• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanlarda hiç merhamet kalmamış..

Resmen bizim yaşadığımız olay.bizdede durum aynıydı 5kardeşler biride bakmadı .anneanne alzheimer hastasıydı.bende yurtdışındayım annem bıraktı dayımlara geldi.telefonlar açtılar duyduk beddualar ettler.utanmasalar babama bırakırlardı ,gerçi utanma yokta akıllarına gelmemiştir.bizim bulduğumuz çare annemi aradılar birgün annemde sessiz sakindir ben aldım telefonu gidin bakım evine verin hakkımız neyse ödeyeceğim yettiniz artık dedim.hepsi tutuştu elalem ne der diye utanmaz dayılarım biraz baktılar bir hafta bir hafta hepsi baksa zaten ağırlığı olmaz.annenizde öyle desin ,sizde öyle yapın annemse sizinde anneniz verin desin,asla vermezler en azından seslerini keserler sinirleriniz bozulmaz.allahlarından bulsunsunlar vicdansızlar ,kendi evlatlarıda onlara yapsın.annem eve gece geçti sabaha karşı 5 de kadının bütün eşyalarını bir poşete koyup kapıya getirdiler. Annem gül gibi baktı ,iki yıl sonrada kaybettik .

Herkes bir gün aynı şeyleri yasayabilecegini düşünüp adım atsa ne güzel olurdu. İlahi adalet,karma ne derseniz adına ettiklerini bulurlar bir gün illaki. Allah annenize sabir ve güç versin

anneannenizin maaşı var anladığım kadarı ile. Bir bakıcı bulunsun o parayla. aslında durumu iyi isr bir ev açılabilir. herkes katkıda bulunır bir miktar. hem düzeni olur. hem yaşlı kadıncağız ordan oraya sürüklenmez. Hem de anneniz dinlenöiş olur. madem bakmıyorlar mecbur kabul etcekler. ayda herkes 300 verse 2700 tl eder. bir de maaşı var. gayet güzel idare edilir yani.

anneannenizin maaşı var anladığım kadarı ile. Bir bakıcı bulunsun o parayla. aslında durumu iyi isr bir ev açılabilir. herkes katkıda bulunır bir miktar. hem düzeni olur. hem yaşlı kadıncağız ordan oraya sürüklenmez. Hem de anneniz dinlenöiş olur. madem bakmıyorlar mecbur kabul etcekler. ayda herkes 300 verse 2700 tl eder. bir de maaşı var. gayet güzel idare edilir yani.
Onların canlarını al paralarını alma.. annem şakayla karışık bir ara benim durumum yok bana destek olun dedi annem var çalışamıyorum da dedi 3 ay aramadılar bizden para ister diye böyle pislikler malesef. Bakalım nolucak

Soz meclisten disari konu sahibi ozur dileyerek yaziyorum .siz essek olursaniz semer vuran cok olur .zamaninda kavgayi cikaracaktiniz o maas kartinida vermeyecektiniz . Bu isler kavgasiz olmuyor malesef . Anneniz acmasin telefonu kapatsin .yada siz alip agzinizi acip gozunuzu yumacaksiniz .ama stres suan size yaramaz bence annenize soyleyin kapasin telofonu. Simdiden Allah kolaylik versin

Gerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Kendilerinede evlatları aynılarını yapınca anlarlar..madem herkesin işi gücü var parasıyla bakıcı tutulsun o zaman..kaç kardeş varsa bakıcının maaşı bölünsün herkes elini cebine atsın.

işte bir anne 9 çocuğa bakar da 9 çocuk bir anneye bakamazmış. durum tam da bundan ibaret.
kimin sonunun nasıl olacağı belli değil. hiç yaşlanmayacakmış gibi yaşasınlar bakalım.
kim bilir anneanneniz nasıl hissediyordur kendini. zaten insan olsalar alt değiştirdiklerinde bile kadın kendini kötü hissetmesin diye ellerinden geleni yaparlardı. yoğun bakımda da çalıştığımdan beri hep dua ediyorum, elden ayaktan düşmeden güzel bir ölüm nasip etsin Allah bize. zira evlatlara bile bakmak zor geliyor..

