Bu işin para ile pulla alakası yok. Rızık Allah'tan

bu sozu soyleyenler hic yokluk gormemisler anlasilan. Arkadaslarima bakip ozendigim zamanlar geldi aklima. Bunlari yasamis olsa asla boyle bir cumle kuramaz.

Cahil adam en üst makamlara gelse dahi, halen cahil kalir.

Bide söyle bir durum var, insanlar artik alisti bunun dediklerine. Yani artik bir cumhurbaskani bu laflari söylemesi son derece normalmis gibi bir algi var artik. Yasadigim ülkede bir politikaci dahi böyle birsey dese, hem adam ile haftalarca alay ederlerdi, hem adam artik özür dilemek noktasina gelirdi.

Sadece Tr'de iste normal algiliniyor ve daha kötüsü bunu harbiden dinleyen bir kitle var. Yani fakirlikte 3üncü, 4üncü çoçuk yapanlar var.

olmaz mı hatta 3 çocuk yapıp 1.recep 2.tayyıp 3. erdogan ismini koyanlar var...

cahillik işte anlatmaya kalksan anlamaz evde ekmek parası yok ama çocuğu 5 tane böyle olanlar da var.

gamlibaykus insallah okursun. Her seyin toz pembe olmadigini anlarsin belki, gerci sabahtan beri ben roman yazdim sana ama...

Al benden de bir uni mezunu işsiz! Aaah ah. Bu memlekette ozelde ogretmene haftada 6 gun calistirip ayda 750 lira maas veren yerler olabildikce bir sey diyemiyorum...

Al benden de bir uni mezunu işsiz! Aaah ah. Bu memlekette ozelde ogretmene haftada 6 gun calistirip ayda 750 lira maas veren yerler olabildikce bir sey diyemiyorum...
o bir şeymi sosyoloji son sınıf öğrencisi arkadaşın iki kızına ayda 16 gün 16..18 arası ders veriyor 300 e bunun 48 tlsi yola gidiyor yalnız 252 tlye vermiş oluyor....
asgari ücret bile bazıları için lüx..

Son düzenleyen: Moderatör:
afrika da neden çocuklar ölüyor ?
hem de açlıktan ?
ki afrika halkı fazla fazla çocuk doğurur , çocuk var açlık da var , açlıktan ölümde var , en somut örnek işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…