• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanlarda hiç merhamet kalmamış..

+1

insan anneye babaya bırak elin insanına yapamaz. Sokaktan 2 köpek 2 kedi bulduk onlsrı atamıyoruz biz .
Allah herkese vicdan versin 🥺
Ölünce kıymete binerler , ağlarlar. Sosyal medyada ana baba ile ilgili özlü sözler paylaşırlar .

Hastanede vefat etse utanmadan sağlık çalışanına saldırır bu tipler çok hayırlı evlatlarmış gibi

Hastanede vefat etse utanmadan sağlık çalışanına saldırır bu tipler çok hayırlı evlatlarmış gibi
Ben 4 haftadır her gün annemi yarım saat göreyim diye 1 saat hastaneye yol gidiyorum, 1 saat dönüyorum. Allah onu bize bağışlasın şifa versin diye dualar okuyorum bu insanlar nasıl insanlar hayret ediyorum.
Vicdan sonradan olacak bişey değil zaten. insanın hamurunda olacak :/

Gerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Oy Allahım. Annen cenetlik kadın ama diğerlerine bişey demiyim. :( onlarda yaşlanacak görecekler yaptıklarının karşılığını.

Nokta atışı yaptınız. Tam olarak böyle yapacak tipler işte. Geçenlerde bayağı rahatsızdı Ananem teyzelere söylemiş annem bayağı kötü diye teyzem geldi dedi ki ya annem iyiymiş bilseydim gelmezdim… ben nolur nolmaz belki bir daha göremem diye gelmiştim dedi iki gün kalıp gitti aklınız alıyor mu bunlar böyleler işte.

Ben 4 haftadır her gün annemi yarım saat göreyim diye 1 saat hastaneye yol gidiyorum, 1 saat dönüyorum. Allah onu bize bağışlasın şifa versin diye dualar okuyorum bu insanlar nasıl insanlar hayret ediyorum.
Allah herkese merhamet versin hidayet versin. Evladında hayırlısını versin hamileyim evladım böyle olur diye aklım çıkıyor Rabbim muhafaza etsin.

Dedem vefat etti birkaç ay önce
Anneannem tek kaldı
Teyzemler vs birbiriyle yarışıyor eve almak için
Biz dört gözle sıranın bize gelmesini bekliyoruz

Tabi hasta değil, sağlıklı. Ama epey yaşlı, annem hep der ki: annem bana gelse de doya doya hizmet etsem

Cidden evladın hayırlısı

Dedem vefat etti birkaç ay önce
Anneannem tek kaldı
Teyzemler vs birbiriyle yarışıyor eve almak için
Biz dört gözle sıranın bize gelmesini bekliyoruz

Tabi hasta değil, sağlıklı. Ama epey yaşlı, annem hep der ki: annem bana gelse de doya doya hizmet etsem

Cidden evladın hayırlısı
Hiç bir şeyi düşünmüyorsan ahiretini kurtarmayı düşünürsün ya bir bardak su vereyim de sevabını alayım dersin dimi? Ama yok..

Gerçekten artık insanların bencilliğine tahammülüm kalmadı o kadar doluyum ki anlatamam.. Haftaya Allah nasip ederse doğumum var stres topuyum adeta. Konuya geleyim , Ananem var kemoterapi görüyor , yıllardır aylarca annem baktı bir hafta öncesine kadar hatta. Eşim ben kardeşim babam gül gibi baktık. Hele babam kendi annesi erken yaşta vefat ettiği için ananeme kıyamıyor. Annemler 9 kardeş dayı olacaklar paragöz , teyzeler deseniz sadece kendini düşünüyor. Annelerini alıp bakmadılar. Ananemin hastanesi 1 saatlik mesafede ve kardeşim çalıştığı için saatleri uymadığı için tedaviye bir süre dayımda devam etsin dediler , aldı yanına bir hafta önce çok afedersiniz altına yaptı diye kapıya atıcam gel al annemi diyor. Teyzemler annemi arıyor biz çalışıyoruz sen alıcaksın diyorlar annem benim yanıma geldi kızın doğumu var nasıl bırakayım çocuğumu diyor bi 20 gün idare edin alıcam sonra diyor ama yok sabahtan beri resmen taciz ediyorlar al da al al da al. Ananem yalnız tuvalete bile gidemiyor benim durumum riskli annem beni bırakamıyor vallahi çok üzülüyorum anneme.. napıcaz böyle bilmiyorum
Maaşı karsılıgı bakıcı tutsanız en azından bir süreliğne.Bu arada gün gelicek onlar da anane babane dede olucaklar işte o zman hesap dönücek emin olun.

