Şöyle söyleyeyim, en berbat aileden bile biz bununla dünür olmayız tepkisini alacak biri babam. Doğrusunu söylemek gerekirse bu tepkiye hak da veririm. Çünkü elimde olsa ben de bile onun gibi biriyle herhangi bir bağım olmasın isterdim. Dediğiniz gibi başkası ile denesem de aynı şeyler elbette olacak. Sadece artık neyin nasıl olacağını kurgulamaktan bir çukurda tepinmeken çok yoruldum ve erkek arkadaşımın da iyi bir insan olduğunu düşündüğüm için ayrılalım yoluna baksın istedim. Teşekkür ederim.
Ailesi ile tanıştırmayı istedi ama nasıl desem o noktada da korktum biraz. Bana sorular soracaklar her aile gibi. Uzaktan gördüm onları sadece ve kız kardeşi ile tanışmıştım. Her dediği yapılmış, prenses gibi büyütülmüş bir kız. O an bile bir yabancılık bir ait olmama hissi doğdu bana. Teşekkür ederim.
Tekrar yazdığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ufak bir sorun olsa bu saklanabilir, anlatılmayabilir. Ama tüm hayatım, hayatımın içinde ki tüm insanlar her şey bir sorun. Yalnız bir iki sorun olsa keşke. Zaten beni mahveden bir şeyler olmuş olduğunun farkında. Saklasam nasıl saklayacağım, anlatsam nasıl anlatacağım bilmiyorum. Geçmişim, ailem benim yaram ve ilk defa açmak zorunda kalacağım bir olayın içine giriyorum. Gelecekte bir kavgada ya da bir yol ayrımında hakkı olmadığı halde bu yaraları bana karşı bir silah Olarak kullanmaya kalkarsa yine güçlü kalmaya devam edebileceğimden de emin değilim çünkü yoruldum. Başkası girse yine aynı şeyler olacak tabi. Zaten erkek arkadaşımla belli bariz bir sorun da yok. Sadece artık neyin nasıl olacağını kurgulamaktan bir çukurda tepinmeken çok yoruldum ve erkek arkadaşımın da iyi bir insan olduğunu düşündüğüm için ayrılalım yoluna baksın istedim. Ya inanılır gibi değil, evlenmek istediğimi kardeşlerimle paylaşıyorum onlar bile gidersen kim faturaları ödeyecek diye soruyorlar.
Evlenmek falan da değil direkt ortadan kaybolmak istiyorum galiba.