki kocası söylerse daha duyarlı olur.Sizi takmiyormus sonuçta buda olmadi eşinize söyleyin olmadi dr a götürün.

Midem alt üst oldu igrendim!!

Aman sakin Bebegini boyle birine emanet etme , mikrop kapar ya..

Esine acikca soyle bence .
Hic cekinme .. ben olsam soylerdim ve bakici tutardim ..

ablamın iki çocuğu vardı ikisine ayrı bakıcılar baktı.birinin bakıcı aşırı titizdi.Çocuk hala biri öpünce yanağını falan siler tüm temizlik huyları bakıcısına çekmiş.diğeri hafif pasaklı bir kadındı.diğer yiğenim de tam pasaklı oldu.insanlar temizlik düzenini bebekken kazanıyor lütfen kayınvalidenize emanet etmeyin çocugunuzu.

Cupcup, bu kadının ya akli dengesi bozuk ya zeka geriliği var... Olay arsızlık, görgüsüzlük boyutunu geçmiş. Açık açık o böyle davrandıkça yüzüne söyle, varsın sevmesin seni bu ne ya!

Kızını da kesinlikle bırakma, çocuk bazı şeyleri sizden ama bazı şeyleride ondan öğrenecek bu korkunç bir şey.

Eğer paraya acil ihtiyacın yoksa, ona kesinlikle bırakma çocuğunu. Sizin yanınızda böyleyse bir şeyden anlamayan zavallının bakımında ne kadar özensiz olacağını tahmin edemiyorum. Biraz büyütüp okul yaşına gelmesini bekle bence.

Midem acayip bulandı bu kaynanadan ben açliktan ölsem bırakmam bebegimi ona

Bir insan neden çalışır Evlatları için,onlara daha güzel bir gelecek için çalışır. Sizde eğer çalışma ugruna evladınızı böylesi bir kadına emanet ederseniz evladınızın geleceğini karartmış olursunuz ki, ona dünyalar dolusu malda bıraksanız huyu çirkin olduktan sonra neye yarar:KK57: Bence çalışmayın oturun en azından 2 yaşına kadar evladınıza siz bakın çünkü ilk 2 yıl çocukların karakterinin oturması için en önemli yıllar. Sonra çok pişman olursunuz iş işten geçer benden acizane uyarması :KK17:

Pis olmanin hastalikla bir ilgisi yok bence temizlik hijyen cok onemli pis insan her zmn pistir.. migdem kalkti birde bana eski kayinvalideninde igrencliklerini hatirlatti konu neyse anlatmicam kusarsiniz ... Iyyyyyy

kadın yürüyen mikrop yuvası resmen.sakın o kadına bebeğini emanet etme canım

Nasıl akli dengesi bozuk olabilir dediğiniz birine çocuk bırakabilirsiniz bende sizi anlamadım kusura bakmayın ama açlıktan ölür kuru ekmek yer çocuğuma kendim bakarım böyle bir durumda olay pisliği geçmiş bence akli dengesi olmayan insana nasıl çocuk emanet edilir aklım almadı gitti..

Çok fazla paraya ihtiyacınız varsa evden çalışmayı deneyin derim 3 - 5kuruş da olsa elinizde dikeceğiniz el işleri vs örgü tipi şeylere rabet var, part time bir iş kadar kazandırır en azından bebeğinize siz bakar bezini mamasını kendiniz karşılarsınız ..benim aklıma daha iyi bi fikir gelmedi malesef
not : kayinpederimin aşkından ölsem o kadın orada diye zinhar adımımı atmam o eve

Sizin yanınızda bunları yapıyorsa yalnızken neler yapıyor diyeceğim ama daha da pis ne yapılabilir ki. Sınırları zorlamış zaten iğrençlikte..Değil su gibi tertemiz bebeğimi bırakmak, bebeğimi alıp evine adım atmam bile kim ne derse desin...sanki yaptıkları pis bir insandan çok akli dengesi pek yerinde olmayan birinin hareketleri gibi. Hele de bu durumda ki birine çocuk emanet etmekmi..Allah korusun...ne kadar mümkündür bilemem ama evdeyken para kazanabileceğin bir iş yapamazmısın??Allah yardımcın olsun..

neden bu konuyu eşinle konuşmuyorsun da tek başına halletmeye çalışyorsun? evet annesi olabilir ama ortada bir gerçek var onun bu konuda açıklaması ne merak ettim

Bu kadına domestos içirsen bile fayda etmez :KK43: Ne yap et çocuğuna başkası baksın. Annenin bakma ihtimali yok mu? Ya da kreşi olan bir işe gir ya da kreş yakınında olan bir iş bul kendine ama bu kadına bırakma noluur :KK43: midem kalktııı off.

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
inanırım valla böyle insanlar öyle çok ki.. ayol adam işyerinde karşımda burnunu karıştırıp pisliğini yiyor :KK62:inşallah eşin bu durumun farkındadır ve bebeğini ona vermek istememeni anlar.. Allah yardımcın olsun..

X