• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu iki ayrı testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten tahmin etmiştim yine sürtünme olayıdır diye ve okudum ki doğru, sende kesin üzerine görme vs olaylarını okudun o yüzden test yaptın ama hamile olma olasılığın sıfırın altında. Testte ki çizgi de kuruma çizgisi.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende öyle düşündüm aslında. Siz daha iyi bilirsiniz ben ilk kez yapıyorum böyle bir test, daha evvel yapmış olan arkadaşlar daha iyi bilir diyre

Yok canım ben evli değilim ama evlilik yolunda ilerliyorum. Atanma durumum var mülakat sonucu bekliyorum
kuzum naçizane tavsiyem sürtünme de olsa dikkat et kazaya gider , başına iş alırsın bir sürü sıkıntı stres vs . Hadi ya inşallah atanırsın bölüm ne canım ? Ben de atanamayanı öğretmenlerdenim

İstiyorsanız bu kadar yapın tabi o zaman hayırlısıyla :) ama çok küçüksünüz, ya da kendime göre değerlendiriyorumdur :)
Evet daha 19 yaşında yolun başındayım ama gerçekten çok istiyorum bi evladım olsun babadan ayrı anne şefkati görmeden büyüyünce insan daha erkenden istiyor yaşamak için bir sebebim olsun 😊

Evet daha 19 yaşında yolun başındayım ama gerçekten çok istiyorum bi evladım olsun babadan ayrı anne şefkati görmeden büyüyünce insan daha erkenden istiyor yaşamak için bir sebebim olsun 😊
Çok haklısın rabbim hayırlısını nasip etsin yaşın küçük diye dedim strese sokup kendini yıpratma

kuzum naçizane tavsiyem sürtünme de olsa dikkat et kazaya gider , başına iş alırsın bir sürü sıkıntı stres vs . Hadi ya inşallah atanırsın bölüm ne canım ? Ben de atanamayanı öğretmenlerdenim
Teşekkür ederim biliyorum bu yaşıma kadar ilk kez başıma geldi 5 yıldırda birlikteyiz ama oldu işte o yüzden takıntı yaptım zaten. Ben mühendisim ama o şekilde atanamayonca adliye ve banka sınavlarını kazandım. Katiplik ve bankacılık, ikisinde de mülakat sonucu bekliyorum :( sende atanırsın inşallah

Çok haklısın rabbim hayırlısını nasip etsin yaşın küçük diye dedim strese sokup kendini yıpratma
Yoo neden olmuyor diye çok takmıyorum herşey Allahtan ama hem istiyorum hem de olmadı diye üzülmüyorum 😊

Teşekkür ederim biliyorum bu yaşıma kadar ilk kez başıma geldi 5 yıldırda birlikteyiz ama oldu işte o yüzden takıntı yaptım zaten. Ben mühendisim ama o şekilde atanamayonca adliye ve banka sınavlarını kazandım. Katiplik ve bankacılık, ikisinde de mülakat sonucu bekliyorum :KK43: sende atanırsın inşallah
inşallah atanırsın canım hayırlısıyla allah gönlündekini versin ☺️

Biri bebe time marka. Biri one time marka. İlişkinin üzerinden 35 gün geçtikten sorma yaptım bu iki testi. 1. Yaptığım testte sanki hayalet çizgi var gibime geldi, başka marka aldım onda hiçbir şey çıkmadı. İlişkiden sonra bir kez adet oldum ama bu silik çizgi kafamı karıştırdı, aynı şeyi yaşayan var mı. Bebe time de, bu kuruma çizgisi mi?
Canm kan testi yapmadan belli olmaz idrar testi yuzde yuz sonuc vermiyo

bebetime almayın aldırmayın bende çok oldu hatta çift çizgiyi ilk 2 dk da gördüğümde oldu ama diğer markalarda çıkmıyodu:63:

1575799431444.png1575799459571.png

örnek bunlardı benim

Back