• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu iki ayrı testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk bebe time denedim daha tecrübesizce acele ile yaptım. Yani afedersiniz çubuk ile damlatmadım da direk üzerine idrarımı çok az yaptım, onunla alakalı olabilir mi acaba
Cubuğunu neden kullanmiyorsun 😮
Acilde saglik ocaģinda kan ver endisen varsa.

Cubuğunu neden kullanmiyorsun 😮
Acilde saglik ocaģinda kan ver endisen varsa.
Ne bilim acelem vardı, zaten regl olduğum için ihtimalde veremiyordum :) bir nevi gebelik testi merakından aldım ben. Aceleyle o şekilde yaptım işte. Yarın başka bir marka test daha mı yapsam acaba. Ya regl olmuşum 35 gün geçmiş hiçbir belirti yok, bunun için gidip kan vermek istemedim

Ne bilim acelem vardı, zaten regl olduğum için ihtimalde veremiyordum :) bir nevi gebelik testi merakından aldım ben. Aceleyle o şekilde yaptım işte. Yarın başka bir marka test daha mı yapsam acaba. Ya regl olmuşum 35 gün geçmiş hiçbir belirti yok, bunun için gidip kan vermek istemedim
Gec dollenme nasil olur gec yumurtlamayla olur. Iliskinin ustunden 35 gun zaman demek baya fark gosterir.
Yumurtanin yasadiği saat belli
Hadi diyelim iliskiden 3 gun sora catladi sprmler 3 gun yasadi varsayalim. 35-3 = 32 gun
Ovuslasyon dollenme sayalim 17 gun
32-17= 15 gun
Yani 17 gunun ustunden gecmis bi 15 gun daha ve adette olmussunuz.
Sadece silik cikmasi tabiki cok abes.
Olsa olsa bu durumlarda düsük olmussa cikar.
Yani baya matematiksel anlatmisimdir umarim :D

Gec dollenme nasil olur gec yumurtlamayla olur. Iliskinin ustunden 35 gun zaman demek baya fark gosterir.
Yumurtanin yasadiği saat belli
Hadi diyelim iliskiden 3 gun sora catladi sprmler 3 gun yasadi varsayalim. 35-3 = 32 gun
Ovuslasyon dollenme sayalim 17 gun
32-17= 15 gun
Yani 17 gunun ustunden gecmis bi 15 gun daha ve adette olmussunuz.
Sadece silik cikmasi tabiki cok abes.
Olsa olsa bu durumlarda düsük olmussa cikar.
Yani baya matematiksel anlatmisimdir umarim :KK70:
Ahaha teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu :) zaten silik çizgi abes geldiği için sormak istedim. Belki bu testi yapıp aynı durumu yaşayan vardır diye. Diğer testte de öyle bir şey çıksaydı yine bir acaba fer insan (onca zaman geçmesine rağmen hala silik çıkması yine bana abes gelecekti gerçi)

Başka fikri olan, bu testi kullanıp, yanı şey ile karşılaşan var mı?
Canım mutlaka vardır yaşayan çünkü hatalı test bebetimede çok oluyor. Ama yinede tabiri caizse eşşeğini sağlam kazığa bağla eczaneden hassas olan gebelik testi dediğinde verirler al yap ve emin ol. Tavsiyemdir 😘

Canım mutlaka vardır yaşayan çünkü hatalı test bebetimede çok oluyor. Ama yinede tabiri caizse eşşeğini sağlam kazığa bağla eczaneden hassas olan gebelik testi dediğinde verirler al yap ve emin ol. Tavsiyemdir 😘
Ben bir normal erken gebelik testi bir de bu aldıklarımdan var sanıyordum :) hassas testte ayrı mı var

35 gun sonra bu kdr silik olamaz bence kuruma cizgisi ztn bu testlerin en iyi markasina bile guvenmiyorum. Cok gordum yalanci pizitifleri

Ya bişey sorucam size siz geçen gün başka bir konu açmıştınız aynı bu testlerle ped ve iç çamaşırı varken sürtünme yoluyla demiştiniz yanlış mı hatırlıyorum acaba ? Eger doğru hatırlıyorsam imkanı yok yani bu şekilde hamile kalmanıza zaten bebe tıme çoğunlukla test bozuk çıkıyor

