Bu ilişki bitmeli mi sizce?

iki taraf da 32 yaşında. aileler peşlerinde kuyruk... ben hiç bişey anlamadım. adam evlenmek istese hadi evleniyoruz der evlenir. evlenmek istemiyor ki. ne zorluyosunuz. ben olsam utanırım ya.

Yani nasıl cepte gördü bilmiyorum, kaç defa ayrılmaya kalktım,

e cevabı kendiniz veriyosunuz. devamlı ayrılmaya kalkmışsınız ama ayrılmamışsınız. doğal olarak ceptesiniz. adam sizden beşi bi yerde istese onu da takacaksınız yeterki benle evlen diye. hani görmemiş insan olsanız anlarım da 32 yaşında öğretim görevlisi olabilmiş bi kadınsınız. lütfen açın gözlerinizi biraz. her şey bu adamla evlenmek değil yani.

Ben geçici olarak Almanya’dayım iş için. Almanca öğreniyorum,henüz yeniyim:)
Gone girl adında bir film var,belki izlemişsinizdir. İzlemediyseniz izleyin ama bence sizde psikopatlık var walla
Bence herşey tercih meselesi sizin için. Bu ilişkiden kurtulup,daha aklı selim,seviyeli,insan gibi insanlarla karşılaşmayı dileyebilirsiniz
Allah kolaylık versin,daha ne diyim:)

Evlenmeden önceki aklımla davransaydım oldurmaya çalılırdım. Evlendikten sonra diyorum ki kesinlikle bu iş bitmeli ayrıca bu kadar fedakar olmayın ne ona ne ailesine karşı çünkü kıymet bilinmiyor.
Kendi ailenizi de ezdirmeyin onun ailesi elini taşın altına koymuyorsa sizinkilerde biraz geri durmalı sonra insan ailesini enayi yerine koymuş hissediyor. Evlenmeden öncede herşeyi isteyin ben istemedim hata ettim.hala borç ödüyorum onlarda gezmesinde sefasında.benden size tavsiye

Karaktersiz bir adam gördüm ben,
kaç kurtar kendini...

Seninle bir gun erken bir araya gelebilmek icin dunyayi yakcak bir adam bulmak varken, ailene seni defalarca rezil etmis birini israrla hayatinda tutmak neden sevgili meslektaşım?

Ustelik ailene de yapmadiklari kalmamis. Bundan bir adim sonrasi " ya ben Güngören deyim Tuzla bana biraz uzak. İs gorusmesi icin siz benim eve gelseniz.." diyen Recep İvedik...

Allah aşkına gözünü seveyim aklını seveyim her bir zerreni seveyim guzel kardesim. Bu adami hayatindan cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…