- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 37
- Konu Sahibi perihan yay
bu instegram fenomen öğretmenlerinin videoları bir tek bana mı itici geliyor? çocukların videoları her yerde ailelerin izin var mı yok mu? fenomenlik uğruna çocuklar kullanıyor gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılın öğretmeni olmak için bazıları şekilden şekile giriyor bileInstagramda fenomen öğretmen mi varmış. Hiç bilmiyordum
Al benden o kadar. İlk başta sayıları azken vay bee ne güzel derdim ama yeni nesil öğretmenler sırf popüler olmak için neredeyse şebeklik yapacaklar. Yapanlar da var gibi.bu instegram fenomen öğretmenlerinin videoları bir tek bana mı itici geliyor? çocukların videoları her yerde ailelerin izin var mı yok mu? fenomenlik uğruna çocuklar kullanıyor gibi geliyor
Atanmış öğretmenin ek gelir sağlaması neden yasak olsun canım. Ayrıca reklam almadıkları sürece gelir sağlayamazlar zaten. Ben hiç de öyle reklam alanı görmedim henüz.Atanmış bir öğretmenin sosyal medyada olsa ek bir gelir sağlaması yasak
Zaten ek gelir demişim. Reklam alıyorlar ki sosyal medyadan ek gelir sağlıyorlar. Yoksa kendi halinde para kazanma amacı gütmezse ek gelir sağlayamaz.Atanmış öğretmenin ek gelir sağlaması neden yasak olsun canım. Ayrıca reklam almadıkları sürece gelir sağlayamazlar zaten. Ben hiç de öyle reklam alanı görmedim henüz.
Devletin böyle saçma sapan uygulamaları var malesef. Verdikleri üç kuruş para istiyorlar ki başka yerden de kazanmasınlar. Zenginler zengin fakirler fakirler kalsın. Akılları çıkıyor devlet memurları üç kuruş para kazanacak diyeZaten ek gelir demişim. Reklam alıyorlar ki sosyal medyadan ek gelir sağlıyorlar. Yoksa kendi halinde para kazanma amacı gütmezse ek gelir sağlayamaz.
Sadece öğretmen degil devlet bünyesinde çalışan tüm memurların ek gelir sağlaması yasaktır.
Ayrıca reklam alanları da mevcut. Siz denk gelmemiş olabilirsiniz ama var. Hatta Suan adını hatırlamıyorum ama fenomen ve kadrolu olan bir öğretmen aynı zamanda bissürü reklam alıp ekstra gelir elde eden bir kişi şikayet edilmişti adına kocasının adını ekleyip ben degil o hesabı yönetiyor ayakları yapmıştı soruşturma açılacak diye.
Öğretmen bir memurun eşi ve atanmamış bir öğretmen olarak ben yanlış bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.Devletin böyle saçma sapan uygulamaları var malesef. Verdikleri üç kuruş para istiyorlar ki başka yerden de kazanmasınlar. Zenginler zengin fakirler fakirler kalsın. Akılları çıkıyor devlet memurları üç kuruş para kazanacak diye
Ee bu mantıkla bakıyorsak atanamamış öğretmenler veya işsiz insanlar da sosyal medyadan para kazansın o zaman onlar da fakir kategorisine girmezler.Öğretmen bir memurun eşi ve atanmamış bir öğretmen olarak ben yanlış bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.
Memurun aldığı maaşı alamayan nice çalışan veya işsiz insanlar var. Çokta fakir kategorisine girmiyor memur olan kişiler.
Kendi mesleğim için konuşursam eğer madem fenomenlik yapacaksın istifa et öğretmenlikten yüzbinlerce atanmayan ve ihtiyacı olan biri gelsin en azından o kademeye.
Alintiladiginiz üye hakli. Yalnizca ogretmenlikte degil tüm memuriyetlerde yasak.Atanmış öğretmenin ek gelir sağlaması neden yasak olsun canım. Ayrıca reklam almadıkları sürece gelir sağlayamazlar zaten. Ben hiç de öyle reklam alanı görmedim henüz.
Araştıracağım, teşekkür ederimAlintiladiginiz üye hakli. Yalnizca ogretmenlikte degil tüm memuriyetlerde yasak.
Memurlar kanunu diye bakabilirsiniz. Ticaret yapmak, esnaf olmak hatta avon, farmasi yapmak bile yasak. Bu urunleri satmak yasak, ustune bir de ekip kurup ekipten prim kazanmak da yasak.Araştıracağım, teşekkür ederim
Memur olmasak daha karlıyız o zaman içimi kararttın kızMemurlar kanunu diye bakabilirsiniz. Ticaret yapmak, esnaf olmak hatta avon, farmasi yapmak bile yasak. Bu urunleri satmak yasak, ustune bir de ekip kurup ekipten prim kazanmak da yasak.
Bu ulkede yasarken hiçbir şekilde kârlı degiliz. Domates salatalığın kilosu 30 tl olmuş.Memur olmasak daha karlıyız o zaman içimi kararttın kız
Az önce arkadaşıma kantinden iki cikolata aldım caramio 9 lira tuttu. 15 lira ile inmiştim çay alamadım yanındaBu ulkede yasarken hiçbir şekilde kârlı degiliz. Domates salatalığın kilosu 30 tl olmuş.
Gençliğimizin geldigi doneme bak. Yazik vallahi hepimize. Konsere, festivale, yurt dışı tatiline, gidecegimiz yaşlarda nelerin hesabini yapiyoruz.Az önce arkadaşıma kantinden iki cikolata aldım caramio 9 lira tuttu. 15 lira ile inmiştim çay alamadım yanında