- 8 Şubat 2022
- 447
- 560
-
- Konu Sahibi runmesya26
Bana kişi evlenmiş ve son kez takılayım kafasını yaşıyor gibi geldi. Bu kişinin size kolayca ulaşmasına izin vermeyin. her yerden silin gerekirse telefon numaranızı değiştirin. O zaman ne siz ulaşması kolay olmadığı için düşünürsünüz nede o size kafası estiğinde kolayca ulaşır.Öncelikle iyi akşamlar, cevremde anlatacagım arkadaşlarım var ancak yargılanmaktan korkuyorum her şeyi içimde yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Ben suan da 26 yasındayım. 2014 te olan ilk sevgilimi hala atamıyorum içimden. Ben izmirli, oranın yöresiyle yetişmiş biriyim, aklımdaki kişi doğulu ve geleneklere cok dikkat eden bi ailesi var. Sorun şu ki: 2016 senesinde ilişkimiz bitti. 1 sene asker beklemiştim oysaki… her sene yıl dönümüzde yazardı ederdi. Bir gün arayıp teyzesinin kızıyla evleneceğini söyledi. Konuşma 2 sene bitti. Kafamda bu sefer bitti dedim. Evlenmeyi düşünen biriyle artık kpnuşmam cok yanlış o kadının bi suçu yok dedim. Ancak; beni 4 ay önce yine yıldönümüzde arayıp kahve aldıgını söyledi dısardayım dedi gittim ve o günün tarihini unutmuştum. Birbirimizin hayatlarını konuştuk o evlenemediği hala sorunlar oldugunu falan anlattı. Ben gayet arkadaşca dinledim. 1 hafta sonra hayat ya tarihi fark ettim. Mesaj attım bu tesadüf olabilir mi diye? Evet çok acayipmiş dedi o kadar. O gün bugundür geçmişte yaşıyorum ve o kendini tamamen geri çekti. Arkadaşlar insan ayrımı yapmıyorum ancak ben cok kırıldım ve kırdım artık olmaması lazımmış gibi geliyor ama düşüncelerime engel olamıyorum. Ne yapmam lazım bu düşüncelerimi bilmiyorum. Yaşayan var mı bilmiyorum yazmak iyi geldi. Yazan okuyan herkese teşekkür ederim
Cok drama queen siniz. Verdiginiz cevaplar herseyden etkilenmeniz falan. Bence siz yıllardir ayri oldugum adami neden unutamadim hala daha bir telefonuna kosup gidiyorum diye bi psikologa danisin
Bana kişi evlenmiş ve son kez takılayım kafasını yaşıyor gibi geldi. Bu kişinin size kolayca ulaşmasına izin vermeyin. her yerden silin gerekirse telefon numaranızı değiştirin. O zaman ne siz ulaşması kolay olmadığı için düşünürsünüz nede o size kafası estiğinde kolayca ulaşır.O
Aynı yaştayız sizinle, bir arkadaşım anlatsa ne söylerdim onu düşündüm ve öyle yazıyorum.
Karşınızdaki adamın karakterinden ve yaptıklarından bağımsız olarak hem anlattıklarınızdan hem de yorumlara verdiğiniz cevaplardan dolayı duruma bakış açınızın biraz çarpık olduğunu düşündüm. Görünen köyü görmemek için gözünüzü kapatıyorsunuz.
Size o bir şey yapmıyor, siz kendinize acı çektiriyorsunuz. Bunun nedeni üzerine kafa yorun çünkü bunu çözemezseniz yarın öbür gün bu kişiyi atlatıp başkasıyla olunca, bu sefer onu da takıntı haline getirirsiniz. Hepimizin duygusal açlıkları, boşlukları, yanlış düşünme ve davranış kalıpları var özellikle iliskiler konusunda. Ama çözmek de bizim elimizde, kimse anasının karnından harika bir duygusal olgunlukla doğmuyor.
