Teşekkür ederim değişmemiştir büyük ihtimalleEsim özel sektörde evet 5 gündü 2 sene önce babalık izni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim değişmemiştir büyük ihtimalleEsim özel sektörde evet 5 gündü 2 sene önce babalık izni.
Rica ederimTeşekkür ederim değişmemiştir büyük ihtimalle
Elin kızı da o aileden gelen malı, parayı, yapılan altını yemeyi bilir ama. Ben erkek olsam karım bu tarz hesaplara düşse ne anasını ne babasını evime koyardım. Yatalak kalsalar bile kabul etmezdim. Madem öyle ben de annenin babanın çilesini çekemem el oğluyum derdim. Tüm evlatlar bakmalı, bu insanlık görevi.O 9 evlatta karilarina birakiyor sorumlulugu neden elin kızı baksin onun annesi değil .bakmiyormusun anneme iyi hadi eyvallah der çıkar kapiyi adam olan ama nerde .
O teyzelere de gelince yaziklar olsun yani dicek bir şey yok
Ne alaka yedigi mal evlenirken sartmi koşuluyor. Herkes kendi anne babasina baksın.Elin kızı da o aileden gelen malı, parayı, yapılan altını yemeyi bilir ama. Ben erkek olsam karım bu tarz hesaplara düşse ne anasını ne babasını evime koyardım. Yatalak kalsalar bile kabul etmezdim. Madem öyle ben de annenin babanın çilesini çekemem el oğluyum derdim. Tüm evlatlar bakmalı, bu insanlık görevi.
Kaynananiza bakarmiydiniz seve seve hiç zannetmiyorum.Elin kızı da o aileden gelen malı, parayı, yapılan altını yemeyi bilir ama. Ben erkek olsam karım bu tarz hesaplara düşse ne anasını ne babasını evime koyardım. Yatalak kalsalar bile kabul etmezdim. Madem öyle ben de annenin babanın çilesini çekemem el oğluyum derdim. Tüm evlatlar bakmalı, bu insanlık görevi.
Evet seve seve bakarım, uzun seneledir annem gibi zaten, ameliyat oldu dizinden kızıyla dönüşümlü yanında da kaldım, kısa bir süre beraber de yaşadık, hatta bana taşınmasını istiyorum dubleks eve geçeceğim, üst katı ona ve kendi anneme yapıyorum. Kendisi dul, varını yoğunu evlatlarına vermiş, yalnız kalsın istemiyorum. Sanmayın ki maddiyat için elinde bir emekli maaşı var, benim zaten aylık ciddi bir gelirim var, gayrımenkulleri olan zengin bir aileden geliyorum.Kaynananiza bakarmiydiniz seve seve hiç zannetmiyorum.
Ayy satir satir yazmış birde hızlı gectim okumadim uyuz olurum uzun yazilaraEvet seve seve bakarım, uzun seneledir annem gibi zaten, ameliyat oldu dizinden kızıyla dönüşümlü yanında da kaldım, kısa bir süre beraber de yaşadık, hatta bana taşınmasını istiyorum dubleks eve geçeceğim, üst katı ona ve kendi anneme yapıyorum. Kendisi dul, varını yoğunu evlatlarına vermiş, yalnız kalsın istemiyorum. Sanmayın ki maddiyat için elinde bir emekli maaşı var, benim zaten aylık ciddi bir gelirim var, gayrımenkulleri olan zengin bir aileden geliyorum.
Ben babama da baktım, ona bakmak için yurtdışını bırakıp geldim, bebek gibi baktım, ellerimle göçürdüm bu dünyadan; annemle de ben ilgileniyorum büyük çoğunlukla, kardeşim de gelinim de ilgileniyor. Annem 40’ında bizi doğurduğu için yaşlı, geç çocukları oldu çünkü. Ve kendisi biraz aksayarak yürüyor. Evdeki işi gelinimle beraber yapıyoruz. Şükür insan evladı da bana ne benim sorumluluğum mu demiyor. Hatta teşekkür ediyor, her şeye annem ve yeni rahmetli olmuş babam sayesinde sahip olduğumuz için minnetini dile getiriyor.
Hayatımdaki insanın da ebeveynlerinin başımın üstünde yeri var. Tüm evlatlar bakacak, en azından elinden geleni yapacak. Kızı da erkeği de gelini de damadı da. Hayatımı da yaşadım, yurtdışına da çıktım, üst düzey bir mesleğim de var. Ama babam düşünce her şeyi bıraktım geldim. Böyle hayat mı geçer de demedim, severek yaptım bakım işini de. Minnet duygum var çünkü. Pişman asla değilim, onunla geçirdiğim her an dünyalara bedeldi. Hayatımdaki insan da tüm varlığıyla destek oldu. Babamın yanında oldu. Bizde böyle.
Dediğim gibi ben erkek olsam sizin gibi düşünen bir karım olsa, tamam der sizin anneniz babanız düştüğünde de damat olarak maddi manevi hiçbir şeyine karışmazdım. Ben el oğluyum bana ne sen benim anneme ne yaptın da benden ne bekliyorsun derdim. Öyle başa böyle tarak çünkü. Bu benim görüşüm saygı duyun.
Tartışmak istemiyorum, benim hassas olduğum bir konu. Siz bakmayın olsun bitsin. Bir daha alıntılamazsanız sevinirim.
