- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 42
:) ne yorum yapmışım kiAttigi yorumlardan belli bu smeeygle 'de bu potansiyel var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ne yorum yapmışım kiAttigi yorumlardan belli bu smeeygle 'de bu potansiyel var :)
Canim boylelerine laf anlatilmaz kahretsin boyle dusunen insanlara...Yavruları kütüğüne geçirmeyeceksin ya bu soğukta apartmanda dursa sana ne zararları var? Dünya sadece bize mi ait? Konuşamıyorlar haklarını savunamıyorlar diye bu onların rahatça yaşama hakkı olmadığı anlamına mı gelir?
Ayy içler acısı o barınaklar ya. Hayvan sokakta kalsa belki yaşar başının çaresine bakar ne bileyim vicdanlı insan bi ekmek verir belki ama barınaklarbarınakları 5 yıldızlı otel sanıyor bazı insanlar galiba..
birazdan çöpün yakınına mama koymaya gidicem. 3 tane bebek var oralarda bir yerde yaşıyorlar. bi de analarıAyy içler acısı o barınaklar ya. Hayvan sokakta kalsa belki yaşar başının çaresine bakar ne bileyim vicdanlı insan bi ekmek verir belki ama barınaklar
Hayvan sevmeyen insan bana da samimi gelmiyor kimse kusura bakmasın
Ne güzel vicdanınız var. Rabbim herkese nasip etsin. O minnetle bakan bakışlar herşeye bedel oluyorbirazdan çöpün yakınına mama koymaya gidicem. 3 tane bebek var oralarda bir yerde yaşıyorlar. bi de anaları
verdim geldimNe güzel vicdanınız var. Rabbim herkese nasip etsin. O minnetle bakan bakışlar herşeye bedel oluyor
Kışın bu soğukta yavrular donup kendisi de üşüyeceği için?Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
ay gülmekten oldum lafiniza apartmanda niye dogursun yani demi :) .herneyse de apartmana iyilik olsun diye kedi toplamak da aşırı saçma bence.kedilere köpeklere zarar veren insanlardan nefret ederim çocuğumu hayvan sevgisiyle büyütmek isterim her canlıyı sevmeli deger vermeli insan ama hayvanın yeri de apartmanın içi değil bence ,evden çıkarken apartmanın içinde bir kedi grubuyla ya da köpeklerle falan karşılaşsam ne yaparım bilmiyorumBen de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
Nerde doğursun mesela ???? Neresi uygun olur ??????Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?