Zahmet edip okuyan ve olumlu olumsuz cevap veren butun arkadaslara tesekkur ediyorum. Hepsini okudum yazilanlarin...bircoguna ozellikle tesekkur ediyorum, desteginiz icin. Zira hersey oldu ve bitti, yeni bir tecrube edinmis oldum. Sen haksizsin diyenlere zerre katilmiyorum cunku, yaptiklarimindan hic pisman degilim.
Ilk baslarda hoslanmadigim ve iliskimin olmadigi bir erkege asla gecmisimi anlatmam! Ne icin anlatacagim ki? Hangi mantikla?
Basta ona asik olmadigimi, duygularina karsilik veremeyecegimi acik acik defalarca anlattigim birine mi?
Son 3 hafta icinde bende alismistim ona.. Ki bu 3 hafta icinde sadece 3 kere gorustum, diger gorusmelerim telefonla olmustu. Yuzyuze anlatmam gereken bir meseleyi telefondanda anlatamazdim, ki bu haftalarda sinavlarimin ve projelerimin oldugu donemde...nasil diyecektim? Ogrenci olan halimden anlar diyebilirim sadece :)
Turkiye meselesine gelince ben Hollanda'da dogdum, buyudum ve hala burada yasamaktayim. Burada cok evlenip ayrilan var malesef, ben ilk degildim, sonda olmayacagim...gonul ister tek evliligi ama zerre pisman degilim ayrildigima.
Suanda mutluyum ve yolunda giden saglikli bir hayatim var.
Evlenmemis erkege gonul baglama diyenlere verecek cevabimda sudur ki: 21 yasinda bosanmis bir ogrenciydim, hic kimse bana dul gozuyle bakmadi! Zaten dulda degilim, evlendim ve yurutemedik bosandik. Asla boynum egilmedi. Suan 25 yasindayim ve kendime illede bosanmis biri arayacak degilim. Benim yasitlarim hepsi bekar! Etrafimda evli erkek dahi yok! Ben hala tahsil goruyorum..
Hayatim hep universitede ve hastanede gecti, cokta mutluyum bulundugum yerden.
Varsin olmasin hayatimda bir erkek, 4 yil yalnizdim..ilk kez ciddi bir iliski ile karsisaydim, bundan once hic bir erkekle ayni masada gonul eglendirmem dahi olmamistir.
Hic kimse, kendini baskasina istemedigi muddetce kullandirmaz. Boyle seylerle karsilasmadim, Allahta kimseyi karsilastirmasin.
Konuyla ilgili baska soyleyecek birseyim yok... Elbette herkez er yada gec layigini bulacaktir. Allahin adaleti cok yucedir.
Selamlarimla