• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu iki ayrı testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence stres yapmak yerine keyfini çıkarın gezin tozun. Sonra yapmayacaksınız 😂
Valla çok gezdim tadını çıkardım canım 😂 ama artık istiyorum bi evlat istedikçe de özlüyorum cennet kokulu meleğimi inşallah kısa sürede gelir annesine yavrum ❤

Peki regl olduğunuz halde neden test yapmaya ihtiyaç duydunuz? Regl olmak zaten hamile olmadığının en büyük kanıtıdır.

Zaten tahmin etmiştim yine sürtünme olayıdır diye ve okudum ki doğru, sende kesin üzerine görme vs olaylarını okudun o yüzden test yaptın ama hamile olma olasılığın sıfırın altında. Testte ki çizgi de kuruma çizgisi.

Peki regl olduğunuz halde neden test yapmaya ihtiyaç duydunuz? Regl olmak zaten hamile olmadığının en büyük kanıtıdır.
Hiç aklımda yoktu aslında, sadece bir yazıya denk geldim gebe olunca regl olan birçok insan varmış. İhtimal vermesem de bir test yapim dedim silik çıkın a kafam karıştı

İnanmıyorum bu nasıl bir takıntı böyle 🙄
@Mune

• Komik
Reactions: H M
Hiç aklımda yoktu aslında, sadece bir yazıya denk geldim gebe olunca regl olan birçok insan varmış. İhtimal vermesem de bir test yapim dedim silik çıkın a kafam karıştı
Evet regl olup hamile olan çok kişi var,hatta eski yazıları okurken birinin yazısına denk geldim adetinin 3. Günü gebe olduğunu öğrenmiş

Back