Bu ilişkideki sorun ben miyim?

Ay bir de çok akilliymis gibi çapraz sorgu yapmaya çalışıyor küçük çakal. 6 7 kere sorunca kendince açığını yakalayacak çünkü, kendini haklı çıkaracak.

Beraber sövelim kendisine.

Nerden tutsan elinde kaliyor yahu. Evde 1.5 yasinda bebem var ben bile onun naptigini surekli kontrol edemiyorum. Koskoca insana diş gecirmeye calisiyor aklinca. Amannn evlerde ırak

Artık kimseye güven kalmadı mı da bunu yapıyorlar yoksa yönetmek için mi bilemiyorum ama asla normal değil bu konu sahibi. Aileler bu kadar kısıtlasa millet evden kaçmaya onları kötülemeye yer arar sevgilisine karşı da sürekli tamam aşkım olur aşkım modunda olunuyor. Buraya bunu yazmadan ayrılman lazımdı o kadar ipleri eline vermişsin ki çocuğun, Yönetiyor seni.

Kac ablam kac, boylesi senin omrunden alir. Ozguveni dusuk ve birazda narsist. Istedigin kadar onun istedigi gibi yasa, asla mutlu olmicak senden razi olmicak, hep daha fazla isticek. Bundan bikac yil sonra sendeki tahamulde azalcak, sevgide, o zaman daha zor olcak hersey. Umarim kendi ozdegerinin farkina varir ve hayatini istedigin gibi yasarsin.

Ayyy oksijen takın bana nefessiz kaldım boğuldum

Offfff korkunç bi profil yalnız.
Bayağı manipüle ediyor, kıskanıyor, kısıtlıyor, gaslighting yapıyor, oturduğunuz sandalyeye, masaya gelen garsona kadar kafayı takıyor yahu dümdüz psikopat bu arkadaş. Çok ciddi sorunları var, sakın ha ileriye dönük bişey düşünmeyin.

Bu kadar boş vakti nasıl buluyor acaba...!

Off o kadar ben ki..... Bı an benim exin yeni manitasi sen misin diyecektim o derece. Malesef ilerledikçe daha çok cozutucak. Hele ki kelimelerden anlam çıkarması varya off.. o zamanla değişecek anlayacak seni ama kısıtlamaları artacak.

Erkek arkadaşının sevgi tanımıyla seninki farklı geldi bana. İlk ilişkinmiş. İnsan ilk ilişkisinde ayrı bi tecrübesiz oluyor. Ha ben de şu an ilişki konusunda kendimi sorguladığım bir dönemden geçiyorum. Ayrıl demeyle de ayrılmak öyle kolay olmuyor biliyorum. Ama iyi düşünmeni tavsiye ederim.

Kıskanılmayı ben de severim ama dozunda olursa. Erkek garsona takılması vs gibi hareketleri bana normal gelmedi. Uzaktan bir akrabamın eşi de çok kıskançtı. Hastalık boyutunda. Ve çok zorlanarak boşandı. Kafasını kaldırsa sen o adama mı bakıyorsun şuna mı bakıyorsun falan diye kavga çıkarırmış ki kadıncağız kafasını kaldırmaya çekinirmiş dışarıda o yüzden. İlişkinin başında bu şekildeyse ciddiye binince işler daha da kötüleşebilir. İyi düşün kesinlikle

Bu arada gelecekten geliyorum senin geleceğinden üç sene sonra benim gibi olacaksın biri için terk edileceksin boyle adamlar her boku kendi yediği için manyak oluyorlar bana dediklerinde de kızıyordum ama o kaaaadar doğru ki öyle toksik oyle narsistler senin isigini söndürüp ışığın söndü diye başka güneş arayacak bulunca da seni o karanlıkta bırakıp gidecek. Olan geriye kalan senin sönmüş ışığın olacak dikkat et vinnnnla 23-26 yasimin sonlarındayim kopamamam bağlarım çok ağır uzulmeme neden oldu bunu kesinlikle gor.

Okurken daraldım sizi bu kadar kısıtlayan sıkan biriylr devam edip kendinize neden bu işkenceyi yapıyorsunuz

Evet sorun sen de. Hem de çok büyük bir sorun. Böyle bir ilişkiye kendini mahkum ettiğin için kendinden özür dilemelisin.

Eski sevgilim boyleydi. Benim de 5 yillik iliskimdi nasil dayanmisim diye soruyorum kendime.( tabi iliskiye de 17 yasinda baslarsam olucaklar bunlar ) kisitlaya kisitlaya bir hal olmustu, sukur kesip atabildim.. resmen hayat varmis ve bosuna katlanmisim o herife, bu iliskilerin sonu ayrilik. Bu saatten sonra yeni iliskilerimde kisitlanmaya basladigim an direkt ayrilacagim, size de tavsiyem budur. Insan cidden nasil bir manyakla ugrastiginin farkina variyor iliskinin sonunda.

Adam guvensiz basinizda bekci gibi bekliyor ne demek yarim saatte aramak kimle konustun ne konustun diye sormak cok bogucu guvensiz kiskanc paranoyak ayrilin bu cekilirmi bu tipler evlenince seni eve kapatir dover sover seni manipule edip surekli sen hataliymissin gibi hissettirir yani cocuk normal degil asla degil ayril ya bosver bu yasta bu kisitlama nedir en guzel en keyifli yillarini kimse icin boyle harcama degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…