Ay nerede doğursunlar istersiniz? Siz seçin oraya yönlensinler ne olacak sizin keyfinizden mühim mi?Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
Bi daha ki sefere kediyi uyarirsaniz dogurmak icin baska apartman secerBen de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
bahcede klube yapilsa belki bu derece olaylar olmaz sanirim... doktordan cikamasin yazilmis ya belki de acaba alerjisi olan biri mi yazan? hayvanlsri sokaga atmak çözüm asla degil ama barinak yapilabilinir bahcenin bir köşesinde gerci bazilarina o da batıyor malesef
Hayvanları çok severim.
Zarar verenden de nefret ederim.
Komşunuzun üslubu çok yanlış evet.
İmkanınız varsa kulübe yapsanız bahçeye?
Çünkü apartmanda olmuyor.Aynısı başımıza geldi.giriş kat ve 1. Kattaki bütün daireleri pire sardı.apartmanın girişinden insanların üstüne geliyordu doğal olarak eve de taşındı..
KADIN DAHA YAVRU KOPEGE BAS BAS BAGIRDI BIDE CLUNE YAPSAK YIKAR O KARI ORAYIDA.Aslında o bahçe gibi yere iki kulube yapılsa kediler için nasılsa kullanılmıyormuş.
Hem böylece apartmanın içinde milletin kışlamalarına maruz kalmazlar.
Ayyyy kiyamam. Yeni dogmus yavrular sokaga atilir mi ya hic vicdan yok mu bunlarda. Tamam kedi kopek sevmeyebilir, binanin bahcesinde de istemeyebilir anlarim ama minnacik yavrulara kiyilip atilir mi hele ki kisin. Uff kotu oldum gece gece.Kediler 2 senedir bodrumda yasiyor ? HAYVAN BU INSAN DEGIL! dogurdu diye o hayvanlari firlatarak sokaga mi atmak gerekir?
Vicdansizlik iste. Ya birde bahce ter temiz olsa gam yemicemde çop kovalari bile daha temizdir o kadar igrenc cop dolu bir bahce yaniayyyy kiyamam. Yeni dogmus yavrular sokaga atilir mi ya hic vicdan yok mu bunlarda. Tamam kedi kopek sevmeyebilir, binanin bahcesinde de istemeyebilir anlarim ama minnacik yavrulara kiyilip atilir mi hele ki kisin. Uff kotunoldum gece gece.
Ote ki dunyada batirirlar birseyiğrenç mahluk. sanki kazık batırdı o hayvanlar o kadına
Keske herkes sizin gibi olsa !!!birazdan çöpün yakınına mama koymaya gidicem. 3 tane bebek var oralarda bir yerde yaşıyorlar. bi de anaları
Evet ..Dün apartmana bir kedi girmiş kapıyı açınca karşılaştık. gözümün içine baktı yavrum belli soğuktan kaçmış. o sırada tavuk haşlıyordum, kaynanası seviyormuş :) nasıl yedi o tavuğu kıyamam ya. açlar ve üşüyorlar.elimizden ne geliyorsa yapmalıyız onlar için
Vallah o bağıran çağıran kadında ki potansiyel sizde de var gibi. Allah vicdan, merhamet versinYöntemi yanlış şikayetle belediye gelip götürüyor. Kimsenin zarar vermeye hakkı yok ama herkes sevmek zorunda da değil
KADIN DAHA YAVRU KOPEGE BAS BAS BAGIRDI BIDE CLUNE YAPSAK YIKAR O KARI ORAYIDA.
Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
nereye dogursun istersiniz ? Hayvanlar yavrularını doğurabilecekleri güven ortamı arıyorlarr .. size ne zararı varda apartmanda dogurmasın diyebiliyorsunuz? Sevmıyor olabilirsiniz ama istememe gibi bir lüksünüz yokkkk. Hayvanlarlaaa yaşamayı öğreneceksiniz ... Onların yaşam alanlarını kısıtlayan zaten biz insanlarız..