Maaşı karsılıgı bakıcı tutsanız en azından bir süreliğne.Bu arada gün gelicek onlar da anane babane dede olucaklar işte o zman hesap dönücek emin olun.
Kimsenin kötü durumda olmasından keyif almam ama içten içe inşallah o günleri görmek bana nasip olur diyorum ne yalan söyleyeyim.

ne kadar acı ya
sen dokuz ay karnında taşı doğur büyüt
sonra seni kapıya atıcam desin
bazı insanların hiç Allah korkusu kalmadı ya
Allah yardımcınız olsun
bu arada sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

ne kadar acı ya
sen dokuz ay karnında taşı doğur büyüt
sonra seni kapıya atıcam desin
bazı insanların hiç Allah korkusu kalmadı ya
Allah yardımcınız olsun
bu arada sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Allah razı olsun çok teşekkürler. Maalesef dediğiniz gibi insanlar günden güne daha da rezil bir hal alıyor.

Kayınvalideniz var mı gelebilecek durumdaysa o gelsin yanınıza asla anneniz gibi olmaz ama ne yaparsın. Onlar da öyle vicdansız insan zorla bakmazlar 20 gün kadın helak olur orda gibi geldi. Sizin doğum sezeryan mı olacak daha belli değil mi yoksa

Benim halamla, amcamda aynı sizin teyze ve dayılarınız gibiydi, 24 sene annem babam baktı, 2 gün alıpta bakmadılar, ha bu arada maaşınıda kızı yiyordu haa maaş günü gelince anasını kolundan sürüye sürüye bankaya götürüyor parasını alııp bir güzel kapımıza bırakıyordu, Allaha çok şükür maaşı için bakmadık hiçbir zaman ama noldu biliyor musunuz alıpta 2 gün bakmadıkları anaları ölünce bilin bakalım en çok kimler ağladı🤦tabiki onlar 😆😆Allah vicdan merhamet versin ne diyim ettiklerini yanlarına koymaz Allah

Kayınvalideniz var mı gelebilecek durumdaysa o gelsin yanınıza asla anneniz gibi olmaz ama ne yaparsın. Onlar da öyle vicdansız insan zorla bakmazlar 20 gün kadın helak olur orda gibi geldi. Sizin doğum sezeryan mı olacak daha belli değil mi yoksa
Sezaryen.. normal doğum olsa hiç takmam kafaya da sezaryenden çekiniyorum

Benim halamla, amcamda aynı sizin teyze ve dayılarınız gibiydi, 24 sene annem babam baktı, 2 gün alıpta bakmadılar, ha bu arada maaşınıda kızı yiyordu haa maaş günü gelince anasını kolundan sürüye sürüye bankaya götürüyor parasını alııp bir güzel kapımıza bırakıyordu, Allaha çok şükür maaşı için bakmadık hiçbir zaman ama noldu biliyor musunuz alıpta 2 gün bakmadıkları anaları ölünce bilin bakalım en çok kimler ağladı🤦tabiki onlar 😆😆Allah vicdan merhamet versin ne diyim ettiklerini yanlarına koymaz Allah
Amin.. bizde de durum tam olarak böyle malesef

Allah sorsun .Pislikler .Nefret edıyorum bole ınsanlardan .Bız ne olucaz bılmıorum.Allah sorsun gercekten.Beddua etmek ıstemıorum.Şu an bunları dusunmeyın.Daha ıyı bakan baskası varsa bıraz ıdare etmelerını soleyın yada onları arayın

benim bildiğim hep bu yaşlı bakımı bir kişinin üstüne yıkılır sizin durumda annenin üstüne yıkmışlar , kurban annen seçilmiş
kimse rahatını bozmak istemiyor ,o kadar çocuk doğurmak fayda etmiyor demek ki

Back