Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Gorucu usulu mu internetten tanisma mi? Ayrica goruntulu konusmak gorusme sayilmaz evet.
Bir tanıdık vasıtasıyla görücü usulü için tanıştık ama corona süreci olduğu için internetten devam etmek zorunda kaldık. Aslı bu

1 aylık bir ilişkide ne zaman birbirinizi tanıdınız, sevdiniz, sevgili oldunuz bunu anlamadım. ilgisiz insan genelde değişmez, çabalar ama bir hafta sonra aynı kişi yine devam eder. restinizi çekin, evlilik üzerine konuşmayın. kimse onun telefonuna kime ne yazıyor diye bakacak değil. evlenince ayda 3 kez ağzından güzel söz çıkmasını mı bekleyeceksiniz?

Bende hep bunu düşünüyorum evlendiğimizde de mi ailesini benden önce tutacak yoksa şimdi beni söyleyemediği için mi böyle

Aileyi senden önce tutucak, anne abla ne derse onu yapacak, 23 yaşında telefonuna müdahale eden aile, düşünsene size neler yapar, seni çok ezdirir. henüz eteklerinden kurturlmamış bu saatten sonra da çok zor pasif davranıyor, bence yol yakınken geri dön üzülme. Bak akıllı kızsın sorguluyorsun bunları normal olmadığını görüyorsun

Değil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.

23 mü küçük değil Daha 1 ayda hiç yüzyüze görüşmediğiniz insanla nasıl nişan planı yapıyorsunuz hayret ettim. Görüntülü konuşmakla yüzyüze görüşmek apayrı şeyler. Görücü usulünün internetten tanışmak olduğunu da ilk kez duyuyorum. Biri aracı olur tanıştırır görücünün anlamı bu zaten. Siz kendiniz bulmuşsunuz internetten paldır küldür işi ciddiye bindirmek niyetindesiniz de adamın böyle bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum. O 23 olduğuna göre siz de o civardasınızdır. Gencecik yaşınızda evlenmiş olmak için evlenmeyin

Bir tanıdık vasıtasıyla görücü usulü için tanıştık ama corona süreci olduğu için internetten devam etmek zorunda kaldık. Aslı bu
Yüz yüze geldiniz yani.
Uzgunum ama sizden hoslanmiyor bir hissi yok.
Şayet hepimiz biliyoruz ki insan birinden etkilenince surekli konuşmak ister. Gidip ablayla enisteyle ilgilenmez. O kahvaltinin hazirlanmasi aksar da aksar.

Teşekkür ederim. Bende doğruyu görmeye çalışıyorum. Şu an suçu bana yıkmaya çalışıyor sen de şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye. Dedim senin önceliğin temizlikmiş ki beni iki saattir bekletiyorsun

Yüz yüze geldiniz yani.
Uzgunum ama sizden hoslanmiyor bir hissi yok.
Şayet hepimiz biliyoruz ki insan birinden etkilenince surekli konuşmak ister. Gidip ablayla enisteyle ilgilenmez. O kahvaltinin hazirlanmasi aksar da aksar.
Haklısınız

Kesinlikle söyleyebilirim seninle ilgili ileriye dönük hiçbir planı yok zamanını harcayıp boş hayaller kurma cnm

Boşverin, üzerine düşmekten vazgeçin konunun elde kalır yani çok siz de yazmayın 3,5 saat bakalım o da önemsenyecek mi
İnanın diyor ki ben senin ne yaptığını biliyorum ve sana güveniyorum müsait olsan bana yazarsın. Sana yazmıyorum çünkü yazarsam cevap verirsin seni rahatsız etmek istemiyorum müsait değilken diyor.

Aranızda bir ilişki yok resmen adam isteyince yazsın oh ne güzel .
Söyleyeceği güzel sözlere, Özürlere, bahanelere kanmayin ve ayrılın yoksa çoook pişman olursunuz.
Arkadaşımın sevgilisi de böyle arasa bile açmaz sürekli mesguldum diyor özelden aradık açtı arkadaşım aradı açmadı bunlar aynı tip boşuna konuşmaya devam ediyorsunuz valla üzülüyorum

Bizde eşimle görücü usulü tanıştık en yoğun ilgisinin olduğu zamanlardı ilk aylar.Üstelik çalışıyordu ve gerçekten çok yoğundu. Sürekli arar, sorardı. Yani bence sizinle ilgilenmek istemiyor. İşi gücü yok.

Atanamazsa ve yapacak, sizi annesine söylemeyecek ki? Ciddi düşünse annesine yada ablasına bahsederdi sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…