O size ulaşıyorsa siz izin verdiğiniz için. Benim bana ulaşamasın diye telefonu numarası değiştirdiğim de oldu, tacizden dava açmakla ya da ailesine şikayet etmekle, arkadaşlarına rezil etmekle tehdit ettiğim de oldu. Tıpkı sizin gibi 19-20 yaşlarında çok aşık olduğumu düşündüğüm birine karşı yapmıştım hatta.
Tamamen size ulaşacağı her yolu engelleyip, kapınıza gelirse de bağırıp çağırıp kovacaksınız. (Bana biri bunu yapsa bunu tacizden sayardım.) Uzun uzun duygusal açıklamalar yapmadan "Defol git" diyeceksiniz. Bu güçsüzlük değil, sınır çizmek. Asıl seneler sonra kapınıza elinde kahveyle gelen adamın teyze kızı dertlerini dinlemek güçsüzlük, eziklik olarak algılanır karşınızdaki tarafından. Emin olun yine yapacaktır çünkü neden yapmasın ki? Kuzu kuzu gidip derdini dinlemişsiniz. Siz kendi sınırınızı çizmez, değerinizi belirlemezseniz kimse maalesef saygı duymaz.
Terapi görmeniz lazım kesinlikle, bu yaşananlar normal değil. Bu kadar aşamama sebebiniz bu konuyu paylaşacak, size sacmalama diyip çekip çıkaracak arkadaş eksikliği bile olabilir diye düşündüm. İnsan baska fikirler duymayinca, kendiyle kalınca kalınca kendini de manipüle ediyor, düşünceler çarpıklaşıyor.
Umarım en kısa sürede atlatıp, daha mutlu olursunuz.
Hayatiniza yeni birisini alin. Hersey cozulecekÖncelikle iyi akşamlar, cevremde anlatacagım arkadaşlarım var ancak yargılanmaktan korkuyorum her şeyi içimde yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Ben suan da 26 yasındayım. 2014 te olan ilk sevgilimi hala atamıyorum içimden. Ben izmirli, oranın yöresiyle yetişmiş biriyim, aklımdaki kişi doğulu ve geleneklere cok dikkat eden bi ailesi var. Sorun şu ki: 2016 senesinde ilişkimiz bitti. 1 sene asker beklemiştim oysaki… her sene yıl dönümüzde yazardı ederdi. Bir gün arayıp teyzesinin kızıyla evleneceğini söyledi. Konuşma 2 sene bitti. Kafamda bu sefer bitti dedim. Evlenmeyi düşünen biriyle artık kpnuşmam cok yanlış o kadının bi suçu yok dedim. Ancak; beni 4 ay önce yine yıldönümüzde arayıp kahve aldıgını söyledi dısardayım dedi gittim ve o günün tarihini unutmuştum. Birbirimizin hayatlarını konuştuk o evlenemediği hala sorunlar oldugunu falan anlattı. Ben gayet arkadaşca dinledim. 1 hafta sonra hayat ya tarihi fark ettim. Mesaj attım bu tesadüf olabilir mi diye? Evet çok acayipmiş dedi o kadar. O gün bugundür geçmişte yaşıyorum ve o kendini tamamen geri çekti. Arkadaşlar insan ayrımı yapmıyorum ancak ben cok kırıldım ve kırdım artık olmaması lazımmış gibi geliyor ama düşüncelerime engel olamıyorum. Ne yapmam lazım bu düşüncelerimi bilmiyorum. Yaşayan var mı bilmiyorum yazmak iyi geldi. Yazan okuyan herkese teşekkür ederim
Ensest olmasi hic sorun teskil etmiyor mu?Yanlış anlaşıldım galiba. Ben 18 yaşımda ayrıldım o zaman annem istemediği için. Teyzesnin kızıyla evlenceğini 2 sene önce söyledi. Bulustugumuzda da evlenemediklerni bi sürü kişinin istemediğini ailelern onay vermediğini anlatıp dert yandı
