Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Annesi evde değildi. Bu konularda annesine yardım eden bir tip

Kesin eşine daha fazla değer verirdi..
Annesi ve ablasıyla kıyaslayarak bu örneği vermesi bile abes. Önce size verdiği değeri sizi ailesine anlatmakla gösterse idi.
Çok bekledim hatta bana birkaç güne söylerim demişti ama öyle bir şey olmadı

Off allah aşkına 23 yaşında biri evlilikten ne anlar ?
Bi de görücü usulü gibi olsum diyorsunuz.
Ya cidden 23 yaşında daha isi gücü de olmayan bi erkek size ne verebilir?
Evlilik sizce ne demek ?
Yaşlı gibi konuşacağım ama simdiki genclere şaşırıyorum evliliği ne sanıyorsunuz tam olarak ne bekliyorsunuz?

Öncelikle hangi nişanda bahsediyorsunuz, yani coxuk daha sizinle sevgili olmamış ailesine bile söylememiş siz nişan diyorsunuz,
Haklısınız :) ben kendi kendime gelin güvey olmuşum

Haklısınız akılsız bir genç olarak kendimi komik duruma düşürmüşüm

Haklısınız :) ben kendi kendime gelin güvey olmuşum
Yani kesinlikle, siz kaç yaşındasınız? Yapmayın gözünü seveyim nette konuştuğunuz Bi insanla nişanlamayı düşünmek ne kadar doğru, daha görüşmemişsiniz bile, herşeyi geçtim bir erkek önce birey olmalı ne o öyle kız gibi annem ablam, nesine aşık oldunuz sevdiniz sizin için hiç bir şey yapmamış birini?

tanımadığın adamla niye nişanlanmaya kalkıyosun ki adam mı kalmadı?evlenmek için evlenirsen hayatının ipini kendi ellerinle çekersin. görücü usulü arkadaş tanıştırması olur da sen adamı nikahta görüp evlenince de tanıycaksın sanki.bu adamdan bi cacık olmaz, böyle sevgililik de olmaz , daha 1 ayda nişan da düşünülmez.doğru düzgün biriyle tanışmayı bekle atlı kovalar gibi evlenilmez.

Hiçbir şey yapmamış değildi başta çok farklıydı yani bana bir şey anlatacağı zaman eline kağıdı kalemi alır çizer anlatırdı o kadar. Ama sonra değişti :) bilmiyorum ben hemen kapılmışım ufak şeylere demek ki

Size gerçekten aşık ve seviyor olsaydı, anne babasının yanında bile tuvalete gidiyorum diyip tuvaletten iki güzel söz atar ya da arar, değişik heyecanlar arar ki daha cicim aylarınızdasınız. Öncelik siz değilsiniz, size karşı da içi kıpır kıpır değil, bence yol verin gitsin. Şu an bile böyleyse evlenince çok üzülürsünüz ki anacı bir tip gibi, yeterince olgun değil, size ve bu ilişkiye sahip çıkmıyor. Beni dinle tatlım, kendini daha fazla kaptırmadan ve umutlandırmadan bitir, eminim karşına daha iyi biri çıkar. Her şerde bir hayır vardır öyle düşün ki senin de yaşın küçük galiba, yolun başındasın yani elini sallasan ellisi

Ben sizden daha cazip bir alternatifi olduğunu düşünüyorum.Annesi birini buldu kafasi karıştı,sizi köşede beklemeye aldi

Evet çok üzüleceğimi bildiğim için her şeyi sildim hem de her şeyi. Çok şükür numarasını ezberlememişim artık istesem de yazamam arayamam. Şimdi de üzülüyorum ama benimle konuşmak istemeyen biri için günlerce üzülmektense böylesi daha iyi gibi. Vardır her şeyde bir hayır

Şöyle düşün , böyle bir insan için koca bir ömür üzülüp mutsuz yaşamak mı yoksa 1 sene üzülüp ( ki en fazla 6 aya kendinize gelirsiniz) sonra hayatınıza mutlu ve umutlu bakarak, yeni aşklara, heyecanlara yelken açmak mı ? Sen güçlü bir kızsın bunu da atlatırsın eminim..

Yalnız yemek yapmasi temizlik yapmasi benim cok hosuma gitti tam evlenilecek adam al evde besle annesinin evinde yemek yapan erkeği ilk defa duyugorum cok hosuma gitti 4-5 saat mesajlasmamak bence uzun bir süre değil ya da ben sevmiyorum. Ayrica doğru demiş atanmadan ailesine söylerse simdi birsürü tantana. Belki her seyi de anlatmak istemiyordur zorlamayın. 23 yaş küçük. Ama sizin daha büyük sorunlariniz var yüzyüze gelememek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…