Bu hisler sizede tanidik geliyor mu?

Kültürden dolayı erkek dediğin sert olmalı algınız var bence. Bunu aşabilirseniz sanki olacak

Zit karakter olabilirmisiniz acaba yani bide herseyi alttan alip kibar davranip arkadan arkaya icten ice soven tiplerimizde var
Sadece cevresi icin yasayanlar diyelim
Hareketleri yapmacikmi baskasinin dedikodusunu yaparmi mesela ortak bi tanidiginizin arkasindan konusunca tepkisi nasil

Ya kiyamam size, olumlu olumsuz cevap yazan herkese dankeschön. Mesajlariniza ayri ayri geri dönemeyecegim icin toplu halde cevaplamaya calisayim.

1. Yorumlarin altinda cinsiyetcilik tartismasi yasanmis. Sanirim bunun bas suclusu da benim. Feminen kelimesi cok yerinde degildi, onu anladim yazdiklarinizdan. Sonraki yazdigim cevaplardan ne demek istedigim anlasilmistir diye düsünüyorum. Basta kendimi tam olarak anlatamamisim sanirim, bilgisizligime verin.

2. Beyimiz arap degil, fars asilli. Okumus egitimli bir aileden gelme ve bu yüzden mentalite olarak pek orta doguya ait degil. Düsünce yapisi avrupa da dogmus büyümüs insanlarinkine benziyor daha cok.

3. Basta da belirttigim gibi, 40 yil düsünsem internetten tanistigim biriyle ciddi iliski yasayacagim aklima gelmezdi. Kaderde varsa oluyormus demekki. Bu konu hakkinda yazilan olumsuz yorumlari da anliyorum ama. Iliskimizin ciddi boyuta ulasmasi zaten 2 ayimizi falan aldi, bu zaman zarfinda da numarami vermedim (3. soruşunda verdim anca). Demek istedigim, bastan beri temkinli davrandim, kirmizi cizgilerimi gösterdim ve iliski benim istedigim hizda ilerledi.
Internet tanisikligi riskli evet. Fakat iliskinin gidisati iki tarafinda sinirlarina ne kadar saygi duyduguyla alakali.

Tehşis in Adı : Ksksldkdkdjdndnd
Reçete : Mdkdofocmc cçaçaizlxkxmcmc f f r f f

Hadi bakalım Şifa olsun...
Ahahaha aklıma kafalar’ın makyaj videosu geldi. Fondotenin markasi öğöğöğöğrörğröğr

Türkiye de Ortadoğu ülkesi, her milletten insanın olduğu 20’ye yakın ülke var Ortadoğu’da. Bahsettiğiniz takıntıları milletle yoğurulan kültür yaratıyor, içine doğduğun kültür de insanı şekillendirir, içinde yaşadığın kültür de şekillendirir. İkisinin de etkisi olur. Bazısı bu döngüyü yavaş yavaş kırar, bazısı kırmak istemez. Gerginliğin az olduğu ülkede yetişmenin arabuluculuğa etkisi kesinlikle yadsınamaz. Bireysel farkları milletlere göre değerlendirmeme taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…