Adam istediği gibi yazıyor çiziyor gel diyince gidiyorsun felan. Fazla kukla olmamamışmısın sencede?Öncelikle iyi akşamlar, cevremde anlatacagım arkadaşlarım var ancak yargılanmaktan korkuyorum her şeyi içimde yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Ben suan da 26 yasındayım. 2014 te olan ilk sevgilimi hala atamıyorum içimden. Ben izmirli, oranın yöresiyle yetişmiş biriyim, aklımdaki kişi doğulu ve geleneklere cok dikkat eden bi ailesi var. Sorun şu ki: 2016 senesinde ilişkimiz bitti. 1 sene asker beklemiştim oysaki… her sene yıl dönümüzde yazardı ederdi. Bir gün arayıp teyzesinin kızıyla evleneceğini söyledi. Konuşma 2 sene bitti. Kafamda bu sefer bitti dedim. Evlenmeyi düşünen biriyle artık kpnuşmam cok yanlış o kadının bi suçu yok dedim. Ancak; beni 4 ay önce yine yıldönümüzde arayıp kahve aldıgını söyledi dısardayım dedi gittim ve o günün tarihini unutmuştum. Birbirimizin hayatlarını konuştuk o evlenemediği hala sorunlar oldugunu falan anlattı. Ben gayet arkadaşca dinledim. 1 hafta sonra hayat ya tarihi fark ettim. Mesaj attım bu tesadüf olabilir mi diye? Evet çok acayipmiş dedi o kadar. O gün bugundür geçmişte yaşıyorum ve o kendini tamamen geri çekti. Arkadaşlar insan ayrımı yapmıyorum ancak ben cok kırıldım ve kırdım artık olmaması lazımmış gibi geliyor ama düşüncelerime engel olamıyorum. Ne yapmam lazım bu düşüncelerimi bilmiyorum. Yaşayan var mı bilmiyorum yazmak iyi geldi. Yazan okuyan herkese teşekkür ederim
evlenmiştir veya hayatında başka biri vardır. Zaten ben olsam ayrıldıktan sonra birgün tak diye arayıp teyzemin kızıyla evleniyorum diyen bir erkeğe karşı en ufak bir duygum kalmazdı. Birinin kuzeniyle evlendiğini düşünmek o insandan soğumak için yeter de artar.Öncelikle iyi akşamlar, cevremde anlatacagım arkadaşlarım var ancak yargılanmaktan korkuyorum her şeyi içimde yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Ben suan da 26 yasındayım. 2014 te olan ilk sevgilimi hala atamıyorum içimden. Ben izmirli, oranın yöresiyle yetişmiş biriyim, aklımdaki kişi doğulu ve geleneklere cok dikkat eden bi ailesi var. Sorun şu ki: 2016 senesinde ilişkimiz bitti. 1 sene asker beklemiştim oysaki… her sene yıl dönümüzde yazardı ederdi. Bir gün arayıp teyzesinin kızıyla evleneceğini söyledi. Konuşma 2 sene bitti. Kafamda bu sefer bitti dedim. Evlenmeyi düşünen biriyle artık kpnuşmam cok yanlış o kadının bi suçu yok dedim. Ancak; beni 4 ay önce yine yıldönümüzde arayıp kahve aldıgını söyledi dısardayım dedi gittim ve o günün tarihini unutmuştum. Birbirimizin hayatlarını konuştuk o evlenemediği hala sorunlar oldugunu falan anlattı. Ben gayet arkadaşca dinledim. 1 hafta sonra hayat ya tarihi fark ettim. Mesaj attım bu tesadüf olabilir mi diye? Evet çok acayipmiş dedi o kadar. O gün bugundür geçmişte yaşıyorum ve o kendini tamamen geri çekti. Arkadaşlar insan ayrımı yapmıyorum ancak ben cok kırıldım ve kırdım artık olmaması lazımmış gibi geliyor ama düşüncelerime engel olamıyorum. Ne yapmam lazım bu düşüncelerimi bilmiyorum. Yaşayan var mı bilmiyorum yazmak iyi geldi. Yazan okuyan herkese teşekkür ederim
