- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 32
- Konu Sahibi Ecenazecem
Üzerine ıslaklık değdi o yüzden kuruma çizgisi çıktı sanırım. Siz kullandınız mı hiçBebe time hep böyle silik çizgi çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerine ıslaklık değdi o yüzden kuruma çizgisi çıktı sanırım. Siz kullandınız mı hiçBebe time hep böyle silik çizgi çıkıyor
Öyle demek ki. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)Ben stok modunda miratech ve laboquick test almıştım bi 20 tane falan
hiç bebe time kullanamadım ama bi arkadaşım kullandı bundan biraz daha koyuldu hep ama Dr gittiğinde adet oldu ve birkaç kez yaşadı bunu oradan biliyorum âdi bi marka çokkez silik çıkarıyor
Şey sen geçen gün testi yıkayan arkadaş değilmisin?Öyle demek ki. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Canım sürtünme ile ilişki yaşamış ve adet olmuş zatenBence sen erken gebelik testi yap canım
Regl olmuşsun nasıl hamile olacaksın kiEvet tek ilişki. 30 ekimde ilişki oldu, 12 kasımda regl oldum. Şimdi ise bu iki ayrı marka testleri yaptım. Uzun süre geçtiği için kırmızı çıkmalıydı sanırım öyle mi?
Canım sürtünme ile ilişki yaşamış ve adet olmuş zaten
[/QUOTE ben de onu anlamaya çalışıyordum , gebelik yok bence
Tamam tamam ben orayı atlamışım canımCanım sürtünme ile ilişki yaşamış ve adet olmuş zaten
Yok yok ben yıkamadım :)Şey sen geçen gün testi yıkayan arkadaş değilmisin?
Tamam teşekkürlerya ped var, surtunme var bebek nasil olsun? daha baska nasil ikna edebiliriz seni hamile olmadıgına? bazı testler yanlıs sonuc verebiliyor Allah askına kendine eziyet etme. bende yaptıgımfa cift cizgi gördum, sevindim ama adet oldum. olabilir böyle
Test kafamı karıştırdı sadece. Bir de şehir efsanesi mi bilmiyorum ama regl olup hamile olan çok insan varmış. Tamam biliyorum benim durumum biraz imkansıza yakın ama böyle şeyler duyunca insanın kafasında soru işareti kalıyor. Bu teste de insanlar pozitif diyinceRegl olmuşsun nasıl hamile olacaksın ki
Canım ben karıştırmışım kusura bakmaYok yok ben yıkamadım :)
4 aydır deniyoruz daha tık yokTest kafamı karıştırdı sadece. Bir de şehir efsanesi mi bilmiyorum ama regl olup hamile olan çok insan varmış. Tamam biliyorum benim durumum biraz imkansıza yakın ama böyle şeyler duyunca insanın kafasında soru işareti kalıyor. Bu teste de insanlar pozitif diyince
Demi ben 16 aydır bekliyorum olmadı daha psikolojim bozuldu eşime gel bide sürtünmeyle deneyelim bakarsın olur diycem az kaldı4 aydır deniyoruz daha tık yoksürtünme olmuş bence gebelik yoktur içini ferah tut
Sağol:) Allah hayırlı bir evlat nasip eder size de inşallah4 aydır deniyoruz daha tık yoksürtünme olmuş bence gebelik yoktur içini ferah tut
Demi ben 16 aydır bekliyorum olmadı daha psikolojim bozuldu eşime gel bide sürtünmeyle deneyelim bakarsın olur diycem az kaldı![]()
Demi ben 16 aydır bekliyorum olmadı daha psikolojim bozuldu eşime gel bide sürtünmeyle deneyelim bakarsın olur diycem az kaldı![]()
İnşallah canım inşallah ❤Allah size de nasip eder inşallah :)