Bu kadar mi duyarsiz olduk?

Canim boylelerine laf anlatilmaz kahretsin boyle dusunen insanlara...

barınakları 5 yıldızlı otel sanıyor bazı insanlar galiba..
Ayy içler acısı o barınaklar ya. Hayvan sokakta kalsa belki yaşar başının çaresine bakar ne bileyim vicdanlı insan bi ekmek verir belki ama barınaklar

Hayvan sevmeyen insan bana da samimi gelmiyor kimse kusura bakmasın

birazdan çöpün yakınına mama koymaya gidicem. 3 tane bebek var oralarda bir yerde yaşıyorlar. bi de anaları

Insanoglu kadar kötü bi varlik yok ya. Önce hayvanların yaşam alanlarını yok ediyoruz ondan sonra da apartmanımızda bile istemiyoruz. Hem onları yüzyıllardır evcillestiriyoruz, bize muhtaç hale getiriyoruz. Hem de sokağa atiyoruz. Onların avlanacaklari, karınlarını doyuracaklari her imkanı yok ediyoruz.
Ondan sonra da kapının önüne bir kap su koymuyoruz, koyunca da sikayet ediliyoruz.

Cocuklarimizi hayvan sevgisinden bi haber yetistiriyoruz, o fırlatıp atıldıkları sokakta bile rahat edemiyorlar ondan sonra. Taşlanıp işkence görüyorlar bizim yetistiremediğimiz merhametsiz cocuklar yüzünden.

Insanoglu hem nankör hem bencil bi yaratık.

Aslında o bahçe gibi yere iki kulube yapılsa kediler için nasılsa kullanılmıyormuş.
Hem böylece apartmanın içinde milletin kışlamalarına maruz kalmazlar.

Dünyayı hayvanların yaşayabileceği halden çıkartıp üstüne orada niye doğursun burada niye doğursun aman orada durmasın diyenleri ben de anlamıyorum ve o eziyet ettikleri hayvanlardan beter olmalarını umuyorum. Kediye köpeğe sığınacak alan mı bıraktınız ki hayvan doğuracak yer bulsun? Vicdansızlar.

bahcede klube yapilsa belki bu derece olaylar olmaz sanirim... doktordan cikamasin yazilmis ya belki de acaba alerjisi olan biri mi yazan? hayvanlsri sokaga atmak çözüm asla degil ama barinak yapilabilinir bahcenin bir köşesinde gerci bazilarina o da batıyor malesef

duyarsızlık mı
bu kış vakti ayakkabısız üstsüz çocuklar dişleri zıngırdayarark el açıp dilenmiyor mu kaç kişi bu duyarlılığa sahip evet bende enaz o teyze kadar duyarsızım

Hayvanları çok severim.
Zarar verenden de nefret ederim.
Komşunuzun üslubu çok yanlış evet.
İmkanınız varsa kulübe yapsanız bahçeye?
Çünkü apartmanda olmuyor.Aynısı başımıza geldi.giriş kat ve 1. Kattaki bütün daireleri pire sardı.apartmanın girişinden insanların üstüne geliyordu doğal olarak eve de taşındı..

Seslenişi ne kadar kabaymis neyi amaçlamış öyle bağırarak anlamadım.kopekten rahatsizsa düzgün bir uslupla söyleyebilir.apartmanda köpek beslemek yasak değil mi,ama boyle bir karar alınmadıysa yapılacak birşey yok.kopegin de kimseye zararı yoksa böyle sırf giciklik olsun diye bagirmanindan da alemi yok.
Ben de sevmem apartmanda kedi niye doğursun?
ay gülmekten oldum lafiniza apartmanda niye dogursun yani demi :) .herneyse de apartmana iyilik olsun diye kedi toplamak da aşırı saçma bence.kedilere köpeklere zarar veren insanlardan nefret ederim çocuğumu hayvan sevgisiyle büyütmek isterim her canlıyı sevmeli deger vermeli insan ama hayvanın yeri de apartmanın içi değil bence ,evden çıkarken apartmanın içinde bir kedi grubuyla ya da köpeklerle falan karşılaşsam ne yaparım bilmiyorum

Hayvanlara sahip çıkmak dışarıdaki çocuklara yardım edilmesine engel değil.
Hayvansever olunca insanlardan nefret edeceksiniz onlara acimayacaksiniz diye bi kuralda yok mesela.

Evimde hayvan beslemiyorm ama yazlık bi yerde yasiyorm ve kediler balkonumdaki minderde yatıyorlar kaldiramiyorm uzuluyorm. (yıllarca kara kedi uğursuzluk deyip sacimi çekerken balkonumdaki kedinin de kara olması ayrı bi konu:) )

yani insanlar bakımsız bi bahcedeki köpekten nasil rahatsız olur çok ilginç.İyiki sessiz kalmamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…