Aynen baya evde kaldımÇok mu evde kaldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen baya evde kaldımÇok mu evde kaldınız?
Böyle bişey isteseydi Türkiye'de yaşamak isterdiYani birine vatandaslik hediye etmek istiyorsan ulkemizde de milyonlarca bekar arap erkek dolu, yurtdisindan ithal etmeye gerek var mi bilemedim.
Tahmin ettim. Yoksa 40’ına merdiven dayamış bir kadın böyle bir ilişkiden medet ummaz.Aynen baya evde kaldım
Eger yurtdisinda kalmak istiyorsa yasadigi ulkenin milliyetinden biriyle gorussun o haldeBöyle bişey isteseydi Türkiye'de yaşamak isterdi
Çok isteyen oldu ama ben istemediTahmin ettim. Yoksa 40’ına merdiven dayamış bir kadın böyle bir ilişkiden medet ummaz.
1 aylık adamı ailenle tanıştırmam zaten. Ne gerek var zorlamaya engelle gitsinMerhaba arkadaşlar fiktinize ihtiyacım var gezi amacıyla gittiğim bir ülkede bir bey ile tanıştım niyeti ciddi biaydir konuşuyoruz ay sonu Türkiye'ye gelmek istiyor ailemle tanışmak için fakat bir sorun var aşırı ilgisiz günde sadece bikez msjlasma nasılsın iyimisin o kadar kendisinden bu yüzden 2 kere ayrılmak istedim ilgisizliği beni soğutuyor fakat duzelicegini ve özürünü diledi ama yine ayni çok çalıştığını yorulduğunu vs ve eski kafalı olduğunu söylüyor sizce siz olsanız ne yapardınız yaslariniz ikimizinde orta yaa
Eminim öyledir. Kısmetiniz bu adam demek ki. Çok mutlu olacağınıza eminim.Çok isteyen oldu ama ben istemedi
Türkiye'ye geldigindemi bu şekilde olucak sadece bunu görmek istedim duzelicegim diyip düzelmemesi1 aylık adamı ailenle tanıştırmam zaten. Ne gerek var zorlamaya engelle gitsin
Bitsin dediğimde bambaşka istediğim modele giriyor ama ilk başta böyle degildiki ilgiliydiEger yurtdisinda kalmak istiyorsa yasadigi ulkenin milliyetinden biriyle gorussun o halde
Hem ilgi gostermeyecek hem de ciddi olacak, cok tutarsiz.
Sizin gozunuzu bu denli baglamayi nasil basariyor bu erkekler ben hic anlamiyorum.
Bitsin dediğimde bambaşka istediğim modele giriyor ama ilk başta böyle degildiki ilgil
Vallahi doğru söylüyorum ama şu geliyor aklıma bu insan iskolik Türkiye'ye geldiğinde de bu şekilde devam ederse herkes kendi yoluna zatenEminim öyledir. Kısmetiniz bu adam demek ki. Çok mutlu olacağınıza eminim.
İlgisiz insanla cıddısınız çok mantıklı.Merhaba arkadaşlar fiktinize ihtiyacım var gezi amacıyla gittiğim bir ülkede bir bey ile tanıştım niyeti ciddi biaydir konuşuyoruz ay sonu Türkiye'ye gelmek istiyor ailemle tanışmak için fakat bir sorun var aşırı ilgisiz günde sadece bikez msjlasma nasılsın iyimisin o kadar kendisinden bu yüzden 2 kere ayrılmak istedim ilgisizliği beni soğutuyor fakat duzelicegini ve özürünü diledi ama yine ayni çok çalıştığını yorulduğunu vs ve eski kafalı olduğunu söylüyor sizce siz olsanız ne yapardınız yaslariniz ikimizinde orta yaa
Benden 1 yas kucuksunuz, profildeki yas dogruysa.Bitsin dediğimde bambaşka istediğim modele giriyor ama ilk başta böyle degildiki ilgiliydi