Bu kadar basit mi hersey?

Öncelikle geçmiş olsun ....

böyle birinden çabucak kurtulmuşsun ...

bir silkelen kendine gel sen bi an evvel ...

daha kaç aydır grüştüğün biri vefadan söz ediyosun sanki yılladır beraberiniz ?

üstelik senin evlenip boşandığını bilmeden başlamış öğrenincede vazgeçmiş ,kişinin kendi tercihi bu ,adamı bunun için yargılayamayız...

Nasıl seni yaşadığın başından geçenler için kimse yargılayamazsa onun gibi ,

kendine değer vermeyi öğren ,başkalarının seni değerli kılmasını bekleme ,

şanslısın destek olan kişiler var sana ,bir etrafın bak güzel ülkemide de dünyada da biçok kadının başına neler geliyor ...

bu kadar melankolik olmamalıyız ,yakında mesleğini yapmaya balayacaksın zor şeylerle karşılacaksın ...güçlü olmalısın

öncelikle şunu anlamak lazım;

nikahta evlilik cüzdanı veriliyor garanti belgesi değil.

kimin evliliğinin ne kadar süreceği belli mi ?

karşıda ki insanı bu kadar çabuk yargılamak nedir?

Daha önce evlenmemiş olanlara başkaları dokunmamış mı oluyor ki acaba :26:
İlk erkek arkadaşıyla evlenmiş çok kadın vardır elbette ama aksi de olamaz mı..
Ama işte şu var ki; evlilik cüzdanı,resmi DOKUNDUM belgesi olarak görülüyor galiba.

Öte yandan,her iki yönden bakmak gerekirse;bu ''dokunma'' meselesine kadar arkadaşınızın tepkilerini anlaşılabilir buldum,kendisine eksik bilgi verilmiş,kendince önemli şeylerin saklandığını düşünmüş..
ama sizi anlamak istese anlardı,demek ki katı kuralları varmış ve size duygularının önüne geçmiş.

Birden fazla evlilik yapıp,gencecik hiç evlilik yapmamış kızlarla evlenebilen erkekler kabul görüyorsa;
boşanmış bir kadının,daha önce evlilik yapmamış bir erkekle evlenebileceğinin tamamen adil olacağını ve aynen diğeri kadar hoşgörülmesi gerektiğini düşünüyorum..

Önemli olan uyuşup,anlaşmak olmamalı mı!..

Sizin arkadaşınız zaten bu bakış açısında değilmiş,onu suçlayabilir miyiz HAYIR!

Ben veya benim gibi başka kadınlar da aksini düşünüyor diye suçlayabilir miyiz HAYIR!

Öyleyse çıkacak sonuç şu dur ki; arkadaşınız sana,bana göre farklı düşünüyor ancak dürüst davranıp,tavrını en baştan kesin belirtmiş,sizin duygularınızdan istifade etmeye kalkmamış :KK34:

Bu noktadan sonra yapacak birşey yok elbette,her erkek tek bakış açısına sahip değildir.
Mutlaka zamanı geldiğinde o kişi sizi bulacaktır,o kişi bu kişi değilmiş demek ki :nazar:

Son düzenleme:
X