İnan ben de bunu düşünüyorum. Oyunlara vakti var ama bana yok. Öyleyse oyun oynama de bana diyor. Ben neden kendimle zorla konuşturayım ki onu? Zaten neyi tercih ettiğini görmek için saatlerce bekliyor ve sesimi çıkarmıyorum. Tercih ettiklerini de görmüş oldumKimse anlattığı kadar meşgul değildir. Sadece öncelikleri vardır. Sen öncelik değilsin. Ben olsam böyle bir adamla nisanlanmazdim ama sen hala sorguluyorsan belki idare edersin.
Değil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.Kaç yaşında?
Abla, anneden neden bu kadar çekiniyor.
'' -çok güzelmiş canım
-yoruldum ya
-ben çıkıyorum canım ''
Buradan o kadar itici ve soğuk duruyor ki. Öylesine konuşur gibi havası var
Bu arada bu ilişkinin nişana gideceğini kim söyledi sana. Bana adamın haberi yok gibi geldi de.İnan ben de bunu düşünüyorum. Oyunlara vakti var ama bana yok. Öyleyse oyun oynama de bana diyor. Ben neden kendimle zorla konuşturayım ki onu? Zaten neyi tercih ettiğini görmek için saatlerce bekliyor ve sesimi çıkarmıyorum. Tercih ettiklerini de görmüş oldum
Bende hep bunu düşünüyorum evlendiğimizde de mi ailesini benden önce tutacak yoksa şimdi beni söyleyemediği için mi böylebenim anladığım şu bu insanla yola çıkılmaz çünkü önceliği siz değilsiniz ama eğer inat edip hayır ben bu insanla yola çıkacağım derseniz onunla el ele verip onun ailesini mutlu etmek için çalışacaksınız kahvaltılarda beraber hazırlarsınız artık
Kendisi bana bir evlenme teklifi hazırlayacağını söylediBu arada bu ilişkinin nişana gideceğini kim söyledi sana. Bana adamın haberi yok gibi geldi de.
Görücü usülü istersiniz bir şey diyemem.Ama 1 ay hadi 2 ay biriyle nişanlanmak evlenme kararı almak için çok kısa bir süre.Önceliği de siz değilsiniz.İsterse mutlaka yazar arar.Biz tavsiye üzerine tanışalı fazla olmadı bir ayı biraz geçmiştir. İkimiz de biraz görücü usulü olsun istediğimiz için evlilik hakkında birçok şeyi konuştuk hatta birbirimizi sevdik de.
kesinlikle bunun çarpı 10 katı olacak bunun emin olabilirsinizBende hep bunu düşünüyorum evlendiğimizde de mi ailesini benden önce tutacak yoksa şimdi beni söyleyemediği için mi böyle
Ya adam ev süpürüp yemek yapmaktan teklif hazırlamaya zaman mi bulacakmış. Sen boşver bence hiç dememiş bunu gibi önüne bak. Yoksa 3 aya beni oyaladı teklif etmedi diye konu acarsınKendisi bana bir evlenme teklifi hazırlayacağını söyledi
bilmiyorum 23 kucuk degilse kac kucuk 15 mi?Değil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?