• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımaya calistigim kişi

1 aylık . Ciddi . 2 kere ayrılma . Uzak mesafe ilişkisi . İlgisizlik . Jsjdjdjf canim Google a sorsan ayrıl der . Hemen herkesi ciddiye almayın şöyle önce bir kendini ispatlasin 😂 geldi tanıştı iki gün sonra nisanlan sonra anlasamayip ayrıl 😂 boş yere boş şeyler

Böyle bişey isteseydi Türkiye'de yaşamak isterdi
Eger yurtdisinda kalmak istiyorsa yasadigi ulkenin milliyetinden biriyle gorussun o halde

Hem ilgi gostermeyecek hem de ciddi olacak, cok tutarsiz.

Sizin gozunuzu bu denli baglamayi nasil basariyor bu erkekler ben hic anlamiyorum.

Merhaba arkadaşlar fiktinize ihtiyacım var gezi amacıyla gittiğim bir ülkede bir bey ile tanıştım niyeti ciddi biaydir konuşuyoruz ay sonu Türkiye'ye gelmek istiyor ailemle tanışmak için fakat bir sorun var aşırı ilgisiz günde sadece bikez msjlasma nasılsın iyimisin o kadar kendisinden bu yüzden 2 kere ayrılmak istedim ilgisizliği beni soğutuyor fakat duzelicegini ve özürünü diledi ama yine ayni çok çalıştığını yorulduğunu vs ve eski kafalı olduğunu söylüyor sizce siz olsanız ne yapardınız yaslariniz ikimizinde orta yaa
1 aylık adamı ailenle tanıştırmam zaten. Ne gerek var zorlamaya engelle gitsin

Hiç eski kafalı diye bahane bulmasın derim ben. Babam anneme daha çok mektup yazmış bu ne 😂
erkekler sevince ilk flört dönemlerinde kadınlardan daha çok yazıp,jest yapma eğiliminde oluyorlar. Yoğunluk falan inanmıyorum. Ayda 280 saat çalıştığı dönem vardı eşimin ameliyat arası yazardı . Hani deseniz 5 yıllık evliyiz Adama hak verebilirim ama ilk aydan bu tavır sıkıntılı bana göre. Hele ki ilgisizlikten 2 kere şikayet etmenize rağmen. Normalde onun yazmadan duramıyor olması gerek ...

Aileyle tanıştırmayın biraz daha gözlemleyin.

Eger yurtdisinda kalmak istiyorsa yasadigi ulkenin milliyetinden biriyle gorussun o halde

Hem ilgi gostermeyecek hem de ciddi olacak, cok tutarsiz.

Sizin gozunuzu bu denli baglamayi nasil basariyor bu erkekler ben hic anlamiyorum.
Bitsin dediğimde bambaşka istediğim modele giriyor ama ilk başta böyle degildiki ilgiliydi

Merhaba arkadaşlar fiktinize ihtiyacım var gezi amacıyla gittiğim bir ülkede bir bey ile tanıştım niyeti ciddi biaydir konuşuyoruz ay sonu Türkiye'ye gelmek istiyor ailemle tanışmak için fakat bir sorun var aşırı ilgisiz günde sadece bikez msjlasma nasılsın iyimisin o kadar kendisinden bu yüzden 2 kere ayrılmak istedim ilgisizliği beni soğutuyor fakat duzelicegini ve özürünü diledi ama yine ayni çok çalıştığını yorulduğunu vs ve eski kafalı olduğunu söylüyor sizce siz olsanız ne yapardınız yaslariniz ikimizinde orta yaa
İlgisiz insanla cıddısınız çok mantıklı.

Back
X