• Şaşırdım
Reactions: H M
35 gun sonra bu kdr silik olamaz bence kuruma cizgisi ztn bu testlerin en iyi markasina bile guvenmiyorum. Cok gordum yalanci pizitifleri
Afedersiniz çubuk kullanmayıp direk üzerine idrarımı yaptım o yüzden kuruma çizgisi olabilir dedim bende, o kısmı da ıslandı çünkü

Ya bişey sorucam size siz geçen gün başka bir konu açmıştınız aynı bu testlerle ped ve iç çamaşırı varken sürtünme yoluyla demiştiniz yanlış mı hatırlıyorum acaba ? Eger doğru hatırlıyorsam imkanı yok yani bu şekilde hamile kalmanıza zaten bebe tıme çoğunlukla test bozuk çıkıyor
Evet o konuyu açan da bendim, ama maalesef herkes dalga geçtiği için asıl soruma kimse cevap vermedi. Sadece bu testin neden silik çıktığını sormuştum ama herkes dalga konusu yaptı ve haliyle cevabımı alamadım. O yüzden sadede testi sorarak açtım konuyu, sağolsun herkes şuan düzgün n ir şekilde soruma yorum yapıyor

Evet o konuyu açan da bendim, ama maalesef herkes dalga geçtiği için asıl soruma kimse cevap vermedi. Sadece bu testin neden silik çıktığını sormuştum ama herkes dalga konusu yaptı ve haliyle cevabımı alamadım. O yüzden sadede testi sorarak açtım konuyu, sağolsun herkes şuan düzgün n ir şekilde soruma yorum yapıyor
Öylede imkanı yok yani öyle br şeyin olması sen en iyisi 2 gün sonra tekrar et testi ama tıpta boyle biey mümkün degil ama taktiri ilahi . Hayat bir sınav . Buda senin sınavın olabilir rabbim ol dedikten sonra kelimeler kifayetsiz.

Peki merak ediyorum gercekten ped ve ic camasiri varken surtunme yolu ile nasil hamile kalabilmeyi dusundunuz? Biyolojik olarak algilayamadim aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Öylede imkanı yok yani öyle br şeyin olması sen en iyisi 2 gün sonra tekrar et testi ama tıpta boyle biey mümkün degil ama taktiri ilahi . Hayat bir sınav . Buda senin sınavın olabilir rabbim ol dedikten sonra kelimeler kifayetsiz.
Evet doğru söylüyorsunuz. Aslında imkansız olduğunu bende biliyorum ama o silik çizgi kafamı karıştırdı. Takdiri ilahi dediğiniz gibi, kafama takıldı ne yapacağıma karar veremedim. 1 test daha alıp yapayım 2 gün sonra. (4 gün sonra 2. Kez regl olcam zaten)

Biri bebe time marka. Biri one time marka. İlişkinin üzerinden 35 gün geçtikten sorma yaptım bu iki testi. 1. Yaptığım testte sanki hayalet çizgi var gibime geldi, başka marka aldım onda hiçbir şey çıkmadı. İlişkiden sonra bir kez adet oldum ama bu silik çizgi kafamı karıştırdı, aynı şeyi yaşayan var mı. Bebe time de, bu kuruma çizgisi mi?
Bebe time hep böyle silik çizgi çıkıyor

Peki merak ediyorum gercekten ped ve ic camasiri varken surtunme yolu ile nasil hamile kalabilmeyi dusundunuz? Biyolojik olarak algilayamadim aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Test i sordum sadece. Durumu anlatmayıp sadece testi gösterdiğimde pozitif olduğunu söylüyor insanlar. Haliyle benimde kafam karıştı. İnsanlar testler yanıltabilir, negatif çıkmışken hamile kalabilirsiniz ama pozitif çıkmışken hamile kalmamış olmanız imkansız diyorlar. Bu Tür konuşmalar yüzünden sormak istedim

Back