- 5 Ocak 2023
- 51
- 12
-
- Konu Sahibi runmesya26
Bunu bi yerde görüp yıkılmadan atlatamayacagım galiba.Evlenmiştir.
Ben ilişki bitirildikten sonra iletişimin devam etmesini sağlıklı bulmuyorum. Tamam kanlı bıçaklı da olmaya gerek yok, üç sene sonra tesadüf aynı ortamda denk gelirseniz geçmişin hatrına selamınızı esirgemezsiniz; en fazla bu kadar olur. Bana şahıs evlendi; ama yalan söylüyor gibi geldi. Sizin yerinizde olsam tüm iletişim yollarını kapatır, hayatıma bakarım; böyle kafanız çok kurcalanır. Kangren bırakmayın, kesin atın.
Al bu yazıyı, duvarına as hep hatırla.Kangren bırakmayın, kesin atın.
Arkadaşlar ben hep öyle yaptım. Bi gün ansızın 7 sene sonra sevgili oldugumuz gün bulusmak cok garip uyuyan tüm duygular hortladı emeklerim boşa gitti hissediyorumAl bu yazıyı, duvarına as hep hatırla.
Gururuma engel olamıyorum, o bana hayatındaki insanı anlattı o gün 4 saat. Ben gülerek tenkinlerde bulundum cevap vermeseydim yazmasaydım gitmeseydim duygularımı anlardı be hoşuna giderdiCöpü disari cikarttiktan sonra ara sira gidip "Acaba ne yapiyor" diye kontrol ediyormusunuz? Cevabiniz hayirsa hala bu kisiyle görüsmeniz de onu yapmak gibi gereksiz iste. Kendinize zarar veriyorsunuz ancak. Onun icin hava hos tabi. Istedigi zaman size ulasabiliyor
Bu örnek gerçekten çok mantıklıCöpü disari cikarttiktan sonra ara sira gidip "Acaba ne yapiyor" diye kontrol ediyormusunuz? Cevabiniz hayirsa hala bu kisiyle görüsmeniz de onu yapmak gibi gereksiz iste. Kendinize zarar veriyorsunuz ancak. Onun icin hava hos tabi. Istedigi zaman size ulasabiliyor
Reyiz füze atsaydinCöpü disari cikarttiktan sonra ara sira gidip "Acaba ne yapiyor" diye kontrol ediyormusunuz? Cevabiniz hayirsa hala bu kisiyle görüsmeniz de onu yapmak gibi gereksiz iste.
Arkadaşlar ben hep öyle yaptım. Bi gün ansızın 7 sene sonra sevgili oldugumuz gün bulusmak cok garip uyuyan tüm duygular hortladı emeklerim boşa gitti hissediyorum
Çocuğu bile olmuştur da evlenmese ne sanki. Pislik herifEvlenmiştir.
Çok haklısınız. Asla asla uygun değiliz birbirimize bunu ikimizde cok iyi biliyoruz. Atlatıcam ya inanıyorum kendime sadece birine anlatamıyorum hep içimde yaşamaktan böyle oldum zatenToksik adam sadece bunu yapmak için size bunu planlamış kurnaz pislik. Anlattığınız karaktersizlikte kendinkuzeni ile evlenen adam siz göz yumsanız sizi ikinci eş, metresi olarak kullanır. Telefonunuzu değiştirin hayatınızdan çıkarın. Bahane bulmayın, psikolojik destek alın
Bi bi gün görsem o an benim dönüm noktam olucak bence. Biz benim annemin isteği üzerne ayrıldık senelerce kızdım anneme ayırdı bizi diye o kadar haklıymıs ki cok cekerdim hayatım mafolurdu şimdi mimnettarım annemeÇocuğu bile olmuştur da evlenmese ne sanki. Pislik herif
Gururuma engel olamıyorum, o bana hayatındaki insanı anlattı o gün 4 saat. Ben gülerek tenkinlerde bulundum cevap vermeseydim yazmasaydım gitmeseydim duygularımı anlardı be hoşuna giderdi
Dayanmak zorundaydım . Onu kendim dışında herkesle görmeye gücüm varİşte oradan pay biçin 4 saat boyunca sizin için sizinle ilişkisini değerlendirmek için gelmemiş ki , size gelmiş başka birini anlatmış iyi dayanmışsınız bence ben olsam birdaha beni rahatsız etme iyi günler der kalkardim o masadan hiç de 4 saatimi onun saçmalıkları için harcayamazdim