Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç anlamam böyle insanları,ne hakla iftira atarsın,hiç mi korkun yok,
belliki sizi çok kıskanıyor,hepsini bu sebeple yapıyor,tüm bağlarınızı koparın onla,zaten dış kapının dış mandalıymış,
akraba ziyaretine davet edildiğinizde sorun,eğer o insan varsa gitmeyin,ev sahibi kişide nedenini sorduğunda vaktiyle iş yerimi arayıp iftira atmıştı,
nası öyle biriyle aynıı ortamda olabilirim diyin,böyle böyle onun gerçek yüzü yayılır,altın gününe felanda gitmeyin bana kalırsa,olay aydınlana kadar kendinizi bekemeye alın,
ama haberde uçurun ona,arayan numarayı savcılığa vereceğinizii felan söylesinler,içi korkuyla dolar böylelikle,
ay ben ne çok sinirlenmişim
ayyy resmen ağzım açık okudum konuyu yaaa
Ayy o tür insanlarla kimseyi karşılaştırmasın Rabbim
Peşini kesinlikle bırakmayın bu zararı sizinle sınırlı kalmaz böylesi koca bir aileye ifrit olarak yeter
Ne değişik insanlar var yaa
canım bu işlerin hanımefendiliği olmuyo seninki suyunu çıkarmış olayın dola eline saçlarını bak bida yapıyomu aaaa
İllaki göreceğim ama kayınvalidemin gunlerı olur eder tum gelınler toplanır eskıden boyleydı şimdi nasıl olur tabii bilemiyeceğim ama yani yüzüme nasıl bakacak
bunu düşünüyorum??