Bu kadar mi duyarsiz olduk?

Aslında o bahçe gibi yere iki kulube yapılsa kediler için nasılsa kullanılmıyormuş.
Hem böylece apartmanın içinde milletin kışlamalarına maruz kalmazlar.
KADIN DAHA YAVRU KOPEGE BAS BAS BAGIRDI BIDE CLUNE YAPSAK YIKAR O KARI ORAYIDA.

Kediler 2 senedir bodrumda yasiyor ? HAYVAN BU INSAN DEGIL! dogurdu diye o hayvanlari firlatarak sokaga mi atmak gerekir?
Ayyyy kiyamam. Yeni dogmus yavrular sokaga atilir mi ya hic vicdan yok mu bunlarda. Tamam kedi kopek sevmeyebilir, binanin bahcesinde de istemeyebilir anlarim ama minnacik yavrulara kiyilip atilir mi hele ki kisin. Uff kotu oldum gece gece.

ayyyy kiyamam. Yeni dogmus yavrular sokaga atilir mi ya hic vicdan yok mu bunlarda. Tamam kedi kopek sevmeyebilir, binanin bahcesinde de istemeyebilir anlarim ama minnacik yavrulara kiyilip atilir mi hele ki kisin. Uff kotunoldum gece gece.
Vicdansizlik iste. Ya birde bahce ter temiz olsa gam yemicemde çop kovalari bile daha temizdir o kadar igrenc cop dolu bir bahce yani

Dün apartmana bir kedi girmiş kapıyı açınca karşılaştık. gözümün içine baktı yavrum belli soğuktan kaçmış. o sırada tavuk haşlıyordum, kaynanası seviyormuş :) nasıl yedi o tavuğu kıyamam ya. açlar ve üşüyorlar.elimizden ne geliyorsa yapmalıyız onlar için

Evet ..

apartmana onu yazan kisinin ettigi beddua ancak kendine doner vicdansizlar boyle insanlar cikmasin karsima ya nefret ediyorum daha yeni dogmus yavrulari nasil disari atarlar ya

Kadında ne sevgi var ne üslup. Zaten bahçe bahçeye benzemiyormuş, köpek de rahatsız etmiyorsa niye böyle bas bas bağırıyormuş. Nasıl bir vicdansızlıktır bu yahu?

Bizimde apartmanda kedimiz vardi dogurmus biz nerde yavrulari merak ederken meger bodruma yuva yapmis onlara cikartmadik tabi surekli baktigimiz kediydi zaten sonra kendileri buyuyup cikti bu senede hamile kalmis:) annemler birinci katta oturuyor balkona almislar orda dogurmus yine buyuyene kdr yavrularina balkonda baktilar

Ay yok artık...insanlıktan çıktılar ya bunlar
o yazı nedir
evsiz barksız kalın sizde inşallah diye yazsaydın madem altına

KADIN DAHA YAVRU KOPEGE BAS BAS BAGIRDI BIDE CLUNE YAPSAK YIKAR O KARI ORAYIDA.

Belediyeden hayvan kulübesi isteyin, onlar getirince kimse dokunamıyor
Madem doğuran hayvana beddua ediliyor bende diyorum ki bu soğukta onları yersiz yurtsuz bırakıp, yedikleri bir lokmadan rahatsız olanları Rabbim aynı yoklukla terbiye etsin

Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?

nereye dogursun istersiniz ? Hayvanlar yavrularını doğurabilecekleri güven ortamı arıyorlarr .. size ne zararı varda apartmanda dogurmasın diyebiliyorsunuz? Sevmıyor olabilirsiniz ama istememe gibi bir lüksünüz yokkkk. Hayvanlarlaaa yaşamayı öğreneceksiniz ... Onların yaşam alanlarını kısıtlayan zaten biz insanlarız..

Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?

Belki sığınmıştır acısı, ağrısı vardır, sokakta kar yağıyordur annelik içgüdüyle yavrularını güvende doğurmak istemiştir. Ama bunlar size çok uzak kavramlar değil mi ? Aman sizin apartmanlarınız, evleriniz mis gibi (leş mi demeliydim ?) çamaşır suyu koksun da kedi ya da köpek gelip kirletmesin. Bir sevaba girip o kediyi bir kutuya koyup altına bir döşek sermek çok zor çünkü ve mazallah siz atomu parçalıyorsunuz ya işleriniz aksar.

Nefret ediyorum sizin gibilerden. Ve konu sahibi apartmanınıza yazılan yazıya istinaden ben de diyorum ki her kim kedilere, köpekere ,kuşlara ya da herhangi bir canlıya merhamet etmezse doktordan çıkamasın iki yakası bir araya gelmesin. Ha sorsan da Müslümanım derler ama Allahın yarattığına merhametleri yok.

Aa şekerim olmaz apartman kirlenir o apartman sadece insanlara ait , onların çocukları kirletip içine mıçabilir ama kedi falan giremez ne münasebet ?!'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…