Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Gerçekten neden söylemiyor? Sebepleri mantıklı mı?

Ne yapayım her yer kirliydi ablam hamile o gelince temiz olsun diye temizlik yaptım diyor :) ben de dedim ben yokken bol bol temizle yapacağın şey bu.

Iyi de daha yüzyüze görüşmediği bi insani ailesine söylememesi gayet normal geldi bana. Bi insani görüntülü konuşarak tanıyamazsın. Yüzyüze geleceksin, farklı ortamlara gireceksin, yemeğe gidince garsona davranışından bile yavaş yavaş tanıyorsun. Daha yüzyüze görüşmeden ne evlenmesi ne nişanlaması. Önce bu meseleyi halledin gerisi teferruat çünkü

Ama böyle davranınca ben nasıl tepki vereyim? Gelsin görüşelim diye bekliyorum ilk zamanlar kesin geleceğim diyen adam bakalım gelebilirsem geleceğim diyor şimdi

Ne yapayım her yer kirliydi ablam hamile o gelince temiz olsun diye temizlik yaptım diyor :) ben de dedim ben yokken bol bol temizle yapacağın şey bu.
Sanirim yaşayıp göreceksin
Aynısi gerçekten arkadaşımın başında o da ayrılmiyor çünkü adamın hep bir bahanesi var

Ya yaşı küçük olduğu için ergenlikten çıkamamış ilişkiyi saklayacak tavırlar sergiliyor. Yada evlenmek için evlenen tiplerden.

Memnun olmadığın bir ilişkiyi neden hala sorguluyorsun? Bu kişinin verebileceği bir karar, bana uymuyorsa ayrılırım demek zor değil bence.

Elimden geleni yaparım düzelmek için elimden gelenin fazlasını da yaparım ben nasıl ablama anneme değer veriyorsam eşime daha fazla değer veririm dedi ama icraat yok maalesef. Bitirdim.

sen onu fazla önemsemişsin o pek önemsemiyor. yüzyüze görüşmediğin birini bu kadar önemsememelisin.

Elimden geleni yaparım düzelmek için elimden gelenin fazlasını da yaparım ben nasıl ablama anneme değer veriyorsam eşime daha fazla değer veririm dedi ama icraat yok maalesef. Bitirdim.
Kesin eşine daha fazla değer verirdi..
Annesi ve ablasıyla kıyaslayarak bu örneği vermesi bile abes. Önce size verdiği değeri sizi ailesine anlatmakla gösterse idi.

Ama böyle davranınca ben nasıl tepki vereyim? Gelsin görüşelim diye bekliyorum ilk zamanlar kesin geleceğim diyen adam bakalım gelebilirsem geleceğim diyor şimdi
Size ve aracıya ayıp olmasın diye açık açık beğenmedim, sevmedim diyemiyor. Davranışları istemiyorum diye bağırıyor. Siz de artık ısrar etmeyin. Gururunuz için bu işi bitirin.
Tek erkek o değil ya.

Gerçekten neden söylemiyor? Sebepleri mantıklı mı?

Bence mantıksız. Başka birşeyler var. Belki görüştüğü başka birisi var.

Yada diyelim ki doğru anne ve ablasindan bu kadar çekinen birisi ile evlenmek hatta aileni bırakıp onun yanına gitmek mantıkli mi? Tamam çok büyük sayılmaz ama çocuk da sayılmaz.

Birde merak ettim kahvalti,yemek temizlik işlerini o yapıyor. Annesi yardim etmiyor mu? Evlenince sizden böyle bir beklentisi olabilir. Dikkatli olun der. Evlilik oyun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…