Anneanneniz 9 çocuğa bakmış ama 9 çocuk 1 annelerine bakamıyorlar. Yazık gerçekten. Geçici süreyle bile annenizi idare edemiyorlar. Malına gelince yemeyi bilirler ama. Nefret ediyorum böyle bencil insanlardan.

Dayıya para gönderdiğine göre aklı yerinde,wc ye gidemiyr aklı balik değil sanmıstım basta ama.
Anneanneye maasıyla yardımcı tutulacak baska caresi yok.
Yaslı ama anneaneyi de cok masum görmedim ben evlat ayırımı var galiba.
O yuzden pasa pasa verecek o maası yardımcıya.

Sezaryen.. normal doğum olsa hiç takmam kafaya da sezaryenden çekiniyorum
Sezeryan yapmıs biri olrak en fazla 5 günde ayaklanırsınız.
Pandemi var zaten gelen giden olmaz.
Esinizin babalık izni oluyor zaten 5 gün.
Simdiki aklım olsa ne anne ne kvde cagırmaz esimle bakardım bebege.

İnşallah bende öyle olurum. Sezaryen sonrası iyi olursam hemen göndermeyi düşünüyorum zaten.

Dayıya para gönderdiğine göre aklı yerinde,wc ye gidemiyr aklı balik değil sanmıstım basta ama.
Anneanneye maasıyla yardımcı tutulacak baska caresi yok.
Yaslı ama anneaneyi de cok masum görmedim ben evlat ayırımı var galiba.
O yuzden pasa pasa verecek o maası yardımcıya.
Evet maalesef ayrım var fazlasıyla. İçten içe bu durumda beni aşırı derecede rahatsız ediyor.

Anneanneniz 9 çocuğa bakmış ama 9 çocuk 1 annelerine bakamıyorlar. Yazık gerçekten. Geçici süreyle bile annenizi idare edemiyorlar. Malına gelince yemeyi bilirler ama. Nefret ediyorum böyle bencil insanlardan.
Canlarını alın paralarına dokunmayın. O tipte insanlar

Gerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Allah hayirli evlat versin çok kötü ya . Bir tanidigim yaşlı kadina 6 oglu her ay birisi bakardi digeri yorulmasin dinlenebilsin diye kadın ölene kadar bu duzende gitti herkesde mutluydu . Bence oturup konusmalilar sadece annenizin annesi değil. Ne demek altına yaptı gel al allahin cezasi hep genç kalacak kendisi galiba 😡

O 9 evlatta karilarina birakiyor sorumlulugu neden elin kızı baksin onun annesi değil .bakmiyormusun anneme iyi hadi eyvallah der çıkar kapiyi adam olan ama nerde .

O teyzelere de gelince yaziklar olsun yani dicek bir şey yok

İşin daha sinir bozucu tarafı yanına bir gün almayan oğluna kıyamayıp Ananem kendi veriyor parasını. Onlar bakmıyor bu hala toz kondurmuyor oğullarına. Ne denir ki?
Müstehak denir valla.
Anneannene mustehak kusura bakma.

Zaten 9 cocuktan 8i bir anneye sirt dönüyorsa vardir bir bityenigi derim ben.

Lafin zehir zembelek olsun
Aramayan sormayan ogluna tum maasini yedir
Altindan alan kizini kardeslerine ezdir.
Kim bilir daha neler var.
Ben her yasliya merhamet edemiyorum kusura bakmayin valla.

Müstehak denir valla.
Anneannene mustehak kusura bakma.

Zaten 9 cocuktan 8i bir anneye sirt dönüyorsa vardir bir bityenigi derim ben.

Lafin zehir zembelek olsun
Aramayan sormayan ogluna tum maasini yedir
Altindan alan kizini kardeslerine ezdir.
Kim bilir daha neler var.
Ben her yasliya merhamet edemiyorum kusura bakmayin valla.
Ona da söylenecek çok şey varda bizde de Allah korkusu var işte

Merhabalar, benim de haftaya doğumum olacak inşallah, Babalık izni 5 gün yazmışsınız bu özel sektörde mi benim eşim de kullanacak da

Back