18 yaşındaki ilişkiden çoğunlukla hayır gelmez. Sizin hatanız saçma bir gençlik aşkını yıllarca platonik şekilde devam ettirmeniz. Profesyonel destek alınYanlış anlaşıldım galiba. Ben 18 yaşımda ayrıldım o zaman annem istemediği için. Teyzesnin kızıyla evlenceğini 2 sene önce söyledi. Bulustugumuzda da evlenemediklerni bi sürü kişinin istemediğini ailelern onay vermediğini anlatıp dert yandı
Nasıl ayrılık bu, 8 sene boyunca devamlı iletişim kurmuşsunuz. Kimin aradığı fark etmez. Biri aramış yazmış diğeri konuşmuş okumuş.Arkadaşım bak ne yazmısım 8 sene ayrı oldugumuz süre devamlı yazardı annesinden babasından arkadasındwn. Numarası ekli değil hiç bi yerde ekli değil ulasmak isteyen ulasıyor diyorum ben. Hayır mutlu muyum sanıyorsunuz beni devamlı geçmişi sorgulamak hoş mu? Ben beynimin oyunlarıyla baş edemiyorum o kadar
Bizde doğuluyuz ve şöyle bir şey vardı devirde kimse artık kimseyi istemediğiyle evlendirmiyor doğuluyum işte zorla teyzemin kızıyla evlendiriyorlar bu laflara inanmayın tarihi de ailesi zorla yaptırdı herhaldeÖncelikle iyi akşamlar, cevremde anlatacagım arkadaşlarım var ancak yargılanmaktan korkuyorum her şeyi içimde yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Ben suan da 26 yasındayım. 2014 te olan ilk sevgilimi hala atamıyorum içimden. Ben izmirli, oranın yöresiyle yetişmiş biriyim, aklımdaki kişi doğulu ve geleneklere cok dikkat eden bi ailesi var. Sorun şu ki: 2016 senesinde ilişkimiz bitti. 1 sene asker beklemiştim oysaki… her sene yıl dönümüzde yazardı ederdi. Bir gün arayıp teyzesinin kızıyla evleneceğini söyledi. Konuşma 2 sene bitti. Kafamda bu sefer bitti dedim. Evlenmeyi düşünen biriyle artık kpnuşmam cok yanlış o kadının bi suçu yok dedim. Ancak; beni 4 ay önce yine yıldönümüzde arayıp kahve aldıgını söyledi dısardayım dedi gittim ve o günün tarihini unutmuştum. Birbirimizin hayatlarını konuştuk o evlenemediği hala sorunlar oldugunu falan anlattı. Ben gayet arkadaşca dinledim. 1 hafta sonra hayat ya tarihi fark ettim. Mesaj attım bu tesadüf olabilir mi diye? Evet çok acayipmiş dedi o kadar. O gün bugundür geçmişte yaşıyorum ve o kendini tamamen geri çekti. Arkadaşlar insan ayrımı yapmıyorum ancak ben cok kırıldım ve kırdım artık olmaması lazımmış gibi geliyor ama düşüncelerime engel olamıyorum. Ne yapmam lazım bu düşüncelerimi bilmiyorum. Yaşayan var mı bilmiyorum yazmak iyi geldi. Yazan okuyan herkese teşekkür ederim
Adam dengesiz orası kesin. Ama ikide bir yırtık dondan çıkar gibi kendini hatırlatmasına izin vermeyin. Erkeklerin bazıları böyle. Eski sevgililerini yoklarlar, unutulmamış olmak egolarını okşuyor sanırım. Mesaj attığında numara kayıtlı değil kimsiniz çıkaramadım diyin bakalım. Sonrasında da kusura bakma ilişkim var senle görüşmek gibi bir saygısızlık yapamam ona diyin bir daha yazmaz. Yok gideyim dostça dinleyeyim de duygularımın bittiğini anlasın falan hikaye. Onlar öyle bakmıyor olaya. Bir telefonumla anında yanımda bitti beni unutamadı diyorlar.
Adam istediği gibi yazıyor çiziyor gel diyince gidiyorsun felan. Fazla kukla olmamamışmısın sencede?
Hayatiniza yeni birisini alin. Hersey cozulecek