- Konu Sahibi Canparcam055
-
Benim bir arkadaşım bugün doğum yaptı ve watsap instagram dan bebeğin yüzünü kapalı şekilde doktorumuz bebeğimizin ve sizlerin sağlığı için uzun süre eve misafir kabul etmiyoruz diye yazı paylaştı heryerden canım
Eşim de sinirlendi kızdı.Gelecek olan kişiler bizde kalmayacaklar ama yine de yanıma gelip giderler.Beni sinirlendiren kayınvalidem olacak kadının hadsizligiEşin ne diyor?
Gelecek olan kişi bizde kalmayacak ama yine de bebeğin yanuna gelip giderler.Aradıgimda bozulup zaten size gelmeyecegiz filan derlerse bende acayip bozulurumkarşı tarafı siz arayıp kibarca teşekkür etseniz çocuklarla sizede eziyet benim yakın zaman haberim oldu böyle bi ortamda asla kırılmam fln diye kıvırın belki diğer tarafta ayıp olmasın diye tamm demiştir
Heralde çocuklar için izin aldılarEvde yeni doğmuş bebek olacak, siz lohusa olacaksınız üstelik bir de astım hastasısınız. Buna rağmen virüs ortamında milleti cümbür cemaat size çağırıyor öyle mi? Pes!!
Bence hemen yarın gelecek olan kişileri arayın veya eşiniz arasın. Benim astımım var, bebek de yeni doğmuş olacak kimseyi yanımıza yaklaştırmak istemiyoruz diye söyleyin açık açık. Yoksa kimse sizi düşünmez.
Salgın herkes için tehdit ama solunum yolları hastaları için ekstra tehlikeli. Allah korusun ölümcül bile olabilir. Bunu açık açık yüzlerine söyleyin.
Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına hala yasak var. Nasıl çoluk çocuk gelecekler?
Aynı şeyleri daha az önce uyumadan eşime anlatmaya çalıştım. Destek arıyorum ve hiç kimse destek değil. İşte ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar. İstediğin önlemi alabilirsin demiş olmasına rağmen gün yaklaştıkça daha çok tedbir alacağına, saldım çayıra mevlam kayıra havasında. Ben gerilmem hayır derken. Çok rahat söylerim. Kırgınlık falan umurumda olmaz ve üstüne patavatsızda biriyim. Tüm bunlar lohusalıkla birleşince evde dehşet bir kaos olacak ama hayırlısı. Çünkü herkes doğsunda sevelim falan modunda. Ev kedisi midir bu dedim gelsinde sevelim falan? Espri yaptığımı dğşünüp güldüler ama umarım alınmışlardır.Ya arkadaşlar valla cildircammmm bu kadın beni deli edecekKKK. 13 GÜN sonra dogum yapacağım.Basından itibaren çok çok zor bir hamileleik geçirdim.Resmen gün sayıyorum Allahım rahatlicam bebek.gelince ağrılarım bitecek diye.3 aydır inanın tek bir gece uyumadım.Hergün sabaha karşı uyuyabiliyorum mide ağrısından.
Lohusalık hayali kuruyorum bitecek diye ama.bu kayınvalidem olacak kadın beni delirtiyoo.2 aydır virüs sebebiyle evden adımımı atmadım.Bana eşim baktı idari ixin aldı zor bir hamileleik olduğu için doktor rapor verdi aynı zaman da astım hastasiyim.Eşim herseyime yardimci oldu.Ama annesi olacak kadın yüzünden onu kıracagim aramız bozulacak.
Kızlar dediğim gibi 13 gün sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında
Gelecek olan kişiler bizde kalmayacaklar o yüzden suan aramayayim amaEvde yeni doğmuş bebek olacak, siz lohusa olacaksınız üstelik bir de astım hastasısınız. Buna rağmen virüs ortamında milleti cümbür cemaat size çağırıyor öyle mi? Pes!!
Bence hemen yarın gelecek olan kişileri arayın veya eşiniz arasın. Benim astımım var, bebek de yeni doğmuş olacak kimseyi yanımıza yaklaştırmak istemiyoruz diye söyleyin açık açık. Yoksa kimse sizi düşünmez.
Salgın herkes için tehdit ama solunum yolları hastaları için ekstra tehlikeli. Allah korusun ölümcül bile olabilir. Bunu açık açık yüzlerine söyleyin.
Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına
Ben o saksiyi onun kafasında kırmasını bilirim ama...Bazı kayinvalideler maalesef gelinleri birey olarak kabul etmiyor ve istedikleri şekilde karar alabiliyor. Neler var neler. İnsanı saksı yerine koyup düşüncesi sorulmayinca, doğum yapacak kadın sıkıntıya strese giriyor birşey diyemiyor. Keşke sizin bizim dediğimiz gibi olsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?