BU KADIN BENI DELI EDECEKKKKK

Sesli gülmenize gerek yok.Bebekler 24 saat uyanık kalmazlar ve emmezler sonuçta.Ben 1 saat uyusam kardır diyorum çünkü .2.5 3 aydır tek bir gece mide böbrek ağrısından uyumadım.Gözlerim ağrıyor artik

Gelecek olan kişiler bizde kalmayacaklar o yüzden suan aramayayim ama Onun vazgecnesne gerek yok ki.ben istemiyorum.Gerçekten insanı deli ediyorlar.

Gelecek olan kişiler bende kalmayacaklarmis 3 4 gün kayınvalidemde kalıp gideceklermis Aman gün için içinde coluk çocuk o 3 4 gün gelirler sanırım.Ona sinirim bozuldu.Şimşir ararsam zaten oraya gelmeyecektik fikan derlerde diye tedirgin oldum

Ozman ara söyle eltine halini anlat anlar anlamazsa oda kendi problemi açık net olun insanlara karşı kvye karşı kalp kırmaya gerek yok kendini yiyip bitirme

Kesinlikle kendin ara söyle canm eltine.. Darılıp gücenecek bi durum yok..kendi çocuk doğurduysa anlar zaten halinden.. Asla rahat edemzsin

gelenlerde de hiç akıl yok ! herkes cümbür cemaat mi doğum yapıyor bende bunu anlamıyorum. eşiniz yanınızda yeter işte.

Sesli gülmenize gerek yok.Bebekler 24 saat uyanık kalmazlar ve emmezler sonuçta.Ben 1 saat uyusam kardır diyorum çünkü .2.5 3 aydır tek bir gece mide böbrek ağrısından uyumadım.Gözlerim ağrıyor artik
gercegi soyluyorum ben sana. ilk 10gun sarilik olmasin diye 2 saatte bir emzireceksin. uyursa uyandiracaksin. yarim saat emse 1.5saat vakit kaliyor iki emme arasinda. ilk zamanlar gunde 6 7 defa kaka yapar. bu 1.5saatte bez degistireceksin, 15 dakikada o sürsün diyelim kaldi 75dakika, uyudum uyandim diyecek zaman degil, sersemliyor insan. boyle zormus gibi yazdigima bakma hormonlar insanı hic.yormuyorlar. ama bebek olduktan sonra uyurum beklentisi kesinlikle gercekci degil. siz size uygun yardim alacaginiz bir duzen oturtmaya calisin. yardim edebilecek insanlar varken tek basina yapmaya calismak makul degil.

sizin evinize sizden habersiz başkalarını mı davet etmiş ?

Şimdiden birşey demeyin. Son kontrolünüzde doktorunuzun yanında konuyu açın, sizce uygun mudur ne diyorsunuz diye. İlla ki gelmesinler diyecektir, eşiniz de annesini arar, böyle böyle dedi doktor der.

Doğumda sonra insan kimseyi çekemiyor değil kaynananın bilmem nesini. Çocuklar başında üşüşecek filan... Eşiniz net konuşmamışsa siz arayın kaynanayı; zahmet etmesinler gelmesinler deyin, bebek için de endişeleniyoruz bu virüs zamanında kimseyi eve kabul etmiyoruz deyin.

Sakın sakın kabul etmeyin. Doğum sonrası sandığınız kadar güllük gülistanlık değil. Kanamanız olcak bazen çocukla ilgilenmekten unutacaksınız taşacak mesela pijamaya. Bi süre resmen memeniz açık gezeceksiniz. Ben unutuyodum resmen kontrol ediyordum kapatmış mıyım diye. Gelen giden bişey söyleyecek filan. Ne gerek var koronayı bahane edin ve istemeyin kimseyi alınırlarsa alınsınlar. Benim doğuma daha var korona geçer diye umuyorum ben bile onu bahane etcem şahsen kv bile gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…