Benim uyuz oldugum tek şey kendi yasadiklarimdan biliyorum baba getirdi annesini babasini sadece babam bakti oldu oysa bütün yuk annemdeydi.Bakmayan insan bakmıyor gerçekten
Annem 10 senedir anneanneme bakıyor 4 kardeşler diğerleri el gibi 15 günde bir bazen 1 ay bazen 2 aya bir 10 dk gelip görüyorlar bu kadar
Annem ablamın doğumuna bile gidemedi neden çünkü diğer çocukları anneannemi bakmadı
Rabbim görsün kendileri de yaşlanacaklar böyle kalacak halleri yok yani
Yazık gercekten rabbım herseyın hayırlısını versınGerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Yaşlı bakımı hep bir kişinin üstünde kalır duydum gördüğüm hep aynı sadece kişiler farklı bunlara da kurban mı desemEvet seve seve bakarım, uzun seneledir annem gibi zaten, ameliyat oldu dizinden kızıyla dönüşümlü yanında da kaldım, kısa bir süre beraber de yaşadık, hatta bana taşınmasını istiyorum dubleks eve geçeceğim, üst katı ona ve kendi anneme yapıyorum. Kendisi dul, varını yoğunu evlatlarına vermiş, yalnız kalsın istemiyorum. Sanmayın ki maddiyat için elinde bir emekli maaşı var, benim zaten aylık ciddi bir gelirim var, gayrımenkulleri olan zengin bir aileden geliyorum.
Ben babama da baktım, ona bakmak için yurtdışını bırakıp geldim, bebek gibi baktım, ellerimle göçürdüm bu dünyadan; annemle de ben ilgileniyorum büyük çoğunlukla, kardeşim de gelinim de ilgileniyor. Annem 40’ında bizi doğurduğu için yaşlı, geç çocukları oldu çünkü. Ve kendisi biraz aksayarak yürüyor. Evdeki işi gelinimle beraber yapıyoruz. Şükür insan evladı da bana ne benim sorumluluğum mu demiyor. Hatta teşekkür ediyor, her şeye annem ve yeni rahmetli olmuş babam sayesinde sahip olduğumuz için minnetini dile getiriyor.
Hayatımdaki insanın da ebeveynlerinin başımın üstünde yeri var. Tüm evlatlar bakacak, en azından elinden geleni yapacak. Kızı da erkeği de gelini de damadı da. Hayatımı da yaşadım, yurtdışına da çıktım, üst düzey bir mesleğim de var. Ama babam düşünce her şeyi bıraktım geldim. Böyle hayat mı geçer de demedim, severek yaptım bakım
işini de. Minnet duygum var çünkü. Pişman asla değilim, onunla geçirdiğim her an dünyalara bedeldi. Hayatımdaki insan da tüm varlığıyla destek oldu. Babamın yanında oldu. Bizde böyle.
Dediğim gibi ben erkek olsam sizin gibi düşünen bir karım olsa, tamam der sizin anneniz babanız düştüğünde de damat olarak maddi manevi hiçbir şeyine karışmazdım. Ben el oğluyum bana ne sen benim anneme ne yaptın da benden ne bekliyorsun derdim. Öyle başa böyle tarak çünkü. Bu benim görüşüm saygı duyun.
Tartışmak istemiyorum, benim hassas olduğum bir konu. Siz bakmayın olsun bitsin. Bir daha alıntılamazsanız sevinirim.
Aynı sülale bizdede mevcut çok iyi anlıyorum o yüzden sizi ama maalesef ne kadar kırılsanızda sinirlensenizde değişmiyorlar. Bizde de öyle teyzem yok ama 4 dayım var hepsi birbirinden hayırsız faydası yok zararı var. Hiç olmasalardı eğer şuan iki dairemiz daha vardı Dayım ölürken yanında sadece annem vardı düşünün diğerleri gelmedi bakmadı. O yüzden onlar sanki yokmuş gibi davranırım ben ama annem kardeşi olduğu için öyle yapamıyor tabi ona da hak veriyorum. Allah sabır versin anneannenizede şiva versin gerçekten kolay değilGerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Bu konu 2021 yılına ait yani Büyük ihtimalle doğumu gerçekleşti ve bebeği artık 1 Yaşına yakınSizin yanınızda kalacak başka biri yokmu kız kardeşiniz ablaniz veya kuzen
Aa farketmedim teşekkür ederim. Birileri eski konularını açıp duruyo bu ara bende bakmadan yazıyorum. SağolunBu konu 2021 yılına ait yani Büyük ihtimalle doğumu gerçekleşti ve bebeği artık 1 Yaşına yakın
Evet geçen yıl yazmıştım bunu. Doğumum şükürler olsun sağlıklı bir şekilde gerçekleşti. Ama ananem doğumumdan bir hafta sonra vefat etti. Dayımın elinde.. annem hala kendini suçluyor bende kendimi hala kötü hissediyorum keşke başka bir yol bulsaydıkta göndermeseydi annem diye. Ama bi yandan da diğerleri de evladı insan annesini kardeşine bırakamayacakta kime bırakacak? Ama işte Allah evladında hayırlısını versin. Rahmetli oldu Ananem umarım rahatlamıştır şerefsizler bir yıldır hiç biriyle görüşmüyoruz.