Bu ilişkideki sorun ben miyim?

Bu şimdi iyi insan mı? Siz hiç hayatınızda iyi insan gormemissiniz .Adam siz fark etmeden size sevimli pembe bir hapishane kurmuş anahtar elinde ,gardiyanlik yapıyor siz de minnoş minnoş aşk sarhoşluğu içinde yaşayıp gidiyorsunuz.Akliniz başınıza geldiğinde adamın nasıl sizi zincirlere ve kendine mahkum ettiğini anladiginizda iş işten geçmiş olacak.......

Aranızda güven problemi var bu bir gerçek.. sevgiliniz sizin hayatınızı rahatlastirmiyor bunaltiyorsa o ilişkiye ara vermeniz iyi olur.. biraz silkelenmesine ihtiyacı var :)

Okurken daraldım. Bende dışarı çıkıyorum hatta bir çok zaman yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı, o da gittiği yerlerde çıkıyor arkadaşları ile. Birbirimize haber veririz surdayım burdayım diye o kadar. Fotoğraf atmak video atmak nedir, yarım saatte bir arayıp darlamak nedir? Bunlar normal değil. Ne ben kocamın instagram şifresini bilirim ne o benim,telefonlarımız açıktır ortadadır isteyen istediği an alır istediği uygulamaya bakar ama ne ben onun hesabından birini sildim ne o benim. Bütün bunlar saçmalık ve hayat böyle geçmez üzgünüm lütfen iyi düşünün aşk sevgi bu değil

Ahhh canım benim bak bu çocuk hasta. Çok net bir şekilde sorunları var, kendine yazık edersin, hemen çok net bir şekilde ilişkini bitir ve arkana bile bakmadan uzaklaş çünkü senide sinir hastası eder şimdi tatlı tatlı anlattığın bu özelliklerine sinir olup öfke patlamaları yaşayacaksın kısa süre içerisinde

Sevgiliniz çok zor bir insan ve güven problemi var. yani duygular yoğunken katlanılsa da zamanla tolere edebilecek misiniz iyi düşünün. 30 dakikada bir aranmak baya baya kişiyi manipüle etmek gibi geliyo bana, saatte bir de aynı şekilde.

Adam bariz şekilde narsist kişilik bozukluğuna sahip. Araştırın bi

Sevgiliniz aşşşşırı sorunlu biri, sizin de kendinize zerre saygınız yok.
Şunların yüzde birini aileniz yapsa demediğinizi bırakmazsınız. Elin oğlu yapınca "buraya kadar normal".
Hayır efendim hiçbir tarafı normal değil. Baştan aşağıya her şey anormal.
Şöyle tiplerde ne buluyorsunuz anlamıyorum. Aşk, ilişki böyle bir şey değil.

Gerçekten ne kadar sabırlı ve ultra sabırlısiniz. İçim şişti okurken sen yaşarken mutlu musun gerçekten. Arkana bakmadan kaçmam hayrına olur

Kişi kendinden bilir işi. Başına kötü bir şey gelmeden ayrıl bu ruh hastasından.

Kısa ve net, bir ilişkide iletişim yoksa hiçbir şekilde yürümez. Adamın zerre umurunda değil ne düşünüp hissettiğin. Empati,anlayış yok. Adamda bir kere özgüven yok, çok kompleksli. Evlenince de muhtemelen kirli sepetindeki donuna kadar kontrol eder. Geç yatsan kiminle kırıştırmak için durdun bu saatlere kadar diyebilir. Her şey beklenir. Paranoyaklık da var. Hepsini okumadım bile yazdıklarınızın. Sadece başını okudum. Aklın var ise hemen bırak, vakit kaybetme. Akıl sağlığını bozar böylesi. Annen baban karışmamıştır bu kadar. Kendine değer veriyorsan tez vakitte ayrıl.

Kesinlikle çok toksik bir insan. Yol yakınken ayrılın, 10 ay sabretmişsiniz zaten, kesinlikle bir gününüzü daha harcamayın bu insan için. Ayrılın. Bunu kimseye demem kolay kolay onu da belirteyim ama bu adam tehlikeli.

Kompleksli, kafasında kurup inanan, kısıtlayıcı, hadsiz ve müthiş derecede manipülatif biri. Kendini suçlaman, yetersiz hissetmen ve sürekli alttan alıp açıklama yapman böyle manyağın ağına düşmüş olduğunu gösteriyor ne yazık ki. Meydan bulmuş, abarttıkça abartıyor. Boşuna dil döküyorsun, sende bi yanlış ya da hata yok ki, neyi açıklayıp bu deliye neyi anlatabilmeyi düşünüyorsun?
Sosyal değilim, kimseye bakmam, dışarı çıkmam deyip duruyorsun; sosyal olsan, dışarı çıksan ne olur ki, kusur mu bunlar? Seni manipüle ederek ablukaya almış, Allah aşkına kendine gel.

Karşıdaki kişinin paronayaları var kesinlikle psikiyatriye gitmesi gerekiyor zehirler bu seni ve sen çok özeleştiri yapabilen biri olduğun için seni avlamış . Hep sorunu kendinde arayan tiplere sarar böyleleri ya da çözmeye çalışan . Yol ver gitsin . Vallahi psikolojin bozulur , Koç Burcu böyle biri tanımıştım . Kız arkadaşımın sevgilisi temin ederim aynılarını yaşadı kız ve psikolojisi bozuldu en sonunda hala terapi alıyor

Çok darlıyor sizi ve güvenmiyor.Bu çocuktan da hayır gelmez.Ayrılın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…